בא לי להכי את כולם אזמלאו ת'שאלון

בא לי להכי את כולם אזמלאו ת'שאלון

שם: מין: גיל: ישוב: צבע עיניים: שיער: יש קעקועים\פירסינג? איפה? משקפיים? בן\בת כמה? סגנון אהוב: להקות אהובות: יודע\ת לנגן? על מה? חורף - כן או לא? מה שומע\ת כרגע?

Beauty Of Grace

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:הילה
15 וחצי
ישוב:
קיבוץ*,אלומות,201-5 דקות מטבריה.
צבע עיניים:
כחולות
שיער:
שטני
יש קעקועים\פירסינג
רק באוזניים
איפה
אהמ...^
משקפיים
לא
בן\בת כמה
כתבתי כבר
סגנון אהוב:
אה
להקות אהובות:
גרין דיי,הובסטנק,סימפל פלאן.
יודע\ת לנגן
לא,הלוואי
על מה
אהמ...^
חורף-כן או לא
כן
מה שומע\ת כרגע
קלי

a charmed girl

New member
עונה

שם: ליאור מין: נקבה גיל: 15 ישוב: ראשל"צ צבע עיניים: חום שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? יש חורים באוזניים שגם בהם לא נגעתי כבר כמה שנים טובות... איפה? תחשבו לבד.. משקפיים? לא.. בן\בת כמה? בעע...עוד פעם? סגנון אהוב: סגנון מוזיקה? להקות אהובות: אממממ.....לא הרבה...רק את בלאק איד פיס וגרין דיי יודע\ת לנגן? על מה? מנגנת על גיטרה כבר שנתיים.. חורף - כן או לא? בטח שכן מה שומע\ת כרגע?כרגע שומעת את Hear me

ReuT C

New member
עונה נהנה

שם: רעות מין: נקבה גיל: 15 ישוב:קריות צבע עיניים: ירוק שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? ... משקפיים? כן : ( בן\בת כמה? 15 כבר שאלו למעלה לא? סגנון אהוב: במה אם זמוזקיה אז פופ ורוק קל אבל ממש ממש קל להקות אהובות: אנסינק ולא עולה לי עכשיו יודע\ת לנגן? לא על מה? ... חורף - כן או לא? כן מה שומע\ת כרגע? gone

liatpa123

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: ליאת מין: נקבה גיל: 14 ישוב: ראשון צבע עיניים: חום שיער: חום כהה יש קעקועים\פירסינג? עגילים באוזניים איפה?
משקפיים? כן (שקופות) בן\בת כמה? אמרתי 14 סגנון אהוב: פקירי להקות אהובות: סימפל פלאן יודע\ת לנגן? לא
על מה?
חורף - כן או לא? בעעע לא מה שומע\ת כרגע? קלי קלארקסון => Because Of You

MeItOsH

New member
עונה ../images/Emo118.gif../images/Emo27.gif

שם:מיתר מין:נקבה גיל:13 ישוב: נצרת עילית צבע עיניים: חום שיער:חום יש קעקועים\פירסינג?פירסינג איפה?הליקס [בסחוס של האוזן] באף ובטבור. משקפיים? רק שאני במחשב/קוראת בן\בת כמה?13[למרות שהייתה כזאת שאלה..
] סגנון אהוב: סגנון של מה
להקות אהובות:אוונסנס,גרין דיי יודע\ת לנגן?לא..
על מה? חורף - כן או לא? תלוי מה המצב רוח שלי בבוקר.. מה שומע\ת כרגע? לא שומעת..רואה לופים של טב"ע ב-VOD

• עונה

שם:איילת מין:נקבה גיל:18.10 ישוב:נתיבותת צבע עיניים:שחור שיער:שחור/דבש יש קעקועים\פירסינג?לא.. איפה?לאאאאא משקפיים?לאאאאאאאא בן\בת כמה?חחח מה ההבדל בן זה לבן "גיל" סגנון אהוב:בבגדים?{אלגנט} או במוזיקה?{כל מה שלועזי] להקות אהובות:פייב,בלו,שוגה בייבס,מלא קיצר... יודע\ת לנגן?מממ לא ממש.. על מה? חורף - כן או לא?חורףףףףףףףף יאאיי!! כן!! מה שומע\ת כרגע?karma של אלישיה קיז

yaeli1993

New member
אין לי כוח. ../images/Emo9.gif ../images/Emo62.gif

אבל אם אתם כל כך מתעקשים..

SweetOrSexy

New member
אני יודעת..ויש לי גם תמונה להשים..

אבל לא הבנתי למה את לא שמה את התמונה כשאת רואה שמישהו לא משרשר נכון.

נו טוב

[פעם הבאה
טאגליינס] שם:הדר מין:נ גיל:15 ישוב:הרצליה. ואם כבר אז עיר/אזור מגורים.
צבע עיניים:חום שיער:חום יש קעקועים\פירסינג? אני רוצה בלשון-זה נחשב?
איפה?X: משקפיים?
בן\בת כמה?
סגנון אהוב:במוזיקה? אמממ...פופ בסגנון קלי,ורוק קל... להקות אהובות:יש מלאמלאמלא אבל בעיקר גרין דיי,ווידין טמפטישן,כנסיית השכל,המכשפות,שייגעצ והיהודים... יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה. חורף - כן או לא? ל-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א
מה שומע\ת כרגע?The Doors - Light My Fire

EliranMaor

New member
גרין דיי../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

אבא שלי תמיד שנא אותם...פתאום הוא שומע אותם ברדיו [את בסקט קייס] אז הוא שואל אותי מי אלה אז אמרתי לו גרין דיי והוא היה כזה-->
זה היה כזה משעשע לראות אותו עם הפרצוף הזה
אוף ושכחתי לכתוב היהודים...והייתי בהופעה שלהם אתמול
|סנילי|

באסקט קייס../images/Emo99.gif

הם היו כ"כ טובים פעם!
והיית בהופעה בנתניה?????????
מה
מה
גם אני רציתי ללכת!!

EliranMaor

New member
חעחע