בא לי לבכות.

mad alot

New member
בא לי לבכות.

זתומרת, לא קרה שום דבר רע, אני לא עצוב או משהו חלילה.
אבל לא נראה לי בכיתי מאז שהייתי ילד.
אשכרה מתוך סקרנות נטו, בא לי לדעת איך זה מרגיש לחוות רגש כל כך עמוק, שיגרום לי לבכות.

ניסיתי לראות WALL-E שוב, שזה הסרט הכי עצוב אי פעם. אבל לא בכיתי...

נסה לראות את מארלי ואני.

התייפחתי בערך חצי שעה לפני סוף הסרט ועוד שעה אחריו. ולא דמעות, התייפחות ממשית, עם כל הנשמה.

ותן צ'אנס גם ל Eight Below

h a j b i

New member
אחלה סרט

לי יש את הבעיה ההפוכה

אני בכיינית בטירוף וצריכה למתן את עצמי כל הזמן.
אני לא טורחת בכלל לספור את כמות הפעמים בהן אני מחניקה דמעה באינספור סיטואציות בחיים, כי מה לעשות, לא תמיד בא לי לבכות בפומבי.
כמעט ואין יום בו אני לא בוכה במידה כזו או אחרת. לא כל יום זו התייפחות נוראית, לפעמים סתם דומעת אבל כן, בוכה הרבה.
ומצד שני, אני לא יודעת לזייף את זה. אם תבקש ממני לבכות, סביר להניח שזה לא יצא ממני סתם ככה.
תחשוב על דברים עצובים אבל זה לא באמת טיפ טוב למי שאינו בוכה סדרתי. בכלל, יש אנשים שמבחינה פיזיולוגית לא בוכים, זו תופעה רפואית שקר כלשהו.

mad alot

New member
תודה:)

אבל אם אני אראה סרט אם אוון ווילסון הדבר היחיד שאני אבכה עליו זה ששברתי את הטלויזיה

mad alot

New member
אוי זה לגמרי לא שורשר נכון!

לך בכלל רציתי להגיד, שפיזית אני יכול לבכות,
פשוט מעניין אותי מה זה להגיע לרמת רגש כזו שגורמת לך לבכות.

אני מניחה שזה משתנה מאדם לאדם

למשל את הבכיינות שלי ירשתי מסבתא שלי שהיא גרועה ממני פי כמה וכמה, כל דבר בערך גורם לה לבכות, בקטע קיצוני.
אמא שלי (הבת של סתבא שלי) ממש לא בכיינית, כך שאם אני רואה אותה בכוה אני יודעת שהיא במצב קשה.
אז אני מניחה שעבור כל אחד זו תחושה אחרת. לכן אני לא חושבת שבכי "מזויף", כזה שנגרם בכוח מתוך רצון לבכות יוכל לשקף באמת את מה שמרגישים כשבוכים.
אני למשל בוכה במצבי חוסר אונים, במצב של געגוע, התרגשות, כעס וכו'.

einat162

New member
סרטי בכי :

סיפורו של כלב / Hachiko: A Dog's Story עם ריצ'רד גיר
שומרת אחותי / My Sister's Keeper
DragonHeart קצת ישן, אבל אני תמיד דומעת בסצנת הסיום

The Lion King אני לא חושבת שממש בכיתי כשראיתי את סצנת השעטה (הייתי חייבת לגגל את התרגום המדיוק ל stampede),אבל בהחלט אחד הסרטים הכי טובים אי פעם.

Bambi 2 אני אישית לא התלהבתי מהסרט הראשון.... אבל הוא מכיל את את הסצנה המקורית שהפכה לקאלט. יותר מידי שירים, פחות מידי דיבורים. הסרט השני שנעשה בשנות ה- 90 הרבה יותר פה לדעתי.

Guykant

New member
אעעעע האצ'יקו!!!!

ראיתי אותו לראשונה היום...ובכיתי כמו ילדה קטנה :(

mad alot

New member
שטויות, גם עצב זה כיף לפעמים

ולכל העונים נכונה, תודה, אבל אין סיכוי שאני אבכה מסרט:)
סתם רציתי לשתף שזה ממש מסקרן אותי, אם מישהי מכן רוצה לגרום לי להתאהב בה באופן נואש ואז לזרוק אותי לכלבים בשביל האויב המושבע שלי, זה יכול לעבוד.

TDKR

New member
אז אנחנו נפגשים שוב, מאד אלוט.

*מנסה להיות האויב המושבע שלך*

mad alot

New member
צעד חכם...

עכשיו תקווה שמי שרוצה לגרום לי לבכות נראת טוב

למעלה