בא לי גלידה

AS00AS

New member
ארטיק קרח,

ומידי פעם גלידה בגביע,
וניל או ג'ק דניאלס :)

יש חנות ברובע היהודי בירושלים שנקראת "זיסלק"
ממליץ בחום!!
 

EdisonGirl

New member
מתוק!!


לרוב, גלידה ורק בגביע של ופל איכותי שאני יכולה לכרסם אותו אחרי שאני מסיימת עם הגלידה והוא לא נמס ביחד איתה.

שוקולד מריר זה הטעם שאני הכי אוהבת. מעבר לזה אני מגוונת בין וויסקי, שרבט תות (חלבי) ומה שבא לי באותו רגע...

ארטיק קרח פשוט אני בכלל לא אוהבת (כי הטעם נשאב ממנו מהר ונשאר גוש קרח, וזה גם מלחח ועושה אותי רעבה), ואם כבר קרח, אז אני מאוד אוהבת את הארטיקים בסגנון של האבטיח (שנראה כמו אבטיח) והבובספוג. אלה שמרגישים חלביים-גרגריים בזמן שאוכלים אותם. עשית לי חשק


חדשים אני תמיד אוהבת לנסות- המקס לא היה לי טעים במיוחד, גם המגנום החדש לא להיט (אני הכי אוהבת המגנום עם שוקולד מריר ותפוז), ואחרי שהעלימו את הדובי שוקו-בננה שהיה שנה שעברה (עם מקל סוכריות), טרם מצאתי גלידה שוקולד-בננה איכותית באמת וראויה לשמה. מה מעניין אותך לטעום? אני אטעם בשבילך :)

עוד לא אמרתי לך ברוכה הבאה באופן מסודר, אז.. ברוכה הבאה
 

EdisonGirl

New member
אה, ושכחתי להזכיר את השרבט של נסטלה

אם זה שרבט- אז נסטלה הכי טובים, ואני אוהבת את התות. לאחרונה גם אוהבת את השילוב של תות עם יוגורט.

אגב, זה 0% שומן ו- 30% פרי, כך שכל השומרים למיניהם- הנה הארטיק המושלם!
 

EdisonGirl

New member
בטח! אבל קצת מתקמצנים על הסוכריות שם..

זה ממש אושר לגלות שהוכנסה לך בלי כוונה סוכריה אחת יותר :)
 

Puskas

New member
רק ארטיק קרח

או גלידה טובה באנדריי בראשון, אבל רק שם.. גלידה מרכיבים טבעיים כמו שצריך ולא צבעי מאכל וחומרי טעם וריח מחורבנים..
 

Puskas

New member
כנ"ל

ואני דווקא אוכל גלידות בחורף, סתם יש לידו את אבולעפיה אז כל פעם אני בא לגלידה ואז נמשך יותר לריח של הלחמים והולך להוריד סמבוסק חח
 

Purple Mushroom

New member
יש ליד גן העיר

ליד חבר שלי לשעבר. ומול יש גם עוד גלידריה, עם שם לא כ"כ מוכר, אכלתי שם פעם. (פעם, לפני כחודש):)..
 
פעם בחולון בסוקולוב הייתה גלידריה קטנה והבעלים הזקן היה מכין גלידות וסורבטים במקום והיה לו גלידת תפוחים חמצטוקה שכזאת ואני מתגעגע כי כשהוא הלך לעולמו לפני שנים הבן שלו לא היה מכין אותה כמוהו ובגלל ניהול כושל היא נסגרה וחבל
 
למעלה