באפי מהיום: אז צדקתי!

ברנן

New member
תגידו ,אני היחיד שחושב שמשהו

באנג´ל הלך לאיבוד הסדרה הזו לא משתווה לבאפי . ההומור חלש יותר .הסיפור מעניין פחות וכו´

Boojie

New member
לא, אתה ממש לא היחיד.

למעשה, אני מאמינה שרוב צופי באפי/אנג´ל חושבים ככה. כנראה שחתיך מיוסר תמידית זה עדיין לא מספיק כדי לבסס עליו סדרה טובה...

Shenok

New member
../images/Emo4.gif מוחה בתוקף

הנה צופה באפי\אנג´ל שממש לא חושב ככה. נכון שאנג´ל לא דומה לבאפי בגרוש וזה די ברור. באפי אמורה להיות הגיבורה הטיפש עשרה שמתמודדת עם מפלצות (בד"כ משלים לבעיות איתן מתמודד כל מתבגר אמריקאי ממוצע) בעיירה קטנה ושלווה כל זה תוך הוכחה חוזרת ומתמדת שעם כל הכבוד לנטל הקוטלות היא עדיין (מה לעשות) לא ממש יודעת מה היא עושה. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מת על באפי אבל בואו נודה בעובדות חצי מהתענוג הוא לראות את מבטי הבלונדינית חסרת המושג של שרה מישל גלר. למה נראה לי שיפרשו את המשפט לא כראוי? אנג´ל לעומת זאת יוצא מהאקסיומה באופן מוחלט. אנג´ל יודע מה הוא עושה (בד"כ), הוא יודע מה המטרה שלו בחיים, הוא מקבל את המטרה שלו בחיים. תכניסו באפי בתחילת המשפט ותצטרכו להוסיף הרבה ´לא´. אי לכך ובהתאם לזאת נוצרה סדרה שונה לחלוטין. עצם המעבר מסאניוויל ללוס אנג´לס מסמל בבירור את העניין. אז נכון שאין כאן את השובבות השרה מישל גלרית ונכון שהעולם קצת פחות מצחיק באנג´ל אבל הסדרה מזכירה לי רומני ערפדים כמו אלו של אן רייס ורייבנלופט וזה ז´אנר שתמיד אהבתי. אז בינתיים, תרשו לי לראות את שניהם ברצועת המפלצות המיוחדת של סטאר וורלד

Boojie

New member
על מה אתה מוחה בדיוק?

על זה שהרבה מהצופים לא אוהבים את הסדרה הזו??? לא ממש הבנתי. מה אני אעשה לך, הסדרה הרבה פחות מלהיבה מבאפי. ואני מאד אהבתי את ראיון עם הערפד, ואת הספרים של אן רייס, והסדרה נראתה לי בעלת יופי של פוטנציאל. אבל מה לעשות שלפחות לטעמי היא לא מספיק מממשת אותו?

Shenok

New member
מוחה על ההתקפה כמובן

אין לי שום בעיה עם זה שאת לא אוהבת את הסדרה. להיפך, אני פחות נהנה מסדרות שכל העולם אוהב. אבל בכל זאת, אני אשמח אם תסבירי למה היא לא מממשת את הפוטנציאל שלה. ואם ברייס עסקינן איזה ספרים שלה קראת? מתוך סדרת הערפדים קראתי את ´ראיון´ (שתומצת בסרט בצורה טובה כל כך שהספר נראה לי חסר תוחלת), ו´לסטט´ שהיה מעולה. ניסיתי להשיג את השלישי (Queen of the damned???) ללא הצלחה מרובה. חוץ מאלו קראתי את ´כינור´ (טוב מאוד), The Witching Hour (חלש) ו Menmoch The Devil (ככה ככה זה התיאור המוצלח ביותר שעולה בראשי כרגע). ורק כדי להוריד משא מהכתף אני חייב להגיד שאם זה היה תלוי בי הייתי פותח פתיל חדש בנושא רייס. ו... אני חוזר לשריון לפני שתספיקי לזרוק עלי משהו

Shenok

New member
ולהסתכן בחפץ מעופף מצד בוג´י???

אה אה
! אני צב עם שריון רך.
(למה רק שבלול?!?!?!?!?!)

preacher

New member
עזרו לי, צופי באפי קבועים!

