באפי מהיום: אז צדקתי!

באפי מהיום: אז צדקתי!

אכן, התגובה של באפי לווידוי של ווילו אכן היתה מוגזמת ופוגעת, ולכן הם התעכבו עליה היום. ווילו בפירוש נפגעה מכך (בצדק) ואמרה על באפי שהיא JUDGEMENTAL. סוזן

אם היית תורחת לראות את הפרק!

היית מבינה שזה היה שקר שספייק הפיץ בשביל לפרק את הקבוצה!

הייזל

New member
זהו? זה שמפריע לך בסדרה?

האם באפי היא הומופובית או לא? לי יותר מפריע העובדה שהסדרה חצי אנימית. אנג´ל מחסל הרבה יותר שדים/ערפדים/מפלצות מבאפי. כל פרק היה איזשהו סיפור מעניין. מה קרה לסיפורים המעניינים בבאפי? איפה האקשן? או קיי ספייק עוזק לסיבורג הזה במה בדיוק? במקום להתעסק בחיפוש פתרונות לחיסול היצור הזה הם מתעסקים בדברים כמו המאבק של אנג´ל מול ריילי. היחסים בין ווילו לטארה הם יופי טופי אבל אף אחד עוד לא הסביר לי למה טארה דפקה את לחש החיפוש ולמה היא מפחדת מהאלה ההיא שווילו רצתה לזמן. היחסים ההומוסקסואלים בין ווילו וטארה לא מעניינים אותי בשביל זה יש סדרות ב"הולמארק" אותי מעניין האקשן, המיסטיקה, הכישוף והקסם. במקום פנטסיה אורבנית יש לנו אופרת סבון שמתחפשת לפנטסיה אורבנית. יאללה תצאו מהרגשנות הזאת. באפי היא קוטלת?! שתתחיל לקטול.

ראיתי גם ראיתי

ובפירוש ווילו אומרת so Buffy was freaked, ובאפי לא מכחישה בעימות בינה לבין ווילו וזאנדר. אגב, מה שתפס אותי בסדרה זה ללא ספק הרהבה של ווילו עם טארה היפיפיה שלי... ובכלל, העובדה ששתיהן וויקאן. אני לא סובלת את באפי ואת שרה מישל גלר. סוזן

ווילו אומרת את זה כשספייק אומר לה

שבאפי אמרה משהו בקשר לזה ששתיהן "קוסמות". למקרה שלא שמת לב, ספייק אמר משהו שאין לו הרבה משמעות ישירה, אבל שאפשר לקחת בקלות ולהבין בצורה לא נכונה שתגרום לבאפי להראות כאילו היא אמרה משהו רע על זה שבאפי ווילו קוסמות\מכשפות\וואטאבר, אבל את ווילו הדאיג הקטע של זה שהן חברות ובגלל זה זה מה שהיא שמעה. וספייק כמובן רצה לסכסך, אז הוא לא הכחיש שלזה הוא התכוון. זה לא משנה, כך או כך, זה בא מספייק - וספייק בא במטרה לסכסכך!

הייזל

New member
../images/Emo88.gif בואו נסגור את הוויכוח

סוזן זהו פורום מד"ב ופנטסיה ואנחנו נתנו לך במה רחבה מאד (אולי מדי) להביע את דעתך ולדבר על נושא שבברור קרוב מאד לליבך. כאן זה נגמר! הודעות המחברות את הסדרה "באפי" ולו בצורה המעורפלת ביותר לנושא ההומוסקסואליות ימחקו החל מרגע זה ועד לסוף חודש אוקוטובר. אם זה הופך אותי להומופובית צרת אופקים שיבושם לך. תווית והגדרות של אנשים אחרים מעולם לא נדבקו אליי ולא השפיעו עליי. אם זה הופך אותי לצנזורית דיקטטורית ובכן בחזרה אלייך מותק. אני מנהלת הפורום הזה לא את. דיונים שכאלה (כמה מעניינים שלא יהיו) מקום בפורום גאווה. פה מדברים על מד"ב, על פנטסיה וכדומה אולי לא דברים שברומו של עולם אבל זה מה שיש.

חבל

אני מקווה שההודעה לא תמחק... העיסוק אותו החלה סוזן על הומוסקסואליות בבאפי הוא חלק מניתוח של הסדרה (שהיא סדרת פנטזייה) ועל כן חבל שהדיון הופסק) וסליחה על חוסר, רק באתי ואני כבר מעיר הערות... בעל אופן: אנתיל זה ואני סוזן

preacher

New member
זה לא שהויכוח לא שייך -

זה פשוט שהוא נטחן כאן לעייפה, במשך שבוע שלם. נראה לי שפתיל שנשאר בראש הפורום שבוע הוא שיא חדש כאן, הפתיל עשה את שלו ועכשיו צריך לתת לו לפרוש בשקט לתחתית העמוד והלאה לנבכי ההיסטוריה, או תהומות הנשיה, או משהו.

מה לעשות שהנושא הוא חלק מסדרה?

הרי יש אנשים, ואני בתוכם, שצופים רק בשביל מערכת היחסים בין ווילו לטארה? זה לא הוגן להחליט שעל פן אחד חשוב בסדרה לא מדברים. אולי שמי שלא רוצה לדבר על זה, שלא יצטרף לפתיל, וזהו. סוזן

דרגורן

New member
ויש אנשים שלא צופים בסידרה בכלל....

