באר שבע והסביבה?! לכאן!!

Just Daniel

New member
באר שבע והסביבה?! לכאן!!

היי בנותP::: (ובנים?!) אמממ לא ממש מכירים אותי פה בפורום, אבל.. אממ לא משנה, נקצר את ההקדמה שתכננתי ^^" בכל מקרה, אני מעריצה, קוראים לי דניאל, בת 15 מבאר שבע ^^ שמתי לב שיש דווקא די הרבה מעריצות מאזור באר שבע והנגב. ובאמת, באסה. כי קשה להגיע עד תל אביב, אז ישבתי ושברתי והעלתי רעיון שאולי נרים מפגש מעריצים לבאר שבע והסביבה?! אבל לפני שחושבים על דבר כזה, צריך לראות מה הכמות של האנשים פחות או יותר שיהיה, כי אם נהיה מעט אז זה לא ממש שווה את זה. אז, מי פה מבאר שבע והסביבה??

NoNKa

New member
אני ../images/Emo3.gif

אבל אני לא ממש כותבת פה , אני רק מסתכלת לפעמים
אבל אני אוהבת מאווד את טוקיו הוטל! :]

../images/Emo191.gif כןןןן כןןן אני גרה בנגב ות"א רחוק לי !

כןןןןן רעיון מ-ע-ו-ל-ה. אם יהיה בבאר שבע אני באה על בטוח !

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifידעתי שזה יקרה..

בטח שמעתם על הרעיון של הבד באורך 8 מטרים שיביאו להופעה.. ואת האמת? מזה הכי פחדתי. אני יודעת שהבנות מנסות לקבל אותם בדרך הכי טובה שאפשר ולא לתת להם לצאת מפה בהרגשה של החמצה.. אבל אני חושבת שזה כבר לא מתחשב באחרים. הכנו להם פסל מהמם שעלה לא קצת, אנחנו מרימים לבבות בהופעה, אנחנו עושים להם קבלת פנים בנתב"ג מלווה בהפרחת בלונים, אבל להביא את הבד באורך 8 מטרים להופעה ולהרים אותו?! זה כבר לא מתחשב. לא חשבו על זה שזה יסתיר כמעט לרוב האנשים שיבואו לשם!? לא מספיק השלטים שהבנות יכינו, אז גם השלט העצום הזה?! לא התחשבו, ולא חשבו כאן על הבעיה שזה יגרום. ובתכלס? לא ירימו את זה לכמה דקות, הרי לא בשביל זה הקדישו לזה זמן ומאמץ רב כל כך. לא יודעת מה איתכם.. אבל חבל. פשוט חבל..

dorkiflitz

New member
כתבתי

כמה בנות קנו בד באורך 8 מטרים וכתבו עליו בגדול 6.10.07 a dream come true ומרימות את זה בהופעה. הן מביאות את זה למפגש כדי שכל אחת תרשום מה שבא לה ואז הן מרימות את זה בהופעה. ואת דעתי את יכולה לקרוא בהודעה שלמעלה..

keren eckshtein

New member
אבל הן לא ישימו את השלט על מוט או משהו כזה

שאז הם יוכלו להרים את השלט גבוה . כי במלא טוקיו לא יראו את השלט הן לא יכולות להרים יותר מדי גבוה . אל תדאגי D: בטוח הן שמות על זה מוט או משהו XD

dorkiflitz

New member
ברור שהן ישימו את זה על מוט

לא חשבתי אחרת.. אבל זה עדיין יסתיר.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo45.gifכן|צודקת מאה אחוז

זה ראסמי יסתיר לכל האנשים שקנו כרטיס שעלה לא מעט בכללל!!

n o a 81

New member
אבל אם האנשי אבטחה יראו שזה מפריע

הם יוכלו לדרוש מהן להוריד את זה , לא ?

PerfectSP

New member
עם אנשי אבטחה קשוווחים כמו בישראל, ../images/Emo190.gif

תוך שניה זה יורד

PerfectSP

New member
וצריך פרטים על מלון../images/Emo98.gif ../images/Emo190.gif

יו!!!!!!!1 הלוואי שזה יהיה מלון דן!!!! כי אבא של חברה שלי הוא המנהל של קינג דיויד אז יש לה ישה לכל מלונות דן!!!! אני מוכנה להתחזות למסדרת חדרים במלון

YuviR

New member
אולי נכתוב איזה משהו בבלוג שלהן

של אלה שהכינו את הבד? נבקש מהן לא לעשות את זה או משו?

למעלה