בא לי לבכות.

תארגן שמישהו יביא לך ברכיה עוצמתית ..
אני מבטיח לך שאתה תגלה גם מה זה לשיר סופרנו וגם איך זה לבכות

h a j b i

New member
וואי גם לי

אם כי מדובר בנואם מוכשר והרצאה מצויינת. עזבו את חוסר הדיוקים או השקרים המדעיים. הטיעון המוסרי שלהם תכל'ס תמיד מנצח

mad alot

New member
בדיוק מה שאני אומר,

מוסרית הוא בן אדם יותר טוב ממני, אני מודה.
הבעיה שהוא משקר שם מלא, וזה שהוא חתיכת דמגוג גורמת לי לרצות לעשות לו דווקא.

h a j b i

New member
אה, לא לזה התכוונתי

לי פשוט תמיד בא סטייק, גם אם זו היתה הרצאה אודות מגיפת הפרה המשוגעת

לא יודע אם מוסרית הוא טוב ממני, ממך או מכל אחד אחר. ספציפית בנושא הזה כן, בנושאים אחרים? לך תדע.

ebi83

New member
לא הייתי מדבר על מוסריות

בהקשר של אדם שאומר שצריך להרוג את מי שעובד בתעשיית המזון..

(חג'בי באתי לחזק)

mad alot

New member
האמת שהוא ספציפית

נראה לי סתם מכור לאור הזרקורים,
אבל באופן עקרוני טבעוניים מצפוניים נראה לי אנשים יותר מוסריים ממני.

ebi83

New member
מבחינת ההסתכלות על בעלי החיים- ברור.

השאלה אם באותה מידתיות זה תקף גם כלפיי בני אדם..

לצערי נתקלתי ביותר מדי אנשים שהחליטו להיות צמחוניים או טבעוניים ובעקבות זה התחילו להתנמר על כל מי שאוכל בשר. ההחלטה היא מוסרית, ההתנהלות בעקבותיה לא כ"כ...

זה כבר קשור באופי האדם, לא בהעדפות המזון שלו

אני צמחונית עם נטיות טבעוניות מאוד חזקות, ואני לא רואה את עצמי כאדם טוב יותר מאחרים בעקבות זאת... וחוצמזה, הרבה פעמים תגובות טבעוניות קיצוניות מגיעות בעקבות שאלות בעלות אופי תוקפני. שמתי לב שהרבה פעמים אוכלי בשר מייד "מתגוננים" כשאני אומרת שאני לא אוכלת בשר, וחשים צורך להגן על הבחירה שלהם. מבחינתי אין לי בעיה עם אוכלי בשר, ויש לי רק בעיה עם אלה שמנפנפים לי בזה (נגיד, על האש עם החבר'ה, אני בסבבה שלי עם האוכל שלי, הם בסבבה שלהם עם האוכל שלהם, עד שהם דוחפים לי משהו חצי מדמם מול הפרצוף, משמיעים קולות מוווו ומהההה וכאלה, ושואלים אם לא מתחשק לי בכל זאת ושהם לא יגלו לאף אחד. זה מעצבן, וזה יגרור אותי לתגובה תוקפנית. אבל ככה סתם אני הכי סבלנית ו"חופרת" רק אם מישהו שואל).

אז בקיצור - טבעונים הם לא תוקפנים. בני אדם הם תוקפנים, וקיצונים יש מכל קצוות הקשת. אבל לא כולם כאלה...

ebi83

New member
קודם כל- צודקת.

ואנשים עם נקודת מבטך אני מעריך ומקבל.

לצערי, הרבה אנשים במקומך חולים על המשפט "בשר זה רצח" ומשתמשים באנלוגיות קשות מדי כדי להוכיח את צדקת דרכם. בנוסף, יחסם כלפיי אוכלי בשר למיניהם קיצוני ומגעיל.. עם כל הכבוד, קודם תכבד את מי שסביבך ואז תוכל להתחיל לחשוב על לנסות לסדר את כל העולם ואחותו (בגמרא קראו לזה: "טול קורה מבין עיניך"
)

EdisonGirl

New member
אין צורך ברגשות עמוקים בשביל לבכות

לי אין רגשות עמוקים, נראה לי, אלא אם זה ממש מודחק חחח
באופן רגיל, אני די רובוט, ומחליטה איך להרגיש ברגע נתון, אמנם פחות אקסטרימי מאשר הייתי בעבר, אבל עדיין.

בכל זאת, אני מצליחה לבכות כשאני מקלפת בצל.. לא, סתם.
אני מצליחה לבכות כשאני נבהלת ממכה, בדיוק כמו ילדים קטנים, וגם נרגעת באותה מהירות
כן, זה מצחיק לראות את זה.
ואני מצליחה לבכות מסרט שמרגש אותי (סרט שיש בו שילוב של עוינות-תקווה.. משום מה עושה לי את זה. למשל, ב"מלך האריות"- לא בכיתי כשאבא של סמבה מת, אבל בהחלט פרצתי בבכי כשסמבה ונלה נפגשו בג'ונגל והוא התעקש שהוא לא חוזר לצוק התקווה).

שיט, אני מוזרה. חחח

למעלה