באמת היה יום ירוק

BlueBeIl

New member
אתה לא,

אבל אנחנו אוהבים אותך בכל מקרה

BlueBeIl

New member
ראיתי רק חצי

איזה מתלהבת הזאתי... וזה נורא מוזר באמת לראות את הבריון הזה מביים כזה קליפ קיטשי...

whatascene

New member
כן אה?

דווקא אחרי א"א ובולווארד חשבתי שעוד יש תקווה.. קליפ של השיר הזה לייב היה יוצא יותר טוב, היה יוצא מצויין אפילו. ועכשיו יש עוד מייקינג (אולי), מעניין מה הפעם..

whatsername 234

New member
אני ראיתיי את הכל עד המייקין של

הולדי כי חברים שלי לקחו אותי לקניון

whatascene

New member
נראה לי שהיא מדמיינת

ואם הפסדתי לא נורא, הם ישדרו את זה עוד זיליון פעם במילא חח שלי, איפה את? לא רואים אותך היום! *sniff*

BlueBeIl

New member
אני במחשב בסלון,

ואין פה איי סי קיו לא פתחתי את שלי כי הייתי חייבת ללמוד היום... בגרות בסוציולוגיה ביום שלישי ובאמת היה לי הספק מצויין עם שירי גרין דיי ברקע
הטלוויזיה הייתה כל הזמן פתוחה ואני סיימתי שלושה ספרי לימוד וחצי... אם הולידיי היה עולה הייתי שמה לב, אני חושבת.

whatascene

New member
):

ראיתי גם מספיק גרין דיי לכמה זמן, ולא היה.. יכול להיות שהם בכלל לא עשו לזה.. אולי הם שומרים את זה לאלבום המיוחד שהם מוציאים P: חח

BlueBeIl

New member
הם עשו כי... את רואה רמזים לזה

במייקינג של blvd, אבל לא הראו את הכל כי הולידיי עוד לא יצא כנראה. חבל זה יותר מעניין אותי איך עשו, הקטע הזה שיש מלא מהם וכל זה
ladies the stripers are here!

whatascene

New member
שמתי לב לזה היום

אבל לא הראו את זה ולא ראיתי את זה בשומקום.. אולי הם ישחררו את המיקיינג המלא עם הדיסק המיוחד, נראה. אבל אחח איזה מותק you don't know me, but i'm a huge fan of weezer

BlueBeIl

New member
זה היה מצחיק אבל הוא גם אמר

את זה בטון המתנשא הזה שלו... תגידי מה בילי ומייק אמרו אחרי שהבמאי דיבר איתם והם ככה רצו אחרי המצלמה? במייקינג של WMUWSE

למעלה