באתי לבקר ולעדכן

tulkin

New member
אני מבין ומעריך מאד את ההישג הפסיכולוגי

ולכן אני לא חושב שנכון כרגע "להציק" לך בעניין הזה. גם לא בטוח שצריך - שהרי התוצאות שלך טובות למדי. השינוי שאתה עובר מרשים וההתייחסות שלך לעניין מצויינת... אבל רצית פרוויו? אז בעניין הפחמימות המיותרות האורז זה המטרה הסופית (ותאמין לי, כשאני הורדתי את האורז מהתפריט שלי עמדתי נפעם מול האפקט המיידי שהיה לזה על הסוכר), אבל בטווח היותר קצר זה ה"קשה" של הפיצה שקצת לקחת ממנו. כן, אני יודע שזה ממש קצת ושזה מזדמן ו"חד פעמי", אבל זה בדיוק סוג ההתגלשויות שאתה מספר עליהן מדי פעם, ושקורות לך אני מניח פה ושם, יותר מפעם אחת. אני מניח שמדובר ב3-4 גרם פחמימות בקצה הקשה של הפיצה שזינבת לבת שלך. שזה בערך 60 מ"ג לד"ל תוספת של סוכר בדם. כמובן, אתה סוג 2, ויש לך אינסולין, ולא תראה את כל העליה, כי חלק מהסוכר ייספג. אבל זה סתם להעמיס על המערכת.

Dave1972

New member
פאק. איזה באסה.

אני מקבל את הביקורת. אם כי לגבי האורז קצת יהיה קשה, כשזה המנה הכי פחות סוכרתית בחדר האוכל…

tulkin

New member
עזוב...כשנגיע לגשר לנעבור אותו...

תמשיך כמו שאתה עושה עכשיו, ויהיה בסדר.

Dave1972

New member
אתמול השתוללתי

דווקא אחרי הביקורת שלך, נתקפתי בצורך לבלוס. אז אמנם לא בלסתי בצקים, אבל:
1 תפוז
1 מנדרינה
1 תפוח
5 חופנים של קורנפלקס (רגיל)
&nbsp
בטח לא עזרו לי. ולכן קמתי עם 138.

tulkin

New member
כצפוי, בדברים האלה אין מעידות חד פעמיות :)

אוכל זה בעיקר עניין של הרגל. גם המעידות החד פעמיות הן סוג של הרגל.
&nbsp
אבל לא נורא. מסתכלים קדימה, לא אחורה. עד עכשיו השגת הישגים יפים, ואתה לא תיתן למעידות שכאלה למחוק אותם ולקחת אותך אחורה.
&nbsp

Dave1972

New member
צודק.

בעיקר אחרי שבאמת בקושי אכלתי במשך היום (3 פריכיות עם קוטג' וגבנ"צ ב11 בבוקר ואורז עם ירקות מבושלים ב19:30 ועוד קפה עם משקה סויה בבוקר).

Dave1972

New member
קבעתי תור אצל הרופא בששי הקרוב

מקווה שלא יצנגד לשלוח אותי לבדיקת A1C חדשה.

tulkin

New member
כשתרצה לרדת מתחת ל100 נעשה לך תוכנית...

אבל מדידות בודדות זה לא העיקר, חשובה המגמה, והמגמה שלך טובה אז לא צריך להילחץ. אפשר ללחוץ על הידית קצת יותר בכמה דרכים (כמובן, פחות פחמימות בתזונה, אבל גם מינון ותזמון טוב יותר של פעילות גופנית וכו').
אבל קודם תביא A1C חדש לרפרנס, ונתחיל משם :)
&nbsp

Dave1972

New member
תשמע, יותר ממה שאני עושה עכשיו זה למות ברעב!

אשתי כבר אומרת שעברתי לתפיסה של אנורקס (מה שכנראה מתחיל להיות נכון).
מה עוד אני צריך לעשות שלא עשיתי?
אני אבקש A1C בקרוב, ואני חוזר אליך. תזכור מה שהבטחת!

Dave1972

New member
אפשר preview? :)

ובבקשה... בלי דברים מוזרים כמו שמן פשתה, טחינה אתיופית וכל מיני כאלה מוזרים שאני לא יודע מאיפה משיגים אותם.

tulkin

New member
מבטיח שלא יהיה שום דבר מוזר.

אבל כן תצטרך למדוד יותר מפעמיים בשבוע :)
&nbsp

למעלה