יהודי זה חא מי שנולד לאמא יהודיה?
Harrington Well-known member מנהל 5/11/20 #21 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יהודי זה חא מי שנולד לאמא יהודיה? לחץ כדי להרחיב... אכן. או מי שהתגייר כהלכה.
שמלת תחרה1 Well-known member 5/11/20 #22 נכתב ע"י Harrington: אכן. או מי שהתגייר כהלכה. לחץ כדי להרחיב... לא קשור, אבל ידוע לל שמי שהתגייר כהלכה, אינו נקבר היכן שיהודים שנולדו לאמא יהודיה נקברים?
נכתב ע"י Harrington: אכן. או מי שהתגייר כהלכה. לחץ כדי להרחיב... לא קשור, אבל ידוע לל שמי שהתגייר כהלכה, אינו נקבר היכן שיהודים שנולדו לאמא יהודיה נקברים?
Harrington Well-known member מנהל 5/11/20 #23 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לא קשור, אבל ידוע לל שמי שהתגייר כהלכה, אינו נקבר היכן שיהודים שנולדו לאמא יהודיה נקברים? לחץ כדי להרחיב... לא, לא ידוע לי.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: לא קשור, אבל ידוע לל שמי שהתגייר כהלכה, אינו נקבר היכן שיהודים שנולדו לאמא יהודיה נקברים? לחץ כדי להרחיב... לא, לא ידוע לי.
שמלת תחרה1 Well-known member 5/11/20 #24 נכתב ע"י Harrington: לא, לא ידוע לי. לחץ כדי להרחיב... עכשיו ידוע לך . חוזרים בתשובה, ומתגיירים סוג ב'. לצערי הרב.
נכתב ע"י Harrington: לא, לא ידוע לי. לחץ כדי להרחיב... עכשיו ידוע לך . חוזרים בתשובה, ומתגיירים סוג ב'. לצערי הרב.
Harrington Well-known member מנהל 5/11/20 #25 נכתב ע"י שמלת תחרה1: עכשיו ידוע לך . חוזרים בתשובה, ומתגיירים סוג ב'. לצערי הרב. לחץ כדי להרחיב... כאמור, לא מכיר את זה. לא חושב שזה כך ברוב בתי העלמין. אולי באלה של החסידויות וגם שם לא בכולן. אבל אני לא מספיק מכיר את זה כדי לדבר מידיעה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: עכשיו ידוע לך . חוזרים בתשובה, ומתגיירים סוג ב'. לצערי הרב. לחץ כדי להרחיב... כאמור, לא מכיר את זה. לא חושב שזה כך ברוב בתי העלמין. אולי באלה של החסידויות וגם שם לא בכולן. אבל אני לא מספיק מכיר את זה כדי לדבר מידיעה.