כמובן שזה הזכיר לי את
D DogsPCI New member 8/2/15 #16 אופסי, תודה על הקליפ אני מכיר את השיר מצויין, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה את הקליפ.. . מוזר ומעניין .   שבוע טוב, ובלי איתמר... בחייית אופסי
אופסי, תודה על הקליפ אני מכיר את השיר מצויין, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה את הקליפ.. . מוזר ומעניין .   שבוע טוב, ובלי איתמר... בחייית אופסי
O oops did it again New member 8/2/15 #18 באמת?? זה קליפ יפה. מורבידי כזה. אל תזכיר את שם איתמר לשווא, וויש לא תאהב את זה.
D DogsPCI New member 8/2/15 #24 הייי אופסית, מה המצב? באמת באמת, מה גם שיש שם שינויים בשיר עצמו... קצת קודר יותר   באמת שאביב גפן הוא מיוחד .   טוב, לא אזכיר את איתמר לשווא, רק תפסיקי לאיים עלי איתו, טוב? אני כבר שוקל להרשם לחדר כושר, ולהתחיל לפמפם משקולות באופן רציני...   הלחצת אותי לרגע...
הייי אופסית, מה המצב? באמת באמת, מה גם שיש שם שינויים בשיר עצמו... קצת קודר יותר   באמת שאביב גפן הוא מיוחד .   טוב, לא אזכיר את איתמר לשווא, רק תפסיקי לאיים עלי איתו, טוב? אני כבר שוקל להרשם לחדר כושר, ולהתחיל לפמפם משקולות באופן רציני...   הלחצת אותי לרגע...
ס ספק תמידי New member 7/2/15 #6 אין לי בעיה עם אנשים שדורשים עוד זה גורם לי להרגיש שרוצים אותי באזור
ס ספק תמידי New member 8/2/15 #20 לא כל כך אוהבת שוקולד אבל יש לי חטיפים של האפי היפו של קינדר - הולך?