באר שבע והסביבה?! לכאן!!

Just Daniel

New member
ולתכל'ס!

ראיתי שסתיתם לנושא אחר.. :X אז מישהו צריך להזיז את העיניינים כדי שיקרה משהו. אני מכירה לפחות עוד 4-5 בנות שלא נמצאות בפורום ושאוהבות את טוקיו שיגיעו למפגש אם יהיה משהו ששוה לבוא בשבילו. אז בואו נגיד ככה. אם אנחנו מרימות מפגש מעריצים של טוקיו הוטל בבאר שבע בקניון הנגב (שזה צמוד לתחנה המרכזית, למי שתצטרך אותה) למשל, או בעיר, את מי אני אראה שם? מי חושבת שתוכל להגיע??

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo207.gifרשמתי את זה כבר פעם אחת ולא ענו לי=\

רשמתי שאני חדשה בפורום שולא באתי למפגש אתמול אבל שאני רוצה לראות את כולם בהופעה ! רשמתי תמסנג'ר שלי ותאיסי ושתדברו איתי ..! עוד פעם חח .. 261316961 [email protected] נ.ב לפעמים אני פותחת פה דברים ואנשים מתעצבנים למה אני לא מנצלשת אז תקישבו אני חדשה בעסקי הפורומים ואני לא מבינה בזה .. אז די לכעוס בבקשה ..=\

dorkiflitz

New member
אז בשביל זה פתחתי את השרשור שמלמד איך לשרשר

את מוזמנת לקרוא וללמוד..

TaaaaaaaaaaL

New member
חח תודה :]

אבל בכל זאת .. ממש תוקפים =\ חח גם לא מתייחסים למה שאני כותבת ..=\ מבאסים ..

Just Daniel

New member
מי שתעשה עוד נצל"ש אחד אני יהרוג אותה!

אני מנסה לעשות משהו =/ דאמט תפסיקו כבר לנצל"ש אז בנתיים יש 2 בנות מהפורום שחושבות שיוכלו להגיע למפגש בבאר שבע. שאלו NoNKa , love to hate you . כמו שאמרתי חוץ מזה אני מכירה עוד כמה בנות. אז בנתיים ההערכה הי שיהיו כ7 מעריצות במפגש. אני מחכה לעוד תגובות, יש עוד מישהי מהסביבה שחושבת שתוכל להגיע למפגש ט"ה בקניון הנגב בבאר שבע? (אגב, אם כבר יהיה מפגש, אז זה יהיה בקניון הנגב, כי זה המקום הכי מרכזי וטוב שיכול להיות, ואם יהיו מספיק מעריצים שיבואו אז נחשוב על יום ועל פעילות או משו נחמד :))) )

למעלה