והופכים מטגנים עד שמתקבךת קליפה חיצונית פריכה
פ פוקסי99 New member 23/8/06 #21 וכך הגשתי לעצמי ונהנתי נוסף לאגרול יש בצד חלק מהמילוי המוקפץ על האגרול רוטב חמוץ מתוק ומתחתיו רוטב צ'לי מתוק כול טוב לכולם
וכך הגשתי לעצמי ונהנתי נוסף לאגרול יש בצד חלק מהמילוי המוקפץ על האגרול רוטב חמוץ מתוק ומתחתיו רוטב צ'לי מתוק כול טוב לכולם
L laleniya New member 24/8/06 #35 פוקסי../images/Emo140.gifנהדר ומגרה לאכוללל אופן ההסבר שלך ממש הופך את המתכון לקל להכנה. והצילום ממש מקצועי ומקסים - פשוט לקחת סכו"ם ולאכול מתי יוצא ה מוכנה אישית, לעזור לך לשבץ את החומר. לילה טוב ומחכה למתכון הבא ממני laleniya יהודית
פוקסי../images/Emo140.gifנהדר ומגרה לאכוללל אופן ההסבר שלך ממש הופך את המתכון לקל להכנה. והצילום ממש מקצועי ומקסים - פשוט לקחת סכו"ם ולאכול מתי יוצא ה מוכנה אישית, לעזור לך לשבץ את החומר. לילה טוב ומחכה למתכון הבא ממני laleniya יהודית
O October2006 New member 23/8/06 #25 נראה מדהים - כל הכבוד על האילתור - ושאלה - באחת התמונות ראיתי שהשתמשת בכלי מתכתי למחבת טפלון - נכון זה לא שורט את המחבת
נראה מדהים - כל הכבוד על האילתור - ושאלה - באחת התמונות ראיתי שהשתמשת בכלי מתכתי למחבת טפלון - נכון זה לא שורט את המחבת
פ פוקסי99 New member 23/8/06 #26 בשום שלב לא השתמשתי בכלי מתכתי. אני משתמש בכלי סיליקון רך בצבע שחור כול טוב פוקסי
מ מ צ ד ה New member 23/8/06 #28 פוקסי נהדר כתמיד. שמחה שגרמתי לחשק שלך לאגרול. גם שלנו יצא מ-ע-ו-ל-ה!
ז זיוי האחת וזהו New member 24/8/06 #33 מצדה יקירתי../images/Emo140.gifהאם עלי הסיגר נוחים למילוי ירקות ולקיפול למרובעים? תודה רבה לילה טוב
מ מ צ ד ה New member 24/8/06 #34 כן. קיפלתי כמו עלי גפן כשהקפל למטה וזה החזיק מעמד בטיגון בלי שמרחתי בביצה. רק שהעלים אינם אטומים ולכן הייתי צריכה לסחוט קצת את התערובת לפני ששמתי על העלה. סה"כ, הייתי ממש מרוצה מהתוצ' ומהקראנצ'יות של העלה וממליצה על המתכון בחום.
כן. קיפלתי כמו עלי גפן כשהקפל למטה וזה החזיק מעמד בטיגון בלי שמרחתי בביצה. רק שהעלים אינם אטומים ולכן הייתי צריכה לסחוט קצת את התערובת לפני ששמתי על העלה. סה"כ, הייתי ממש מרוצה מהתוצ' ומהקראנצ'יות של העלה וממליצה על המתכון בחום.
ז זיוי האחת וזהו New member 24/8/06 #37 תודה רבה מ צ ד ה../images/Emo140.gif אם כך אקנה לי ואנסה תודה בוקר טוב ואחלה יום
ז זיוי האחת וזהו New member 24/8/06 #32 ידי זהב כל הכבוד לך איש יקר../images/Emo140.gif רעיון מעולה תודה ולילה טוב