איפה קנית את זה ב15? O:
H Hinamori New member 2/4/06 #40 אני לא ממש זוכרת י-י יכול להיות שזה 25, אבל איך זה הגיוני אם פוסטר זה 20 ? ס_ס
V Vivi Sparrow New member 3/4/06 #45 דווקא כן באוטאקו <: טוב אני כבר לא בטוחה כמה זה עלה *מבולבלת ולא מוכנה לשאול את אפרת כמה עלתה המתנה* ._." *אפצ'י* ;;
דווקא כן באוטאקו <: טוב אני כבר לא בטוחה כמה זה עלה *מבולבלת ולא מוכנה לשאול את אפרת כמה עלתה המתנה* ._." *אפצ'י* ;;
D DevilOfMist New member 3/4/06 #42 15?O: לא 150? אפס פחות אפס יותר -.-" בהעע אחרי שהצצתי באתר של ZZE כבר התחלתי לפחד,לאחרונה הבנתי שהבאנדם פשוט יקרן XP
15?O: לא 150? אפס פחות אפס יותר -.-" בהעע אחרי שהצצתי באתר של ZZE כבר התחלתי לפחד,לאחרונה הבנתי שהבאנדם פשוט יקרן XP
H Hinamori New member 3/4/06 #46 פעם מכרו לי שם מחזיק מפתחות ב25 [קניתי כי רציתי שרנג'י לא יהיה בודד ושתהייה לו רוקיה :X] אני חושבת שלא צריך לפרט~
פעם מכרו לי שם מחזיק מפתחות ב25 [קניתי כי רציתי שרנג'י לא יהיה בודד ושתהייה לו רוקיה :X] אני חושבת שלא צריך לפרט~
F Fay Wood New member 2/4/06 #39 ניעע~ ../images/Emo23.gif ^____^ ../images/Emo168.gif *אין יפנית במחשב הזה* ;;
F Fay Wood New member 2/4/06 #19 אמפגגג XDDDDDDDD ../images/Emo168.gif גיאונותת!!11 XDDDD עכשיו עשיתם אותי רעבה לתותים. ואין תותים במקרר. יופי >.>
אמפגגג XDDDDDDDD ../images/Emo168.gif גיאונותת!!11 XDDDD עכשיו עשיתם אותי רעבה לתותים. ואין תותים במקרר. יופי >.>
F Fay Wood New member 2/4/06 #30 XDDD ../images/Emo168.gif ניע יוניאניאוהבתותך~ ^.^ ועכשיו נספיק למלא את השרשור בספאם X.X