בא לי רק לבכות

הרמוניה

New member
שולחת הרבה מחשבות טובות ../images/Emo68.gif

ותקווה שאפשר יהיה להגיד לך "אמרתי לך" גדול ופולני תכיני מקום טוב חם ואוהב לגוזלים שלך הרמוניה

אפרת**

New member
שוב תודה גדולה ../images/Emo23.gif

השעות התהפכו לי. ישנתי אחה"צ וגם קצת בערב... ועכשיו אין שינה. אז באות המחשבות בטח מוכר. לא?! אפרת.

נירית1

New member
אפרת יקרה

אני לא מפה רק מסתובבת , אבל הייתי במצב זה בעבר ונמצאת בהריון שני מivf . ואת כותבת רק 9 ביציות נשאבו ,בכל הטיפולים שעברתי אצלי היו אולי שש ביציות שמתוכם תמיד אחת או שתיים בכלל לא היו טובות והנה אני אימא לילד ושוב בהריון . ובטיפול האחרון נשאבו אצלי שלוש ביציות הופרו שלושתן ושתיים נקלטו. אז לא צריך יותר מביצית טובה אחת שתיקלט ואל זה תחשבי טוב. מספיק אחת לא צריך עשרים ואין סיבה לייאוש כי את עומדת לפני החזרה ואת צריכה להיות הכי רגוע בעולם ולהאמין שזה יצליח. אז שוב מחזיקה לך אצבעות. נירית

שירלי.ה.

New member
אפרת יקרה, ממש עוד לא הגיע הזמן

להספיד את הטיפול הנוכחי. רק תקווה ואופטימיות טוב?! הטיפול הזה עוד עשוי להפתיע אותך בגדול!!! שירלי.

רוני@30

New member
אפרת -

אני מקווה שתופתעי לטובה. אני מחזיקה לך אצבעות, גם ברגליים. רוני

אוראושר

New member
למה להקדים את המאוחר?

דבר ראשון, לא לכל הבנות שואבים 20 בייציות - ממש לא! חוצימיזה שמספיק שבייצית אחת תופרה כמו שצריך ויהיה עובר אז למה להיות פסימית כבר מעכשיו ??? יש לך עוד שבועיים - שווה להיות כל השבועיים האלו ממורמרת? תחשבי על זה שעשית את כל מה שיכולת ומה שיהיה... זה רק עניין של גורל בחיים... שיהיה לך הרבה

hagk

New member
אל ייאוש

גם לי בטיפול האחרון הוציאו 7 ביציות מתוכן רק 4 היו טובות ובסוף לא היה כלום להחזיר אבל אני לא מתייאשת אלא אוגרת כח לטיפול הבא אסור בתכלית האיסור להתייאש ולהרים ידיים מותר לבכות ולקטר אבל חייבים לשמור על האופטימיות חגית

באאבו

New member
אפרתוש ../images/Emo42.gif

אין לי הרבה מה להגיד לך, במיוחד שאני לא מבינה גדולה כ"כ בהפריות (בינתיים..
), ובהתחשב בתגובות הנפלאות שקיבלת כאן מהבננות
, אני רק יכולה להגיד לך, חזקי ואמצי! שלא תעזי להתייאש ולהיות פסימית. אני שמחה שכתבו לך כאן גם הריוניסטיות, עם מקרים דומים שהצליחו. אפרתוש, החודש זה החודש!! בהצלחה, ונשיקות, באבו

רינתילה

New member
אפרתי

תשע ביציות נראות לי יבול בהחלט נאה. 20 ביציות יכולות לבוא עם היפר, ואת זה את ממש לא רוצה, נכון? כבר כתבו לך כאן כמה דוגמאות להריונות ממספר מועט של ביציות מופרות, אז אני לא אוסיף...רק מחזיקה אצבעות לחלוקה יפה של ביציותייך ולהשתרשותן והתפתחותן בהמשך!
רינת.

למעלה