באנה כמה הכלבה הצרפתיה הזו נובחת

יניבל1

New member
באנה כמה הכלבה הצרפתיה הזו נובחת

יאללה אז לקחו לך סיגריה , תורידי הילולך יא פתטית ואיך קרן נעמה ושיפרה יורדות על יוסי שהוא לא מצחיק, אפשר לחשוב שמישהי מהן פתחה שם מופע סטאנדאפ. כשכל היום אתן או מרכלות או מדברות על איפור ומסיבות אתן לא בעמדה של לרדת על חוש הומור של מישהי נשבע לכם כל אחד שם הוילה יותר פתטי מהשני , אני לאט לאט מאבד סבלנות בלצפות בזה .

יניבל1

New member
המקום הזה ממילא הוא קומונה

ומה שלי שלך. ואם ליוסי נגמרו הסיגריות ובא לו עוד אחד אז לא מן הנמנע שהוא יקח לצרפתיה הזו (היא כל כך אנמית שנאי אפילו לא זוכר ת'שם שלה) את הקופסת סיגריות שלה בשביל זה. הרי אותה צרפתיה עצמה התנגדה לזה שיש לאסור על מישהו לקחת יותר ממה שהוקצב, והרי זה מה שיוסי עשה, לקחת יותר ממה שהוקצב לו . ככה שהצרפתיה לא רק יצאה צבועה היא יצאה צבועה מתלהמת וטיפשה , בקיצר פרחה ישראלית טיפוסית .

מה פתאום?

הם החליטו על קיצבה לכל אחד. מאיפה אתה מחליט שזה של כולם? אם זה היה של כולם היו שמים בערמה וכל אחד היה לוקח. מאחר וחילקו לכל אחד 4 קופסאות זה אומר שלכל אחד יש את מה ששלו! אין לבובליל שום זכות לקחת את מה של וונסה.

יניבל1

New member
אבל ונסה עצמה התנגדה לזה!

את לא זוכרת אחרי הישיבת תקציב האחרונה שהיא אמרה "מה זה לקחת לבן אדם כוס יין מהיד או קופסת סיגריות מהיד, זה גועל נפש!" אז היא תקפה את עצמה בעצם כי ככה היא התנהגה כלפי יוסי (במידה והוא באמת גנב, מה שאגב בכלל לא הוכח).

סנאי נדיר

New member
אבל לשקר בצורה כזאת...בפנים..

אם הייתי עינב (שבמקרה שירתה איתי באותה יחידה בצבא), הייתי פורש רק מהבושה.

יניב

גם ונסה אמרה לא אכפת לה מהסגריות אבל הוא שיקר לה בפנים זה הקטע ואני יגיד לך יותר מזה יש מאין חוק, לא מתחשבנים על סגריות ככה זה אצלי לפחות . אבל לבוא לקחת בלי רשות ועוד לשקר שזה שלי אז באמת זה לא במקום. עינב אמרה שהיא מתביישת בהתנהגות של אבא שלה .

למעלה