בא לי לחדור אלייך - סתם מחשבה שחלפה

Dumbo

New member
אממ...

שיר מאד יפה, אבל חסר רגש וכתיבה מעט יותר רהוטה וססגונית היתה פותרת את העניין.

story4u

New member
טוב אז הנה משהו לגיל שלכם

אני רוצה לתת לך נשיקה נשיקה מהירה על הלחי ולחבק אותך חזק תוך כדי הצפייה במורדים דים דים דים הנה המורדים גם שם הם מתנשקים ? אוי אז איך נבין ?

Dumbo

New member
ברררררררר...../images/Emo46.gif

אני מבקש בכל לשון של בקשה, לא לתת ביקורת על דבר שלא ראית מעולם, או שראית מספר מצומצם של פרקים!

מור~!

New member
נכון!

המורדים זה סבבה (כאילו כזה) ואני בשוק מזה שפספסתי את הפרק האחרון גם בפעם השנייה ששידרו אותו עכשיו אני צריכה לצפות בהכל מחדש בשביל להגיע לפרק האחרון, שבטח גם אותו אני אפספס!!! >הודעה זו נכתבה על ידי ילדה בוגרת. נשבעת באמא שלי!<

Dumbo

New member
ארשה לי לשכלל את זה...

אני רוצה לתת לך נשיקה נשיקה מהירה על הלחי ולחבק אותך חזק תוך כדי צפייה במורדים לראות את מיה עם מנואל ביחד מתנשקים ואת פבלו ומריצה יחד מתכננים מתכנננים מזימות מזיומות קשות ומסובכות כיצד לכלוא את המורה הרשע שכל רצונו לשדל את מיה החביבה בעע, יצא לי מזעזע יותר מהמקור

The Cat Woman

New member
אולי אל תהיה ציני?

אנחנו לא בני 10 אתה יודע... ומה רע כ"כ במורדים?

Love Fruite

New member
יש פה מישהו שבטעות, אבל בטעות

חשב שזה שירה?. אז תוציאו את זה מהראש.. :\ לדעתי זה יצר חרמנות של מישהו שהעלה על הכתב את מה שעובר לו בראש כשהוא מאונן.. חחח

The Cat Woman

New member
מה קשורים המורדים לעישון?

אפילו לא מרים שם סיגריה, אפילו לא נרגילה... איזו תמימות לחשוב שהעישון בא מהמורדים... הלו??? תתעוררי!

The Cat Woman

New member
אמ... יופי...... ../images/Emo9.gif

כבר קראתי שירים כאלה- המון שירים כאלה (מאנשים שאני מכירה בערך)... אז אתה לא מחדש לי משהו. לדעתי (נא לא להיפגע), שיר אגואיסטי לחלוטין! אתה אומר רק מה שבא לך לעשות בלי להתחשב בצד השני... היה מועיל אם היית כותב בנוסף גם על "לשמוע אותך נהנית מ..." אבל מי אני שישנה את הפנטזיות שלך?? חוצמזה שהמילה "תחת" לא מתאימה לשם, צריך משהו עם צליל כמו "ישבן" שנשמע פחות ערסי/ פרחי.

למעלה