באני חוזרת לפעילות שוטפת!

*GormE*

New member
שוטים נהדרים

אבל דבר מה לא הבנתי- באני בעצמה מאוד אלימה, אז מה עושה אחותה הרעה? ותסרוקות אייטיז בקאמבק מטורף עכשיו לפחות המתונות שבינהן וממש כיף לצייר אותן, אז אני בעד

Scum Bunny

New member
פרה פרה

(כותרת אלטרנטיבית: להרוג תורכי ולנוח) ונעבור לשאלות: 1) אכן, לבאני יש עיניים לבנות ונטולות אישונים. זה כי היא רעה לאללה, את מבינה. 2) באני וסייטן אכן שתיהן רעות (ואלימות, אם כי באני מעדיפה אלימות אישית וסייטן הנהגת צבאות של רשע והרס), אבל באופן שונה לגמרי. או משהו. לא יודע. תקראי את הקומיקס הארור ותנסי להבין. ואז תסבירי לי בבקשה.

*GormE*

New member
תורכי תורכי

אם אין לה אישונים אז זה אומר שאין לה נשמה (או איך שתבחרו לקרוא לזה) כמו שלילדה במגרש השנים היו 3 אישונים- כי היה בתוכה שד העיניים נחשבות כראי לנפש

ailag

New member
איפ.. אז מה זה אומר על הדמויות שלי?

יש להן נשמה גדולה?

moshikgulst

New member
לא אמרתי את זה עדיין...

אבל אני חולה על הסגנון שלך... מינימליסטי, מדוייק, פוגע והכל ביחד! הידד לקומיקס הציוני!!!

ailag

New member
שונאת תגובות קצרות..

..אבל אחלה.
(התגובה היא לסקאם, פשוט אני מסכימה עם מה שמושיק אמר - לכן השרשור כאן) הסגנון שלך הוא כזה שגם אם תצייר סתם מהר זה יצא מגניב.

Scum Bunny

New member
מצטער, הייתי בטלפון

זה לא מנומס להגיד לחברה שלך לחכות על הקו. החברה שלי, בכל אופן, תרביץ לי. אז ביתר פירוט: תודה, תודה ותודה. אני שמח שאתם אוהבים. הפעם יצא לי משהו שגם אני די מרוצה ממנו, וזה נחמד שגם אתם. בקשר לסגנון- אני אכן מצייר את זה מהר. יש לי סף ריכוז נמוך למדי (עוד סיבה שאני לא מחפש פרנסה בתחום הגרפיקה) ככה שמה שלוקח לי יותר משעתיים נוטה לא להסתיים, ובכל מקרה איכות העבודה שלי היא במיטבה ישר כשאני מתחיל. אחרי זה היא הולכת ופוחתת. למזלי, אחרי שנתיים של אימונים הגעתי לרמה שפחות או יותר מבינים מה אני רוצה להגיד גם בלי יותר מידי פרטים, הבעות פנים או רקעים. אז זה עובד, וזו המטרה. לסיכום: תודה על תשומת הלב, ואנה צרו קשר באופן פרטני לתיאום משלוח צ´קים ובתולות להקרבה (אלי, לא ממני).

Scum Bunny

New member
באני עודכנה שוב! אני בשוונג!!

כן, עוד סטריפ חדש ונוצץ של באני, כי אני לא יכול להפסיק. והפעם: דמות משנה חדשה! מי היא הדמות המיסטורית נושאת האקדחים? מה היא רוצה? האם היא תצליח למלא את תפקידה בקומיקס בטרם תמצא את מותה המלוכלך בידיה של באני? אם בכלל. מה עובר עלי לעזאזל? איפה הילד?! איך מגיעים לבאר שבע?!!?

אני מקווה שהצבעת...

