באתי לדווח על עוד יום אדום

nooriko

New member
נדמה לי שאמא שלי סיפרה לי פעם

משהו כזה. אני זוכרת שפעם ציפור נכנסה לסלון שלהם, דרך המרפסת, פשוט טסה לה ישר פנימה וריחפה שם עפה ניתקלה בקירות. זה היה מראה די מזעדע. נורא נבהלנו. כלומר, חוץ מאבא לשלי. ונדמה לי שאמא שלי נתנה לזה כזאת פרשנות... את מאמינה בזה?

אצלי במשפחה אף אחד לא מכיר

אמונה כזאת, אבל אני זוכרת במעומעם שפעם קראתי על זה. כן, אני חושבת שלפעמים זה נכון. כלומר, אולי לא ציפור שנכנסת כמו שאת תיארת, כי זו ציפור שנראה בעליל שהתבלבלה, אבל ציפור שנכנסת באלגנטיות ויוצאת בקלות החוצה, וכאשר העיתוי מתאים - אז אולי כן.

אנימל

New member
לכל ציפור יש תכונות משלה

וזה תלוי איזו ציפור באה לבקר אצלך. היא נושאת מסר, והמסר שונה. עורב שבא לבקר באופן קבוע מסמל מסר של ידע עמוק, ידע מיסטי. יונה, למרות הדימוי השלומי שיצא לה, דווקא מסמלת מדון ומחלוקת. ומי שבאמת יודעת ה מ ו ן על ציפורים וחיות בכלל ומשמעותן, זאת טרה, מפורום "אמא אדמה" באתר "עידן הדלי". אם את יודעת לזהות את סוג הציפור שביקרה אצלך - היא הבנאדם לשאול אותו! (ו..כן, יש עוד כאלה שגוללים את הדף עד כאן ומעבר...)

תודה.

אני חושבת שזה היה דרור. בכל אופן, ציפור מהציפורים הקטנות האלה שיש המון בכל עיר. עשיתי קצת חיפוש ב"עידן הדלי" ומצאתי הודעה ישנה באחד הפורומים, שאכן מייחסת משמעות מיסטית לכניסה של ציפור לבית: "בהתאם לתפיסה מסטית מסויימת, הצפור מבטאת סיומים ומעברים. צפור הנכנסת לבית בהתאם לאותה תפיסה (תפיסה קבליסטית) מסמלת נשמה במעבר". ויש לי משהו בשבילך: לימונצ'לו

הקישור לא תפס:

לימונצ'לו http://www.google.co.il/search?q=%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%A6%27%D7%9C%D7%95&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=iw&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&lr=

אנימל

New member
תודה. המתוקים מהאוכל מילאו אותי

במרשמים ובלינקים למרשמים ובלינקים ללינקים של
...

למעלה