בא לי לצעוק

בא לי לצעוק

אני ממש מרגישה חסומה!
פשוט מרגישה מחסום בחיים שלי.
אני רק בתחילת הדרך ותחילת החיים אבל אני מרגישה שלא מצליחה להזיז את עצמי לעשות משהו!
רוב היום אני בבית..אמנם אני עובדת אבל לא מספיק מבחינת שעות..

אני רוצה אהבה, רוצה עבודה טובה, רוצה לצאת מהבית..אבל משהו חוסם אותי. מצד אחד יש לי חלומות ומצד שני אני לא יודעת איך להצליח לממש אותם.
אני חושבת שיש בי פחד מכישלון, פחד ממה אנשים יגידו (למרות שזה ממש לא משנה מה הם חושבים).

אני באמת חושבת שמגיע לי הכי טוב מכל הבחינות (עבודה, בן זוג, חיים מאושרים) אבל תמיד יהיה משהו שימנע ממני לעשות משהו. (לצאת עם מישהו לדייט, לצאת לבלות, וכו'..)

-טוב לפעמים לשחרר-

NEO83

New member
כמה עברת מאז שהשתחררת? שבוע?

שבועיים? את עוד מחפשת עבודה, על מה את לחוצה? לי לקח 3 חודש כמעט למצוא עבודה אחרי הצבא.
תהני ממה שיש לך, תלכי לים כמו כל צעירונת, תבלי עם חברים ותשקיעי חצי מהיום לפחות בחיפוש עבודה!

Purple Mushroom

New member

NEO83

New member
כל שבוע שעבר היה שמש

זוכרת מה כתבת לי על תגובות כאלה בפורום אחר?

לגוגל הפתרונים

כל שאלה שיש לך שאת לא יודעת איך -תיבדקי שם

תנסי הצליב את זה עם youtube
לדוגמה:

" איך להגשים לממש מטרות you tube"

יש המון מדריכים של הגשמה והעצמה אישית ביוטיוב

תנסי כמה תראי אם זה עוזר לך

Purple Mushroom

New member
כמוני כמוך.

לכל אחד מגיע.
את רוצה חיי חברה? יש כאן קהילה תומכת, כאן וכאן באינטרנט. בחממה שלנו.
דברי אם מי שצריך. וצריך גם לבד, הכל תלוי בך. התמודדות עם השדים שלך, בך יש גם אור, וגם חושך.
הרבה תלוי בך. רוצה אנשים טובים סביבך? כאן יש.
יהיה בסדר
אוהבים אותך
:)
א.א.
=]

EdisonGirl

New member
התחושה מוכרת

ואמנם אני צריכה גם כן להקשיב לעצה של עצמי, אבל למה שלא תלכי פיזית למקום מרוחק (יער או ים) ובאמת תצעקי? אני זוכרת שבעבר הייתי הולכת לים על בסיס יומיומי, צמוד מאוד לגלים, ככה שהם עלו על הקול שלי בכמה דציבלים ויכולתי לשיר באין מפריע. לא היה לי אכפת *איך* אני שרה, אלא רק עצם הפורקן הזה.

אולי אני צריכה לחזור ולעשות את זה...

AlabamaW0rley

New member
האמת שגוגל זה באמת פתרון טוב

אם את נמצאת במקום בו את יודעת מה את רוצה אבל לא יודעת איך להגיע לשם, פשוט תגגלי ותתחילי לקרא על הנושא, ומשם בצעדים קטנים תגיעי לאנשהו.

אני חושבת שאת לחוצה מדיי

ובאמת שאין לך סיבה.. רק השתחררת.. עכשיו זה הזמן שלך להנות ולעשות כל מה שבא לך.. וזה לא משהו שתוכלי לעשות כל החיים אז נצלי את זה עכשיו!!
תעשי דברים שאת אוהבת, תפתחי תחביבים, תעשי דברים שהם נטו לעצמך ואז משם כל הנושא של אהבה וכל זה כבר יבוא מעצמו..

spaysi8

New member
מבינה אותך

אני מכירה את המצב,
אמנם אצלי קצת שונה ואני לא ממש רוצה לפרט פה,
אבל מבינה את המחסום.
היה לי קשה להזיז את עצמי למצוא עבודה למשל ובדיוק בגלל זה הלכתי עם אבא שלי ופשוט זרקתי קו"ח בכל מקום אפשרי.
בסופו של דבר מצאתי.

תראי,
את כן עושה עבודה מעולה בלנסות(בכל התחומים),
לא תמיד מצליחים, וזה בסדר.

