מלך האריות!! חולה על הסרט הזה.. כלב או סוס?
C CarmitF New member 26/1/08 #22 מלך האריות!!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif חולה על הסרט הזה.. כלב או סוס?
O OverAndOver New member 26/1/08 #24 לילה ../images/Emo3.gif ../images/Emo183.gif לשמוע מוזיקה או לראות טלויזיה?
J just adiki New member 26/1/08 #25 תלוי מה יש בטלויזיה../images/Emo6.gif אם אין "הישרדות" או "חברים" אז לשמוע מוזיקה ובהזדמנות זאת... "הישרדות" או "חברים"? כאילו שהתשובה לא צפויה
תלוי מה יש בטלויזיה../images/Emo6.gif אם אין "הישרדות" או "חברים" אז לשמוע מוזיקה ובהזדמנות זאת... "הישרדות" או "חברים"? כאילו שהתשובה לא צפויה
O OverAndOver New member 26/1/08 #28 צ'נדלר לנצח!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo183.gif ג'ואי חמוד ומצחיק אבל צ'נדלר זה משו מיוחד אם אנחנו כבר בנושא של חברים אז מוניקה וצ'נדלר או רוס ורייצ'ל?
צ'נדלר לנצח!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo183.gif ג'ואי חמוד ומצחיק אבל צ'נדלר זה משו מיוחד אם אנחנו כבר בנושא של חברים אז מוניקה וצ'נדלר או רוס ורייצ'ל?
J just adiki New member 26/1/08 #32 חיבת להגיד שאין על רוס ורייצ'ל ולא משנה מה... בעיני, מוניקה וצ'נדלר כ"כ לא לעומת רוס ורייצ'ל.. ה-זג. אני אוהבת את מוניקה וצ'נדלר אבל בעיני אין מה להשוות בכלל. וספרות. HOT או YES?
חיבת להגיד שאין על רוס ורייצ'ל ולא משנה מה... בעיני, מוניקה וצ'נדלר כ"כ לא לעומת רוס ורייצ'ל.. ה-זג. אני אוהבת את מוניקה וצ'נדלר אבל בעיני אין מה להשוות בכלל. וספרות. HOT או YES?
O OverAndOver New member 26/1/08 #33 יס ../images/Emo23.gif ../images/Emo183.gif הסדרות הכי טובות הבעיה היחידה היא שאין אף ערוץ שמשדר חברים חוץ מערוץ 2 אבל במילא אני רואה את זה בדיוידי קפה או תה? (אין לי כח לחשוב על מה לשאול)
יס ../images/Emo23.gif ../images/Emo183.gif הסדרות הכי טובות הבעיה היחידה היא שאין אף ערוץ שמשדר חברים חוץ מערוץ 2 אבל במילא אני רואה את זה בדיוידי קפה או תה? (אין לי כח לחשוב על מה לשאול)
J just adiki New member 27/1/08 #40 אוי זה קשה. לא היה לך מה לשאול אבל דפקת שאלה... קפה , תה במיוחד בימי החורף כ"כ קשה להחליט ... ממ... תה. [אני הולכת להכין לי קפה אם לא אכפת לכם ] אממ.. בנים או בנות?
אוי זה קשה. לא היה לך מה לשאול אבל דפקת שאלה... קפה , תה במיוחד בימי החורף כ"כ קשה להחליט ... ממ... תה. [אני הולכת להכין לי קפה אם לא אכפת לכם ] אממ.. בנים או בנות?
M MoRaN SaShA New member 26/1/08 #34 אני יותר התחברתי למוניקה וצ'נדלר כי הם זוג כזה מתאים שהכל בקשר זורם ומצחיק .. ורוס ורייצ'ל היו ON/OFF למשך כל עשרת העונות. לא שאני לא אוהבת את רוס ורייצ'ל. קשה לי גם לדרג איזה זוג אני יותר אוהבת .. אני אגיד שאת שני הזוגות ונגמור את הויכוח שלא התחיל.
אני יותר התחברתי למוניקה וצ'נדלר כי הם זוג כזה מתאים שהכל בקשר זורם ומצחיק .. ורוס ורייצ'ל היו ON/OFF למשך כל עשרת העונות. לא שאני לא אוהבת את רוס ורייצ'ל. קשה לי גם לדרג איזה זוג אני יותר אוהבת .. אני אגיד שאת שני הזוגות ונגמור את הויכוח שלא התחיל.
M MoRaN SaShA New member 25/1/08 #16 PSP זה.. איך אני אסביר.. סוג של.. יש בו סרטים שירים אינטרנט תמונות.. חחח זה אחלה דבר.. .. יש לי כזה חחחח וPS3 זה פלייסטיישן 3.
PSP זה.. איך אני אסביר.. סוג של.. יש בו סרטים שירים אינטרנט תמונות.. חחח זה אחלה דבר.. .. יש לי כזה חחחח וPS3 זה פלייסטיישן 3.
O OverAndOver New member 26/1/08 #35 צריך לישר..... ../images/Emo183.gif אז השאלה האחרונה שהייתה היא קפה או תה?