באנה כמה הכלבה הצרפתיה הזו נובחת

אני חוזר שוב

זה לא הסגריות זה הקטע שהוא שיקר לה וגם היא שמה על השולחן לראות מי לוקח לה ואוולה הוא שם בקופסא שלו הרבה סגריות זה לא שהוא לקח אחת . אני לא מבין מה אתם מוצאים בו ... הוא פרזית לא עוזר בכלום !

יניבל1

New member
אני לא מוצא בו כלום,מה זה קשור

ההודעה שלי לא היתה בזכותו כמו שהיא היתה בגנותה של ונסה ושאר החברים . אז אולי הוא עשה משהו שלפי קודים בחרתיים מסויימים נתפס כלא בסדר, אבל זה בפירוש לא גניבה, בטח ובטח שלא על פי חוק . אז עכשיו לבוא ולקרוא לו גנב נבזה, ועוד ששי עכשיו בא ומשווה אותו לרוצחים ואנסים , וליצני החצר שלו מהנהנים עם הראש כמו זומבים .

הוא לקח בלי רשות

ושיקר והוא לא עוזר בכלום לא מנקה לא מכין אוכל פשוט כלום זה לא יפה

יניבל1

New member
זה כבר משהו אחר, לא קשור למקרה ספציפי הזה

בכל אופן האמבוש ששי אירגן עליו היה לא במקום

טלטלצ

New member
הוא ממש לא פרזיט

כל בוקר הוא מנקה ומצחצח את הוילה. אמנם לא רואים אותו כי כולם בוילה ישנים אבל הוא מנקה ושוטף כלים יותר מכל אחד אחר.

ShukyD

New member
סיגריות

וזה אני אומר לכם בתור מעשן לשעבר לא רק הורסות את הבריאות גם דופקות אנשים ומורידות אותם לרמות הכי נמוכות

סנאי נדיר

New member
מה זה קשור בכלל? זה פרנציפ גניבה.

זה יכול להיות גם כל דבר אחר ששייך לך, באים וגונבים..

ShukyD

New member
אתה לא מבין

שומדבר לא גורם לך לגנוב כמו סיגריות והצורך בהן מי שגונב מעבר לזה זו בעיה אצלו אבל יש גניבה של אנשים מעשנים וגניבה של סתם אנשים

סנאי נדיר

New member
בנאדם שאין לו מה לאכול

יפרוץ לסופרמארקט כדי לאכול... זה מצדיק את מה שהוא עשה? דיי לזיין את השכל גניבה זאת גניבה.. ועם כל הכבוד, אף אחד לא תקע ליוסי בובליל הצעיר אקדח ואמר לו תתחיל לעשן מהיום 2 קופסאות ביום.

ShukyD

New member
נכון

אבל גם אף אחד לא אמר לונסה תשאירי את הקופסא שלך כאן הנה אתמול רנין אמרה "אני השארתי את הקופסא שלי בחוץ והיא התחסלה" בלי להתלונן ובלי לצעוק ובלי כלום זה ברור שזה מה שיקרה במיוחד בבית כשיש בו עוד הרבה מעשנים וזהו גם לא יודעים של מי הקופסא שיעברו אחד אחד לשאול וכשבאים ואומרים ליוסי אל תדאג, אם יגמר לך אנחנו נתן לך, לא יחסר לך, אז שלא יתלוננו אח"כ שהוא לוקח. סתם שי הדליק את כולם עליו אז מחפשים אותו בכל פינה

cat h

New member
תיכף יעשו טקס אשכבה לסיגריות של ונסה

איזו דרמה לרגע חשבתי שמישהו מת שי וצבר חוגגים על המציאה לרגע הזה הם חיכו

היא לא הגזימה

הקטע שעיצבן זה שהוא לקח חפיסה בלי רשות שיקר ואמר שזה שלו , גם אותי זה היה מעצבן והיא צעקה מעצבים

cat h

New member
צודק לאללה

עוד סיבה להצביע בעד יוסי והנעמה הזו מאמא יוקרו שיקחו אותה להחליף את אסי דיין ב"בטיפול" איזה חופרת

יניבל1

New member
היי היי היי !

אני מבקש לא לשים את הפרחולה הזו ואת אסי דיין באותו משפט ! קצת כבוד לתרבותה ישראלית שיהיה לך

לצערי

אני נאלצת להסכים.זה מתחיל להמאס עליי..חצי מהם דו פרצופיים,צבועים. את אלו שאני אוהבת ניתן למנות על יד אחת. ושהפאקינג ונסה החופרת הזו תסתום!!

למעלה