תאמיני לי שיהיה טוב..

sigi89

New member
שלום לךה כמה טיפים שיעזרו לך לצאת מהתקיעות

שלום לך אם את לא מצליחה לממש את החלומות שלך פשוט תדמייני וזה יקרה לך בגדול.אני הגשמתי את רוב החלומות שלי בעזרת הדימיון.פשוט תיצרי לך תמונה,או שתיקחי דף ותכתבי את כל המטרות שאת רוצה להגשים,זה מאוד יעזור לך. תחשבי רק מחשבות חיוביות,תצרי קשרים עם אנשים שעושים לך טוב,לא להסתובב עם אנשים שגורמים לך רע.תאהבי את עצמך ותקבלי את עצמך בכל מצב,אני יודעת שזה קשה אבל זה מאוד יעזור לך לממש את הדברים בחיים.

meאני7

New member
נראה לי שאני מבין אותך מאד...

אני מרגיש חסום כבר תקופה ארוכה,ומוצא עצמי מעביר את הזמן
יודע שצריך לעבוד למשל למחייה ולהרגשה הטובה אך גם משהו בתוכי לא מאמין בזה ולא רוצה עוד פעם לעבוד כמו שעשיתי עד עכשיו. משהו חסום למימוש עצמי וליציאות ולכל מה שנורמלי.

erezooo

New member
דוגמאות להתחלה בקטנצ'יק

הייתי שם, ועדיין זה קורה מדי פעם.
הבעיה המרכזית בזה, זה שלרוב אף אחד לא מבין "מה הבעיה שלך".
מה שעזר לי, הכי 'בייסיק' - זה פשוט לצאת מ-4 הקירות.

יש נושא שמאוד מעניין אותך? יש המון הרצאות\כנסים\מפגשים בחינם לגמרי.
יש משהו שאת מאוד אוהבת לעשות? תעשי אותו לפחות פעם בשבוע.

כמה רעיונות להתחלה, שיפתחו לך דלתות
1. http://www.meetup.com/ מקום מעולה למפגשים מכל סוג של נושא עם כל מיני סוגי אנשים.
2. http://www.shutaf.com/ שותפויות מכל סוג. החל מהליכה בערב, ועד ואטאבר.
3. אם את באזור תל אביב, קפצי לחנות של צומת ספרים - יש שם המון פינות ישיבה עם עיתונים וספרים,
וכל יום תקראי משהו אחר. לאט לאט תכירי גם שם אנשים (יש גם חתיכים:)
4. תחליפי עבודה. סביבה חדשה יכולה לפעמים לעשות משהו טוב.
5. תמצאי בר קבוע, עם כסא קבוע, לערב בשבוע. לא צריך לשתות יותר מבירה... אם יש צוות כיפי, זוהי ממש קהילה.
6. התנדבות, בהתאם ליכולותייך, אפילו פעם ב.
6. מכון כושר. כשמרגישים טוב גופנית, תמיד נראים 5 קג פחות ופי 5 יותר שמחים. הגופני משפיע על הנפשי.

והכי חשוב - כל דבר קטן שאת מצליחה - לתת לעצמך שאפו גדול. זה הכי חשוב.
בהצלחה!
"אם יש רצון, יש את הדרך" (ניטשה)

galgal21

New member
בקשר לעבודה:

הייתי מציע לך ללמוד מקצוע ולא לעסוק בעבודות לא מקצועיות.
תבדקי שני דברים: 1). במה את מוכשרת ומה את יודעת לעשות הכי טוב. 2). את הביקוש בשוק. תלכי לפי 2 דברים אלו כאשר העדיפות היא לסעיף 1). . אחרי שתבחרי לך מקצוע תבדקי היכן אפשר ללמוד אותו ברמה הגבוהה ביותר ותלכי לשם (למשל יש עדיפות ברורה ללמוד באחת האוניברסיטאות הידועות (אוניברסיטת בן-גוריון, אוניברסיטת תל-אביב, הטכניון) על פני מכללה).

hansom20201

New member
תלכי לפסיכיאטר

אולי יש לך כאב ראש כרוני או משהו
אולי יש לך כאבים כרוניים שאת לא יודעת למה לייחס
אם את רוצה להתחיל לעבוד, את יכולה לעבוד באבטחה של טיולים ולשלב את זה עם עבודה בסופי שבוע
למשל חלוקת עיתונים או עבודה בתור סדרן בכדורגל
לגבי לימודים תלכי ללמוד מערכות מידע כי מחשבים זה העתיד
תשלימי את המתמטיקה שלך לארבע יחידות ותנסי לקבל 80 ומעלה ואחר כך תעשי פסיכומטרי
את יכולה לעבוד רק בטיולים וללמוד בסופי שבוע למתמטיקה או שתעשי קורס
עדיף עכשיו.
לפי דעתי הרעיון הכי טוב זה ללכת לקורס במתמטיקה ופיזיקה השלמה או רענון.
תלכי ללמוד תעשייה וניהול או מערכות מידע אם את יותר לכיוון של מחשבים
והדרך תהיה פתוחה למציאץ עבודה בהיי טק
הכי טוב זה אינטל

למעלה