בא לי שאלון
- להיכנס...

scooby4

New member
בא לי שאלון../images/Emo70.gif - להיכנס...../images/Emo26.gif

שאלון זה נגנב מפורום אוף טופיק שנגנב מפורום קוויזים שנגנב מפורום הכי גאים שיש......
שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה / זמר אהובה: סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: ממתק אהוב: אוכל אהוב: שפה אהובה: הספר / הסיפור האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף?

scooby4

New member
אני אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

שם: אלון תייר גיל: 13 (עוד רגע גם 14....) ניקניים נוכחי באייסיקיו: scooby4 - לכל מקום שאני הולך בד"כ... ספר אהוב: פחחח...אני קורא סיפורים אני... - אני אגיד שקופיקו או דני דין נתנו לי השראה...
סרט אהוב: אימה - סיינס, אקשן - ג'יימס בונד או XXX, דרמה - הסרט הזה עם מישל פייפר, שהילד שלה הולך לאיבוד..., קומדיה - הרבה סרטים, לא זוכר. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאנשים מתעלמים ממני כשאני שואל שאלה!
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הכלב שלי
(איך לא.......) צבעים אהובים: אני אעשה את זה קצר הפעם - כתום, כחול בהיר, כחול כהה, אדום כהה, ירוק אפור, כחול אפור, אדום אפור, ירוק בהיר, ירוק כהה, כסף - אל תשאלו מה הארוך יותר...
להקה / זמר אהובה: מוניקה סקס, היהודים, עידן רייכל, ארקדי דוכין... אני מגוון. סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: ענק הברזל אחלה סרט, צעצוע של סיפור 2, דינוזאורים, שרק, מפלצות בע"מ, רד הוק... חיות מחמד: כלבים, ארנבים וצבים. (חתולים פחות, לא ידידותיים...) מקצוע אהוב: ספרות
איך לא?? - וגם אנגלית והבעה - שזה כמו ספרות כמעט. מקצוע שנוא: תנ"ך, צרפתית, גם קצת מתמטיקה...תלוי מה החומר. שיר אהוב: שושנים עצובות של עידן רייכל. (ועוד כמה שירים מהלהקות שהזכרתי קודם (והזמרים)).... שיר שנוא: כל השירים של בריטני וכריסטינה מגעילרה. פסקול: טרזן נראה לי... נורא מושקע!
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינטרפרציה (יש אינציקלופדיה אבל למי איכפת...)..................! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשקש, מצייק אנשים בלי ידיים ורגליים - כאלה דברים....
פורומים שאתה משתתף בהם: תקשורת חזותית, קופסת הלהיטים, רוחות רפאים, איור ממוחשב, סופרים צעירים, אוף טופיק לפעמים, לפעמים הומור וכאלה סתם... איך הגעת לפורומים של תפוז: מלפני שנתיים, בקיץ חם ונעים...מאיפה לי
.... חברים בפורומים של תפוז: סטוש, יש (יניר), ועידן המנהלת (אני חנפן מה לעשות
), ועוד כמה... דש לכולם חברה...
משקה אהוב: קוקה קולה, מים, מיץ תפוחים. (או האלה המשכרים שמחלקים במסיבות...
) טוסט או צנים: טוסט! ממתק אהוב: לא יודע, כאלה פסק זמן וקיט קט... לא מת על ממתקים אבל. אוכל אהוב: בולונז, רצועות עוף, מרק תירס, קופתאות, ו - KFC.
גם ברגר קינג האמת... - טוב יאללה מספיק. שפה אהובה: אנגלית, עברית, גם ספרדית נחמד, אבל הטלנובלות הורסות לי. הספר / הסיפור האחרון שקראת: נהג האוטובוס שרצה להיות אלוהים / אתגר קרת - אחלה סיפור! נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: הסיפור של "בית הרוחות" - באנגלית.
ציטוט נבחר: "מה?" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין - למרות שאני לא אוכל...
השלם/השלימי: "בלי כל הדברים שכתבתי קודם אין לי חיים".
השלם/השלימי: "אין לי מי לי תעני לי"
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שמוליק(?) מנגן ב: פסנתר (איזה 8 שנים), חלילית (כל 8 שנים) :) אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): שרה שרה שיר שמח שיר שמח שרה שרה!
קור או חום: חום! הרבה הרבה חום! גשם או שמש: לא איכפת לי, לשניהם יש יתרונות... תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי כוח אבל זה ציפור מאויירת על ענף. (עם רקע אפור...) כשאהיה גדול אני אהיה...: פסנתרן, צייר, סופר, מקבץ נדבות. יצור-אופל מועדף: רוצחים, חייזרים, ויצורים בלתי ידועים. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: דני שובבני. (נפוץ, לא?) איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? - נראה לי חביתה... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? - אונליין ואופליין. (תשובה גאונית). מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? - נראה לי ג'יימס בונד, היה טוב, האלי ברי הייתה כוסית. אתה נלחץ ממבחנים ? - תלוי איזה מבחנים... ספרים באנגלית - כן או לא? - לא איכפת לי, רק לא הארי פוטר... מילה אהובה (כגון מבצבץ ) - "מה?". סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שלתיאל קוואק שולת. הרגל מגונה: להגיד "מה?" בכל סוף משפט שמופנה אלי. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לא, אני לא מצביע ליכוד
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? - בינוני, מה לא ? מה בחיים לא היית לובש/ת? - בקיני... : / המורדים, כן או לא? - עוד משהו שאני משווה לבקיני. דג - באקווריום או בצלחת? - באקווריום............ ובים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? - שוב פעם, בינוני. מה מספר המזל שלך, ולמה ? - 2 כי בא לי למה יש לך בעיות עם זה?? (דרך להתמודד עם הורסקופים...) עזבו. יש לך קמיע? מהו? - אני לא מאמין במזל, כמו בהורסקופים.... :) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? - נזק לאנושות! כמה שעות אתה במחשב ביום? - למה שאני אספור מה אני משועמם?
פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל - אימה ומתח, או שהייתי פשוט גונב את א.א.א
. חג אהוב - פסח וחנוכה - החופשות הכי ארוכות בעצם... הקלדה עיוורת - יודע? - חצי חצי, לא הגעתי עדיין לשלב 9...!..
השלם: "מורדים, פלאפונים, דגים על הצלחת וטל מוסרי זה השטן!" התחלה או סוף? - סוף, סוף טוב.

