בא לי להכי את כולם אזמלאו ת'שאלון

keisamit

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: לוטם. עדיף לוטמע.
ישוב: מודיעין. עזבו.
צבע עיניים: חום קקי מעורב בירוק שתן של חתול.
שיער: שטני.
יש קעקועים/פירסינג
[עדיין] לא.
משקפיים
לא...
סגנון אהוב: פאנק פאנק פאנק פאנק פאנק!!!
להקות אהובות: מ-י-י כ-י-מ-י-כ-ל ר-ו-מ-א-נ-ס!
, גרין דיי, SP, הפו פייטרז, סאם 41, ודה יוזד.
יודע/ת לנגן
אכן!
על מה
על פסנתר..
חורף- כן/לא
כן!
מה שומעת כרגע
מיי כימיכל רומנס, את הדיסק "שלוש תרועות לנקמה מתוקה".
גמלך!

Shai B

New member
אין כבר שירשור כזה בטאגליינס?../images/Emo46.gif

בכל מקרה, אני אענה שוב
שם: שי מין: זכר גיל: 21 (קשיש מת, אני יודע
) ישוב: חולון צבע עיניים: חום שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? לא איפה?
משקפיים?
בן\בת כמה?
סגנון אהוב: אין משהו ספציפי, כל שיר שהוא טוב מתקבל בברכה, בלי קשר לסגנונו. לרוב, זה שירי רוק
להקות אהובות: אין להקה ספציפית. אני לא אוהב להקות, אני אוהב מוזיקה טובה. יודע\ת לנגן?
על מה?
חורף - כן או לא?ממש ממש לא! כבר אני חולה. נמאס לי מהמערכת החיסונית הכושלת שלי! מה שומע\ת כרגע? אוונסנס - "האנטד"

Shai B

New member
אבל, אבל, אבל אני זקן../images/Emo10.gif

אבל הדרי, הכי חשוב זה שאת גורמת לי להרגיש צעיר לנצח, כפרעלייך

b b b b b b

New member
עונה -

שם: בת-אל מין: נקבה גיל: 16 ו7- חודשים ישוב: בת-ים צבע עיניים: חום שיער: שחור יש קעקועים/פירסינג: לא (עדיין לא...) איפה: --- משקפיים: כן בן/בת כמה: 16 ו-7 חודשים סגנון אהוב: רוק ופופ להקות אהובות: The Corrs, B*witched, Roxette יודע/ת לנגן: קצת... על מה: אורגן חורף כן או לא: כן כן כן כן! מה שומע/ת כרגע: נכון לעכשיו... כלום!

adida12

New member
../images/Emo182.gif עונה

שם: עדי מין:בתת גיל: 14 ישוב: ליד ירושלים חח צבע עיניים: ירוק שיער: חום ומתולתל יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? איןןןן משקפיים? כן... לצערי בן\בת כמה? 14.. וכבר שאלת סגנון אהוב: אמ... לא יודעת להקות אהובות: גרין דיי יודע\ת לנגן? על חלילית ידעתי בכיתה ב' חח על מה? חלילית חורף - כן או לא? כןן מה שומע\ת כרגע? כרגע... כלום

Shiri from the block

Active member
גם אנייייי../images/Emo113.gif שם: שירן. מין: נקבה. גיל: 18. ישוב: מעלה אדומים. צבע עיניים: חום כהה../images/Emo5.gif שיער: חום. יש קעקועים\פירסינג? קעקוע יהיה בעתיד../images/Emo11.gif איפה? --- משקפיים? כע. בן\בת כמה? עיין שאלה מס' 3../images/Emo3.gif סגנון אהוב: ../images/Emo12.gif להקות אהובות: בקסטריט בויז../images/Emo3.gif יודע\ת לנגן? כע. על מה? גיטרה. חורף - כן או לא? כןןןןןןןןן../images/Emo99.gif מה שומע\ת כרגע? כלום../images/Emo9.gif

Dreaming Soul

New member
../images/Emo105.gif אני עונה

שם: יעל. גיל: 18. ישוב: רחובות. צבע עיניים: חום. שיער: חום. יש קעקועים/פירסינג? הלוואי שהיה לי קעקוע, או האומץ לעשות אותו. פירסינגים זה לא הקטע שלי. איפה? חח..יש לי גם בעיה עם החלטה על אזור.. משקפיים? לטלויזיה ונהיגה בלילה.. סגנון אהוב: רוק-פופ..וכל מה שבאזור...גם פאנק. להקות אהובות: אוונסנס, לינקין פארק, Three Doors Down, סימפל פלאן...ועוד.. יודעת לנגן? לא. למרות שהייתי רוצה לנגן על גיטרה. חורף - כן או לא? בטח שכן! מה שומעת כרגע? Here Without You של Three Doors Down

אני לא נרדמת אז לפחות נעשה משהו

שם:שרון מין:נקבה גיל:18 ישוב:המרכז צבע עיניים:חומות שיער:חום יש קעקועים\פירסינג?פירסינג איפה?היה בגבה ויש עכשיו מתחת לשפה התחתונה משקפיים?יש לצערי אבל רק בנהיגה בן\בת כמה?18 סגנון אהוב:פופ רוק היפ הופ והאוס להקות אהובות:MCR - TATU - The black eyes peas - Pussycat Dolls יודע\ת לנגן?לא על מה?כלום חורף - כן או לא?כן מה שומע\ת כרגע?Rachel Stevens - Negotiate With Love

D4Ever

New member
עונה

שם:דניאל מין:נקבה גיל:16 וחצי ישוב:ר"ג צבע עיניים:ירוק שיער:חום יש קעקועים\פירסינג?כרגע רק הליקס (אינדסטריאל ונזם בקרוב!),קעקועים עדין אין.. איפה?--- משקפיים?יש בן\בת כמה?שאלת כבר..16 וחצי סגנון אהוב:באיזה נושא? להקות אהובות:גרין דיי,בלינק,באסטד,מקפליי,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס,סאן אוף דורק... יודע\ת לנגן?פחחח הלוואי.. על מה?על העצבים
חורף - כן או לא?כןןןןןן מה שומע\ת כרגע?קלי-GONE

למעלה