באתי לבכות לכם...

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

0mroosh

New member
שנתחיל לנקד הכל שוב?

[כן כן כן!]. הם גרועים! חוץ מלעלות שירים של אבי לפורום, אין שם כלום. זהו. פו.

0mroosh

New member
בניקוד?! רע?!

שום דבר. אם הייתי יכול הייתי מקיים יחסי מין עם חטף פתח.
אני מאוד מחבב את הקטנים.

evib

New member
לא צרחתי! שרתי...

אני לא מתכוונת אפילו להכנס לוויכוח הזה כאן אבל כשאני הולכת להופעות אני הולכת כדי להנות ולא כדי לבהות באמן ולפהק כל הערב! אני בטוחה שבשביל קהל כזה אביתר (או כל אמן אחר) היה יכול ללכת להופיע במוסד גריאטרי!!! אז כן- אני שרתי ושיתפתי פעולה בהופעה של אביתר ואני לא מתכוונת לשנות את התנהגותי- לא צרחתי במטרה למשוך תשומת לב מאף אחד ולא עשיתי שום דבר חריג. פשוט שרתי. מי שלא מתאים לו שלא יבוא להופעות ששרים בהם!!!! אני מתנצלת ומזהירה מראש- אני נמצאת בהמון הופעות גם של אביתר וגם של מאיר אז כדאי שתתרגלו או (אפילו עדיף) תשנו את התפיסה שצריך לשבת בשקט ולבהות באמן כל ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה על הדיבור ברבים יש לי נטייה לעשות את זה כשאני עצבנית אבל ברור לי שיש המון שמסכימים איתי והם בדיוק כמוני בהופעות...) ערב טוב.

0mroosh

New member
להרגע..

אף אחד לא שופט אותך וגם אם כן, אז אגוז מוסקט בעכוזו! שיר לשירה [קוריןןןןןןןן
], תשירי עד כלות רק בשביל זה יש הופעות!!! :)

POP LEX

New member
את אוהבת את מאיר?

גם אני,הוא היה שכן שלי כמה שנים.איזה איש מיוחד מוכשר ומקסים.עם הקול הכי מדהים ששמעתי בחיים.יש לך מושג מה קורה איתו?.

evib

New member
כן...

הוא מופיע ב-19.5 בזאפה בת"א. ושמעתי שגם מתי כספי יארח אותו מתישהו החודש... ועוד דבר שסיפרו לי אבל אני ממש לא סגורה לגביו זה שגם הוא חזר לאחרונה בתשובה ומסתובב עם כיפה כמו של אביתר ושהוא גידל גם שפם וזקו... (לא נראה לי ואם כן אז כנראה שהשפם והזקן קשורים איכשהו לספירת העומר או משהו...) פעם אחרונה שאני ראיתי אותו הייתה בהופעה שלו ב-13.1 (זו ששודרה בשידור חי ברשת ג')

בוקי ש

New member
תשמעי אני לא מנסה סתם להתווכח...

אבל אני מוכרח לציין בפניך שהרסת לי, לחבריי ולחברים של אביתר שישבו לידנו (זאת שנתנה לו את הזר פרחים) את ההופעה. אני לא נהנה מלקטול, אבל את זייפנית נוראה, ואת זייפתי לך בקול רם לתוך האוזן (אני ישבתי ממש מולך), ובשירים השקטים אני שמעתי אותך יותר טוב מאת אביתר כי היה נדמה שניסית להתעלות עליו בלי בושה. ואפםילו זימזמת בקול את המעברים של הפסנתר או הגיטרה!!! תראי, אני בעד להתלוות לסולן בשירה אם זו הופעה באיזור פתוח כמו למשל בקיסריה עם אלפי צופים, או אם זה מתבקש כמו הופעה שהייתי של ערן צור בפאב, והוא ממש ביקש שנלווה אותו, אבל בהופעה באולם קטן, בישיבה, הופעה אינטימית אפילו יש לומר, היו 150 צופים לעזאזל, ובקול רם בשירים השקטים כששומעים אותך כאילו זה דואט(!!!), זה בלתי נסבל, פשוט חוצפה יש לומר! לא רציתי ליצור לך שם סצינה אבל אני הייתי נסער! לא סתם אמרתי לך תודה אז, תוה שהתאמצת כל כך להרוס לאחרים הופעה חד פעמית. למזלנו אביתר כובש כל כך, שבכל זאת נהניתי ממנו ומיד רכשתי את האלבום ביציאה.

evib

New member
טוב אז כנראה...

שלא עלי דיברתם כי אני לא שרתי במעברים ובטח שלא צרחתי... אני לא חושבת ששמעו אותי כ"כ חזק... חוץ מזה לא זכור לי שמישהו אמר לי תודה בסוף ההופעה ככה ש... כנראה שזו לא אני. אני שרתי בשקט... ומה שהכי בטוח זה שזייפנית אני לא כי אני בדרך (בעזרת השם) להוציא אלבום עם חומרים מקוריים שלי (זה אחד החלומות הכי גדולים שלי ואני מתכוונת לעשות את זה) אפשר להגיד עלי המון דברים אבל זייפנית אני לא... האמת? אני גם לא יכולה "להצביע" על מישהי שהרסה לי את ההופעה כי אי אפשר להרוס הופעות של אביתר וכי אני חושבת שלכל אחד יש את החוויות שלו בהופעות ומי שמגיע להופעה צריך לקחת כאלה דברים בחשבון. בכל אופן- כנראה שזו לא הייתי אני (לידי גם ישבו 2 בנות- מצד אחד חברה שלי ומהצד השני בחורה שאני לא מכירה) אז אני חושבת שאתה צריך להעביר את האצבע המאשימה למישהי אחרת...

סליחה?

רק שתדע שאביתר גם רוצה שאנשים ישירו איתו בהופעה. אני אפילו זוכר שהוא התעצבן ואמר שזה לא ערב תרבותי או מהשו כזה. וזכותה האישית לשיר כמה שהיא רוצה.

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

זה לא שווה התייחסות אני חושב. אופס התייחסתי, אז אם כבר.. אף אחד באמת לא אמציא חוק נגד שירה בהופעות ואפילו שירה זוועתית ורמה [לאו דווקה במקרה של עדי,אני בטוח שהיא מדהימה!], אז להרגע, הופעה זה בשביל להנות, לפעמים יש דברים המצריכים שקט ואינטימיות, אבל שירה של הקהל בטח שלא מפרה את זה. שיהיה יום טוב [וסתום!].

למעלה