באתי לרחרח מעט

מרקי קקטוס....../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח
חודש אדר הוא חודש עם הרבה ברכה שמחה והצלחה! שיהיו לך ברכה שמחה והצלחה כל חייך!

שמעתי שחוגגים כאן יום הולדת

אז כבקשתך באתי ליטול חלק בחגיגה
בגנך. בגנך הקטון אמצא נחמה מנסה למשוך תשומת לבך... מביטה בכוכבים ושואלת... התואהבני לעד כשם שאני אוהבת? נצעק נשתולל נתפלל לעוד נס בלילה תבוא אלי ונתעלס, ניתן לצעקה של גופנו לצרוח נשכב,ננוח ונאגור כוח. וכל שהיה מר כלענה יקבל טעם מתוק כדבש וריבה. עדינה-ו

טאKילה

New member
ואני שמעתי שפנינת החן כאן...../images/Emo140.gif

באתי לומר ברוכה הבאה,,,

ממממ(רגע חושבים מה לך עונים)

אחרי שניסיתי לצוטט למה ששמעת בעצם הבנתי כי לא שמעת
האם שמעת על... כלום האמת? האם בכלל שמעת האמת? והאם שמעת ב א מ ת?!:) ובאמת... זו אותה הגברת בשינוי האדרת!. משחק האותיות והמילים שזירת האותיות והצלילים יוצרת שרשרת מילים נהדרת.

תודה טאקילה על קבלת הפנים

הייה עבורי חוף מבטחים להיטמע בין מפרשיך. הייה עבורי עיר מקלט לעגון בה עם רדת הליל. עיניך הנגלות לעיני מתוך בבואתך השקופה כמי נהר צלולים, משתקפות בעיני- מרוות שדמותי, מחלחלות מבעד נקבוביותי הסדוקות...

טאKילה

New member
פנינת החן..../images/Emo140.gif

הכוכבים תולים את מבטם, הלב חופן אליו בחום, עם חיוך מואר,, הים מחבק כל מלח,, הישארי עימנו,, לאסוף צדפים,, ולחרוז הגיגים... הגעת לחוף מבטחים..

בוקר טוב טאקילה וכולםםם../images/Emo140.gif

והיינו כשני הוזים בתעתועים נאחזים צובעים בגועש תמונות ...חולמים חלומות. עורגים למבט מתכוננים לשבת. עוטף לי היד ...מתקרב צעד צעד. והיינו כשני ילדים לאור הירח רוקדים ממתינים לאור יום ...והיית או חלמתי חלום? היינו כשני הוזים.

פנינת../images/Emo140.gif

אישית,אני לא מת על דבש אבל,תות עם קצפת..לא רע,הולך בגני גדלים מיני קקטוסים יש האומרים-דוקרים המה ויש הנהנים/ות להשרט ברוכה הבאה לגן רק הזהרי בסיבובים שם יש רוחות רפאים המפזרים קוצים מוזרים תודה.

מרקי../images/Emo150.gif קקטוס

גנך הזכיר לי משהו שכתבתי פעם... אותך אותך רוצה... עוד בגני לטעת, איתך לפסוע בשבילי הדמיון, בך אשר חששתי לגעת. עתה עוטה גלימה של הגיון. איתך לנסוק אל תכלת השמיים, אותך לדעת ולטעת בגני. אתה אשר גרמת לי לפרוח בך לגעת ולדעת אהבה ------------------ ואם אוהב אתה תותים מגישה לך אותם השמנת עליך

למעלה