y s h

New member
אני

שם: ysh גיל:13 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: y_s_h ספר אהוב:ההמשך של המשחק של אנדר (לא זוכר איך קוראים לו) סרט אהוב: שבעה חטאים ואוסטין פאוורס 3 הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לא מקורי, הבית איכס ספר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הכל גרוע צבעים אהובים: שחור וכתום להקה / זמר אהובה: muse, רד הוט צ'ילי פפרס סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: סאותפארק: הסרט חיות מחמד: תותי המקסימה! מקצוע אהוב:אמממ... מקצוע שנוא: ערבית אנגלית, מתמטיקה, ספרות, היסטוריה, הבעה, הבנתם את הרעיון שיר אהוב: יש יותר מדי שיר שנוא: ראה סעיף סקובי ותוסיף את בריטני ספירס וג'ניפר לופז פסקול: dont want to close my eyes אבל זה נמאס עלי מתישהו המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינקוויזציה, אינקוויזטור מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מדבר עם חברים פורומים שאתה משתתף בהם: משחקים, א/א"א סאותפארק, צ'מפיונשיפ מנג'ר (שלא נסגר דרך אגב) איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך גופ חברים בפורומים של תפוז:אמממ, אני מניח שמי שברשימה שלי משקה אהוב: קולה כמובן טוסט או צנים: טוסט ממתק אהוב: תפוצ'יפס (אז מה אם זה לא ממתק) אוכל אהוב: סיני (wtf) שפה אהובה:ג'יבריש הספר / הסיפור האחרון שקראת: הצל של אנדר נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זוכר שום דבר מכיתה ב' ציטוט נבחר:ראה החתימה (שזה לא ציטוט מדוייק, אבל לא משנה) חמין, טשועלנט או סחנה: חמין, צימחוני!!! השלם/השלימי: "בלי מוח אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי מערכת קולנוע ביתית" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אני לא דלוק על אף אחד מנגן ב: מקלדת אייקון אהוב:
, אתם לא מתים על הפרצוף החמוד שלו? חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין קור או חום: באמצע גשם או שמש:שלג תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):ראה תמונה כשאהיה גדול אני אהיה...: בכיתה ז' "אם לא ישתפרו לך הציונים" (ציטוט של אמא שלי) יצור-אופל מועדף: קאג'יט (מהמשחק morowind) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ysh איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? away יש לי אינטרנט מהיר אז זה ככה כמעט כל הזמן מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אוסטין פאוורס (אז מה אם זה ישן) וראו סעיף סרט אהוב אתה נלחץ ממבחנים ? כן ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שולת!!! (בכוונה עם ת) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קוואק כמובן הרגל מגונה: להבריז מהבצפר נחשב למגונה? עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: נולד בחיפה, היה שכן של פיני גרשון (לפני מכבי), בעל אזרחות אמריקאית מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? קצת מעל הממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? ביקיני המורדים, כן או לא? לא, ולמי שלא הבין: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? אקוורייום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמות זה רע סטיגמטות זה חביב מה מספר המזל שלך, ולמה ? 4 כי זה היה באופנה יש לך קמיע? מהו? הכלבה שלי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? לא יציב פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- א/א"א חג אהוב- חג המולד הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "אני זה השטן~!" התחלה או סוף? סוף רע