הייתי צופה די קבוע עד פרק סיום התיכון. מאז ראיתי חלקי פרקים כאן ושם - והפרקים היחידים שראיתי בזמן האחרון הם הפרק האילם ושני האחרונים. אז היות שחזרתי לצפות קבוע, כנראה, אני צריך קצת רקע על מה שקרה עד עכשיו - בעיקר, מה זו היחידה הצבאית הזו ומי זה הסייבורג.

tsahee

New member
בקצרצרה

היחידה הצבאית הם ה initiative שתורגמה אם הבנתי נכון ל"היוזמה". הם מודעים לערפדים ולשדים ולכל אלה, מתייחסים אליהם כאל סוג מוזר של חיות פרא ועושים בהם ניסויים. הם מודעים פחות או יותר לעל-טבעי אבל מסרבים בערך להתייחס אליו ככזה. נקודות חשובות: -משהו סטייל קונספירציה כן\לא ממשלתית. -החבר של באפי נמצא שם. הם כבר יודעים שהיא הקוטלת ובערך מה זה אומר. -הם אלה שיצרו את הסייבורג מחיבור חלקים של בני אדם, שדים, ומחשב. הפרוייקט נשמר בסוד גם מפני רוב חברי "היוזמה" (כולל החבר של באפי) ואז קם על יוצרו במטרה לזרוע כמה שיותר הרס בסביבה. זה בקצירצור. וגם אני לא יודע בדיוק עד איפה אתם הגעתם, ולא מעוניין לספיילר יותר מדי.

דרגורן

New member
עזרו לו ילדים! איפה מסתתר מוקי?

היחידה נקראת ה"יוזמה" (the initiative). היא יחידה צבאית המורכבת ממדענים וחיילים ותפקידה לתפוס לעצור ערפדים ושדים למיניהם. באפי מצטרפת אליהם לזמן קצר. המרצה של באפי, והעוזר של המרצה (ששמו ריילי והוא נעשה ה"חבר" של באפי) נמצאים ב"יוזמה" בדרגות גבוהות, העוזר בתור מפקד, המרצה בתור חוקרת ראשית/מפקדת ה"יוזמה" הסייבורג הוא ניסוי של המרצה, שמורכב מאדם עם חלקים של שדים ומפלצות שה"יוזמה" תפסו... ה"יוזמה" גם תפסו את ספייק וגרמו לו לחוסר יכולת לתקוף אנשים (כך שכאשר הוא תוקף אותם הוא לא מסוגל להביא את עצמו למצוץ להם דם...) לאחר שהמרצה ניסתה לגרום לכך שבאפי תהרג (ע"י שליחת לבד נגד כמה מפלצות) באפי עזבה את היוזמה, והמרצה נהרגה ע"י הסיבורג.... שאלות? לגבי מוקי, אתה פשו הזכרת את "הציור השבועי לילד" קצת יותר מדי...........

preacher

New member
שאלונת

הממשל - הנשיא, הצבא, וכו´ והעם בכללותו - יודעים כבר על הערפדים? את התשובה צבע בצבעים עליזים ושלח למערכת.

דרגורן

New member
תשובונת (+חידת הציור היומי לילד)

כנראה שממשל הרגיל הצבא וכו´ לא יודעים על הערפדים ועל היחידה (המימון הוא של הממשל, אבל היחידה היא חשאית, כמו CancerMAN של תיק-עם-בפלה...) ולחידת הציור היומי לילד
איפה מוקי מסתתר?
מוקי יצא לטייל עם חתולו הנאמן, כאשר נפל עליו ג´וק גדול ומפחיד. הוא העיף עליו כדורגל ולבש את החמסה הנאמנה שלו (לצרכי הגנה!), לאחר שהוא קשר את הג´וק השמש יצאה מהספר. הדובי של מוקי נעלם בכובע של קוסם. מוקי התעצבן וזרק פצצה, לאחר מכן מד"א הגיעו וריפאו את כולם, ונתנו להם פופקורן ואוכל ואמרו להזהר וללבוש קסדה ולאכול הרבה דבש. מוקי התקשר הביתה מהטלפון הנייד שלו, ושם הייתה הפרה שקפצה מעל לירח. מוקי חזר הביתה לישון. ילדים! האם תוכלו להגיד לי איפה מוקי מסתתר בציור?

Y. Welis

New member
עדיף שתשאל בפורום אימה ב´אורט´

ואולי גם תוכל להשיג את הפרקים החסרים.

אההם, תשובה בהצתה מאוחרת..

כעיקרון ספייק אכן דיבר וסיכסף בין באפי לווילו, אבל הוא , במודע או שלא במודע פעל על פי דברים שבבסיסם היו נכונים. פרק או 2 פרקים לפני כן ב- NEW MOON RISING כשאוז הגיע ווילו סיפרה לבאפי שהיא מתלבטת בינו לבין טארה, באפי חזרה ואמרה את השם שלה, וראו שהיא די מבועתת. כשזאנדר, ג´יילס ווילו ובאפי נפגשו ובאפי ביררה איתם מי אמר להם את הדברים האלה, היא אמרה בסוף- אז זהו כל הדברים האלה בכלל לא נכונים והיתה שתיקה מביכה, שרמזה על זה שאולי הם טיפה נכונים. אבל בסוף דה סקובי גנג השלימה וכו´. ואל.

למעלה