יש מיד מתחת לעידכון הסטריפ באנר קטן וכתוב עליו בגדול VOTE 4 BUNNY. ליחצו והשמיעו כולכם. האמת שסקאם אמור להגיד את זה כי זה בכל זאת הקומיקס שלו, אבל נראה לי שכבר נמאס לו... למרות שלפי הארכיון, בפעם האחרונה שהוא ניג´ס לקוראים להצביע עבור הקומיקס שלו, באני הגיעה למקום הרביעי בדירוג של KEENSPACE (תקן אותי אם אני טועה או לא זוכר נכון...) מתוך כמה מאות קומיקסים און ליין שרשומים אצלם. ד"א ובלי שום קשר, שווה להציץ ב FURR WILL FLY (נראה לי שאייתתי עם שגיאת כתיב..) הקומיקס שמדורג כרגע NO.1 ברשימה, וגם לחפש משהו שנקרא DRAGONBALL TM שזו פארודיה על דרגון בול ובכלל על מנגות חייזרים... (איפושהו מקום 400 ברשימה...)

Scum Bunny

New member
הייתי במקום שני

... למשך איזה חודש. (חברה שלי אומקת שאני תמיד אהיה מספר 2 בשבילה...). ואז ירדתי חזרה לקרקעית הרשימה. מה שכן, אני כבר לא ממש מרגיש בנוח להיות בכלל ברשימה, כיוון שרוב הקומיקסים שם (וב-KEEN באופן כללי) הם furries, ומה שיותר גרוע- furries ארוטיים ו/או הומוסקסואליים. אלוהים יודע למה יש כזה קשר הדוק בין חובבי חיות אנתרומורפיות (כמו ידידינו מקומיקום, ואפילו עופר כפי נראה) ובין חד מיניות, או מיניות בכלל. בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד- תנסו להמנע מקומיקסים ברשימה שהתיאור שלהם מכיל את המילים gay או yaoi או erotic. זה לטובתכם. בעיקר Dust Bunnies. תתרחקו ממנו כמו מאש. בעעע.

אלף אלפי ../images/Emo52.gifות...

גרעני שני מקומות מכבודך... ואכן רוב הFURRIES זועעתיים ונוראים ובמיוחד DUST BUNNIES שבטעות נכנסתי אליו כשחיפשתי את BUNY EXTREAM ורציתי לראות אם יש עוד דברים בסגנון. ולגבי FURR WILL FLY, זה באמת חביב אפילו כשהפרווה נכנסת לך לקיבה מרוב דביקות וקיטש. ואני מוסיף עוד אזהרה, לא להכנס לקומיקסים שמציגים את המילה BISHONAN או בכל איות אחר קרוב לכך ("בישונן" בעברית...). בכל מקרה, חיפשתי ולא מצאתי, איפה באני בסטטיסטיקות עכשיו? זה אולי קצת מביך להיות בספרות הגבוהות אבל מצד שני שם ישנם הקומיקסים האמיתיים ולמעלה כל מיני "חיות מופרכות מופרעות וסוטות".

Scum Bunny

New member
מקום 54, כמדומני

Bishonen זה "ילדים יפים" ביפנית, מונח שמתייחס לגברים נשיים למראה- מה שמתחבר לנטייה ההומו ארוטית של קומיקסים רבים ב-KEEN שנוטים להיות גם מנגה או furry (ובדרך כלל שניהם). באותו הקשר, yaoi זה הומוסקסואליות גברית (נדמה לי). ועצם העובדה שאני יודע מה כל אחד מהמושגים האלה אומר רק מראה כמה הם הרבה יותר מידי נפוצים.

comicsgirl

New member
שאלה קטנה...

למה סייטן (ד"א נראית פיצוץ! תרתי משמע
) רוצה להרוג ת´בחור המסכן? מה הוא עשה לה?

Scum Bunny

New member
כי היא רעה

וכי היא לא לגמרי שפויה, וגם כי היא מעוצבנת שבאני (שספאז הוא כזכור הבערך-חבר-או-משהו שלה) השמידה זה עתה את כל צבאותיה המהוללים. וכי היא רעה, אמרתי כבר?

למעלה