Gum Cigarettes

New member
האאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif!!!!!!!!!!1

המשחק של אנדר!! ההמשך? "הצל של אנדר" או "קול המתים"? רגע... אתה באמת בן 13 וחצי?

y s h

New member
אני לא

אבל כל השאר במשפחה כן אז צריך לחיות עם זה

Tapuda

New member
טוב אז ככה:

רוני 15 וחצי cabeluda harry potter mulan הדבר שאני הכי שונאת זה את ילדה מהכיתה שלי :איריס גניס!!!!! החתול שלי והכלבה שלי ובין היתר את חברה שלי גרסיה מחולון כחול ותכלת!!!!!ואדום!! רובי ויליאמס mulan שוב!!! חתול וכלבה (ואח גדול!) אומנות מתמטיקה "רוני" של גידי גוב ""היום" של שרית חדד וואי זה קשה...מילה ארוכה אמ..... הסכם ריבנטרופמולוטופ כשמשעמם לי בשיעור אני כותבת מכתבים לחברות שלי אגדות אורבניות והנוער העובד והלומד חברים סיפרו לי אמ.... מאיפה לי לזכור שמות!!! פאנטה אקזוטיק או ספרייט או תותית!!!! בטח טוסט!!! במבה!!!!! פלאפל פורטוגזית הארי פוטר תנ"ך "בתופים במחולות" טשולענט או איך שלא אומרים את זה בלי עוגה אין לי חיים אין לי כוח!!!! [לא דלוקה על אף אחד על מוח של אנשים!!! אין אין קור!!!!1 גשם!!1 איש מחזיק בירימבאו (כלי נגינה) כשאהיה גדול אני אהיה קונדיטורית!! גרמלין בוגה מקושקשת אונליין מאיפה לי לזכור!!!! אחלה (לא שאני זוכרת) לא כן מה נים בנות גילמור להציק לאנשים גבוה!!!!!!! חצאית\שמלה כן צלחת רע אני לא סטיגמה!!! 5 בגלל שזה מה שיוצא מחיבור השם שלי לא חיוני שעתיים וחצי לא רוצה לנהל פורום ראש השנה כי יש לי יומולדת בו!!!! כן קצת איריס זה השטן!!! התחלה!!!! זה תמיד טוב חוץ אם זה התחלה של מבחן! טוב לקח לי הרבה זמן אבל יצאתי טובה מזה!!! ועכשיו כואב לי הגב מלשבת על הכיסא אבל מקווה שזה יצא בסדר?