אבל זה לא קשור לכלום! הבעייה היא שהדיון נמשך לעייפה, כבר אין בו שום דבר חדש, רק אותן הערות עם ניסוח קצת שונה, כמו הדיון של Star trek VS Star Wars שהיה לפניו... לא כל דבר צריך להמשיך לעד..... Let it go....... A Thaum is the basic unit of magical strength. It has been universally established as the amount of magic needed to create one small white pigeon or three normal sized billiard balls.

זה דיון מתמשך

כי שוהי תמה מתמשכת בסדרה. תאר לעצמך שפתאום יחליטו לא לדון יותר באספקט הלסבי ב"זינה". מה עוד נשאר?! הרי זהו העיקר. בבאפי יש עוד דברים, אבל מערכת היחסים בין ווילו לטארה נשארת עוד זמן רב, ולכן גם הדיון, מה לעשות. תסכין איתי שאסור להגביל מראש נושאי דיון, אחרת מה הטעם. סוזן

אה,אה, זה לא העיקר. זה העיקר בשבילך

וזאת הבדלה שמעולם לא ידעת לעשות. העיקר בשבילי בזינה, במקרה, הוא גם מערכת היחסים בין זינה לגבריאל. אבל אני אוהב גם את האקשן, גם את הסיפורים והעלילה, הרקע, העובדה שלכל דמות ודמות יש סיפור משלה, הדרמה, שלא תמיד מערבת את זינה וגבריאל.... בשבילך זה כל מה שיש בסדרה. אני מכבד את זה. אבל אם אני אחליט פתאום לדבר על אספקט אחר בסדרה, זה אומר שמה, שאני שולל את האספקט של מערכת היחסים? אם אני רואה דברים בצורה אחרת ממך, זה עושה אותם פחות נכונים? זה היופי באמנות - אינטרפטציות. את רואה מה שאת רוצה, ואין לי את הזכות להגיד לך שמה שאת רואה איננו נכון, בדיוק כמו שאני רואה מה שאני רוצה. אינטרפטציות אישיות - זה העיקר - בכל סדרת טלוויזיה, כל שיר, כל ציור וכל מחזה שבעולם.

snift

New member
דיון מתמשך...

לא ממש ! זה יותר (או לפחות נראה) כמו נסיון להכניס את עניין ההומו-לסבי לכל מקום, גם למקומות שלא קשורים אליהם. חוץ מזה - ווילו שוכבת לא רק עם נשים אלא גם עם חיות (אוז). אז הדיון היה טוב, וטוב שהיה... עכשיו תנו לו לנוח בשלום על משכבו, ואל תעוררו את המפלצת (הדו ראשית) שוב ! יש עוד הרבה נושאים אחרים לדבר עליהם... למשל : הפרק האחרון באנדרומדה - שמתם לב לכך שממש קל לפרוץ למארו ? לפני מספר פרקים השותף של אבא של בקה הצליח להכנס, ואז הוא תירץ את זה בכך שהוא עזר לבנות את המארו והוא מכיר כמה טריקים, אך היום, כמה אפסים עם הלמנים נכנסו בלי שום בעיה. שמתי לב שבשני המקרים טרנס (הסגולה) היתה בסביבה.. 1. אולי יש קשר ? 2. האם יש משהו בין בקה לטרנס ( אחרי הכל בקה מתיחסת אליה כאל קמיע מזל אישי !!! ) ?

preacher

New member
דיפ-טרנס

טרנס, נראה לי, היא כמו טילה בראון מעולם-טבעת. בת-מזל באופן טבעי. ומשהו שלא הבנתי בפרק - ניטשיאנים לא יכולים להתרבות עם בני אדם? הם לא בני אדם בעצמם? חוץ מזה אני משועשע לגבי המשפט הראשון בהודעה שלך והמשפט האחרון - אני מקווה שעשית את זה באופן מודע

דרגורן

New member
המממ, אולי.....

היה להם קל בגלל שהם נכנסו בדיוק אחרי דילן... כמו כן טרנס לא הייתה בסביבה כאשר הם תפסו אותו! איך טרנס ידעה מה יצא במטבע (לפני כמה פרקים) אם היא "רק" יכולה לראות אפשרויות - תמיד קיימת האפשרות שהיא תעשה טעות...

זש

New member
זה נראה לי לא כל כך בסדר

אם היית משנה את הניסוח ל"פתילים חדשים המחברים את הסדרה...", זה היה נשמע הגון ביותר אבל ככה זו נשמעת כמו הגבלה שלא לצורך. מה זה משנה שישאר הפתיל הזה שירכז את כל התגובות בנושא?

הייזל

New member
מכיוון שכבר היה פתיל מאד ארוך

שעסק בנושא ואני לא רואה שום סיבה לפתוח פתיל חדש בנושא ישן ולא רלוונטי לפורום כאשר הפתיל הקודם עוד לא ירד עמוד!

snift

New member
חשבת אולי שהבעיה היא של התסריטאי ?? ../images/Emo46.gif

למעלה