קחו מתכון לצ'יפס כמו שצריך....
חושבים שלהכין צ'יפס טוב זה קל? טוב ת'אמת זה קל. אבל יש כמה שלבים... 1. לבחור תפוחי אדמה שהקליפה שלהם אדומה! הם הזן שהכי מתאים לטיגון. 2. לקלף כמו שצריך, ולחתוך לצ'יפסים גדולים ועבים משהו כמו ס"מ על ס"מ. 3. להשרות את הצ'יפסים במים קרים איזה 3 כפות מלח למשך חצי שעה עד שעה. 4. לחמם סיר עם שמן עמוק... (אבל עמוק!) לזרוק ציפס אחד לבדיקה ואם השמן חם אז לשים כמות בינונית לא לחנוק את הסיר עם צ'יפס! אחרי שהצ'יפס כמעט מוכן כלמר קיבל גוון שזוף קל מאוד להוציא ולשים על מגבת נייר. כך להמשיך עם כל הכמות. 5. את השלב הזה אפשר לעשות גם שעה אחרי השלב הקודם. לחמם את השמן מאוד כלמר הרבה יותר מהפעם הקודמת. ושוב לשים כמויות קטנות של צ'יפסים לחכות עד שמקבלים גוון שחום ויפה משהו כמו דקה. ולהוציא. תקשיבו לי זה פשוט צ'יפס בליגה אחרת... בתאבון