netaK

New member
דווקא ההפך ../images/Emo6.gif

פורום הכי גאים שיש גנב אותו מפורום קוויזים *מודה באשמה*

Idan91

New member
אוקי. ../images/Emo187.gif

שם: עידן גיל: 16 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: עזבו, הוא נוכחי רק מפני שכבר כמה שנים אני לא מוצאת משהו סביר. סרט אהוב: החיים יפים, דוגמה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: מתמטיקה הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לישון צבעים אהובים: אדום, לבן. להקה / זמר אהובה: אלאניס מוריסט מקצוע אהוב: ספורט, תנ"ך מקצוע שנוא: מתמטיקה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת/ שוקעת במחשבות/ מקשקשת שטויותע ל הדף/ מנסה להתרכז בכל זאת. פורומים שאתה משתתף בהם: א/א"א, תרבות עברית, אפי היקרה ועוד כמה של מדי פעם. איך הגעת לפורומים של תפוז: נתקלתי במקרה ביומן של שלומצי, משם הגעתי לפורום, והתחלתי לשוטט בפרדס.. טוסט או צנים: טוסט שפה אהובה: די, אל תעשו לי את זה. הספר / הסיפור האחרון שקראת: "אהבתי כל-כך". כרגע אני קוראת את "האוהל האדום". נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אהממ... משהו בהסטוריה. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין מנגן ב: לא מנגנת. אייקון אהוב:
(הוא פשוט כ"כ שימושי!) קור או חום: חום גשם או שמש: שמש, אבל הכי אני רוצה - שלג. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): ח-ה.. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? זה לא קבוע... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? תלוי. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "כנפיים שבורות", נחמד. אתה נלחץ ממבחנים ? לא עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני צריכה לחשוב על זה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? בתוך הבית הייתי לובשת הכל. אני חושבת שלא הייתי יוצאת עם כל דבר חשוף מדי. המורדים, כן או לא? לא. זה מזכיר יל שהיום קרה לי משהו מאוד עצוב בכיתה. גיליתי לפחות שתי בנות, מהכיתה, שמתכוונות ללכת להופעה שלהם. מזעזע. דג - באקווריום או בצלחת? ומה עם בני מזל דגים? אני אוהבת אותם בפורומים. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני במידה. זה חוסך דאגות... פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- א/א"א חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? לא

