לא היה מקום לאוגוסט בשורה..:)
נ נועוש המתוקה New member 27/2/06 #13 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני לא מאמינה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אם זה באמת נכון אני הולכת להפציץ לה כשמחזירים מישהי!!
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני לא מאמינה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אם זה באמת נכון אני הולכת להפציץ לה כשמחזירים מישהי!!
ה הבחור בלי האוטו New member 28/2/06 #26 ליאתוש, את מבטיחה שניפטר ממנה כבר הרבה זמן - תתחילי לקיים! התעייפתי מהכובסת הזללנית הזו
ל ליאתוש כפרה New member 1/3/06 #29 תשמע, זו לא אשמתי.. אני מקבלת דיווחים ישירים מבנאדם מקורב מאוד לגברת..ולפעמים זה מתפקשש. כי כנראה נטלי מנסה לנחש לבד באיזה פרק היא יותר לא מופיעה . בכל מקרה,בפרק הבא זו היא.
תשמע, זו לא אשמתי.. אני מקבלת דיווחים ישירים מבנאדם מקורב מאוד לגברת..ולפעמים זה מתפקשש. כי כנראה נטלי מנסה לנחש לבד באיזה פרק היא יותר לא מופיעה . בכל מקרה,בפרק הבא זו היא.
נ נועוש המתוקה New member 27/2/06 #17 חח הם אשכרה רוצים להרוג אותו!! זה לא שצריך לחכות כדי לראות מה באמת הלך שם עד יום רביעי הזה. צריך לחכות עד רביעי ה-ב-א!!
חח הם אשכרה רוצים להרוג אותו!! זה לא שצריך לחכות כדי לראות מה באמת הלך שם עד יום רביעי הזה. צריך לחכות עד רביעי ה-ב-א!!
ה המונשרי New member 28/2/06 #21 אולי מי שעפה זו.................... קרן ולא נטלי? מור וקרן היו מקורבות למישל...
נ נועוש המתוקה New member 28/2/06 #25 לא חושבת שיעיפו את קרן=\ אי אפשר לדעת ת'אמת.. למרות שלפי הסירטון די נראה שנטלי עפה! אבל הם בחיים לא יראו מה יקרה בצורה כ"כ ברורה. בכל מקרה, אני ממש מקווה שנטלי לא תעוף!!
לא חושבת שיעיפו את קרן=\ אי אפשר לדעת ת'אמת.. למרות שלפי הסירטון די נראה שנטלי עפה! אבל הם בחיים לא יראו מה יקרה בצורה כ"כ ברורה. בכל מקרה, אני ממש מקווה שנטלי לא תעוף!!
ה הבחור בלי האוטו New member 28/2/06 #27 בדיוק, אם לפי הפרומו ברור לך שמשהו יקרה - אפשר להיות בטוחים שיקרה דבר הפוך.
נ נועוש המתוקה New member 28/2/06 #28 במקרה הזה אני לא בטוחה שאפשר להיות בטוחים ב100%. אבל אני ממש מקווה שזה לא יקרה מה שאני חושבת.
ב ברודי New member 1/3/06 #31 גם אם זאת קרן או נטלי אני לא חושבת שמישל וכריסטין בכו ככה בגלל זה.. לפי דעתי זה בגלל ששינו משהו בתוכנית או בהרכב שלה. אולי אמרו להם ש... ביטלו את הפרסים שבסוף אנערף...
גם אם זאת קרן או נטלי אני לא חושבת שמישל וכריסטין בכו ככה בגלל זה.. לפי דעתי זה בגלל ששינו משהו בתוכנית או בהרכב שלה. אולי אמרו להם ש... ביטלו את הפרסים שבסוף אנערף...
M moomita New member 8/3/06 #36 שאלה : מה ז"א אם מעיפים את נטלי , מה ההפתעה פה ? אני רצינית.. זה לא מפתיע בכלל.. יפתיעו אותי אם יעיפו 3 פתאום ואז יהיה ישר הגמר הוריי D
שאלה : מה ז"א אם מעיפים את נטלי , מה ההפתעה פה ? אני רצינית.. זה לא מפתיע בכלל.. יפתיעו אותי אם יעיפו 3 פתאום ואז יהיה ישר הגמר הוריי D
M moomita New member 8/3/06 #37 שאלת ../images/Emo58.gif : מה ז"א אם מעיפים את נטלי , מה ההפתעה פה ? אני רצינית.. זה לא מפתיע בכלל.. יפתיעו אותי אם יעיפו 3 פתאום ואז יהיה ישר הגמר הוריי D
שאלת ../images/Emo58.gif : מה ז"א אם מעיפים את נטלי , מה ההפתעה פה ? אני רצינית.. זה לא מפתיע בכלל.. יפתיעו אותי אם יעיפו 3 פתאום ואז יהיה ישר הגמר הוריי D
M moomita New member 8/3/06 #38 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif !!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif !!!!!!!!!!!!!!!!