ד ג י

New member
הנה שלי

שם: רעי (לא זאת לא שגיאת כתיב או הקלדה ככה קוראים לי) גיל: 14 ניקניים נוכחי באייסיקיו: reee (ככה כותבים רעי באנגלית רק אם פיסיק עליון אחרי ה E הראשונה מעניין נכון?) ספר אהוב: כל סדרת רשומות רומח הדרקון, אגדות רומח הדרקון, 4 הראשונים של שישיית המפגשים (גם הם מרומח הדרקון) שר הטבעות ותאמינו לי שאתם לא רוצים שאני אמשיך סרט אהוב: שר הטבעות 1 ו2 הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אין לי מושג הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: גם אין לי מושג צבעים אהובים: כתום להקה / זמר אהובה: החלונות הגבוהים, כוורת, ועוד להקות עבריות ששרות שירים מצחיקים סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: לא חשבתי על זה חיות מחמד: שני תוכים שנקראים עודאיי וקוסאיי (זכו בשם לאחר פרוץ המלחמה) מקצוע אהוב: אנגלית, כימיה, לשון, מקצוע שנוא: ערבית (אני מאשים את המורה) ישראל והעמים (שוב אני מאשים את המורה שיר אהוב: יחזקאל- החלונות הגבוהים שיר שנוא: כל מיני אני לא אתחיל פסקול: אין יל מושג אוליי של סיכון מחושב המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לא זוכר איך אומרים אותה אבל מצאנו פעם מילה באנגלית אם 24 אותיות מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משתעמם בשקט פורומים שאתה משתתף בהם: א/א.א, רומח הדרקון, משחקי תפקידים, זבנג, אגדות חיות, מועצות תלמידים ונוער, היער בין העולמות, משחקי תפקידים חיים. איך הגעת לפורומים של תפוז: פשוט הכרתי את האתר חברים בפורומים של תפוז: אני בן אדם מופנם ומסוגר (מה אתם רוצים שאני אכתוב פה?) משקה אהוב: תות בננה טוסט או צנים: טוסט (ורק שתדעו שטוסו וצנים זה לא אותו דבר) ממתק אהוב: דופלו אוכל אהוב: צ'יפס, המבורגר, פיצה, ועוד הרבה הרבה ג'אנק פוד שפה אהובה: עברית, אנגלית, פורטוגזית מקראית הספר / הסיפור האחרון שקראת: אני קורא עכשיו את "כבשן הנשמה" מסדרת רומח הדרקון ולפניו קראתי את "כנף הדרקון" מסדרת מחזור שער המוות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: פרשת דרייפוס ציטוט נבחר: מה שכתוב לי בחתימה מספיק לי חמין, טשועלנט או סחנה: חמין על בסיס אורז וגם את זה אני בד"כ לא אוכל השלם/השלימי: "בלי משחקי תפקידים אין חיים" השלם/השלימי: "אין לי כוח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין מנגן ב: על העצבים של כל מי שאני מכיר אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): טחד כזה באנגלית שאין לי כוח לכתוב קור או חום:חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): השרת של תפוז לא יכול לקבל אותה כי היא גדולה מדי כשאהיה גדול אני אהיה...: לא יודע אבל עסק מהצד יהיה לתרגם ספרי פנטסיה לעברית יצור-אופל מועדף: בוהה, דרקונים, קת'הולו שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ??? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? משתנה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אני חושב ששר הטבעות 2 (מזמן) והוא מעולה אתה נלחץ ממבחנים ?: רק מבמתמטיקה ספרים באנגלית - כן או לא?: רוצה לקרוא לא מאמיו שיכול מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מחלב (שזה שדכן), פונדה (שזה פאוץ') סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים הרגל מגונה: לעשות הכל מהר עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לאלכס יש מוף בפופיק מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?: לא יודע אף לא הייתי גבוהה מה בחיים לא היית לובש/ת?: נראה לי שטוגה המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? גם רע?? מה מספר המזל שלך, ולמה ? 1770226244 כי זה מספר שאני אוהב (זה קו החלב של תנובה) יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה יותר מדי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אין לי מושג חג אהוב- פורים ופסח הקלדה עיוורת - יודע? לא אבל אני מקליד מאוד מהר שזה כמעט כמו עיוורת השלם: "המורדים זה השטן" התחלה או סוף? סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר (כיתה ב' השפיעה אליי"

אני אני אני

חח אני צופה בכם המון זמן ועד עכשיו לא היה לי מה לרשום.. שם:עומרית גיל: 16 בעוד חודשיים ויום ניקניים נוכחי באייסיקיו:שישיסטית (ומעולם לא החלפתי) ספר אהוב:לוידעת.. סרט אהוב:יש הרבה מדי(טיטניק,שיקגו,ארמגדון,10 דברים שאני שונאת בך..) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לוידעת.. ששונאים ת'יומולדת שלי ושמשקרים לי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ממ לוידעת להיוןתץ פעילה נראה לי צבעים אהובים: סגול-דפנטלי! וגם שחור להקה / זמר אהובה: אביב גפן סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: ממ אינלי חיות מחמד: אחים שלי מקצוע אהוב:ממ פסקל נראה לי... מקצוע שנוא:לשון נראה לי... שיר אהוב:I don't wanna miss thing... שיר שנוא:אינלי... פסקול: 10 דברים שאני שונאת בך.. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:כותבת מכתבים פורומים שאתה משתתף בהם:עבעב, יומנה של שלומצי,מועצות תלמידים ונוער, מד"צים.. זה בעיקר איך הגעת לפורומים של תפוז:לא זוכרת.. חברים בפורומים של תפוז:? משקה אהוב:קולה טוסט או צנים:non ממתק אהוב: לוידעת.. אוכל אהוב: דפנטלי פיצה (ואני מכינה לבד!) שפה אהובה: עברית
הספר / הסיפור האחרון שקראת: וואלה לא זוכרת מה היה האחרון.. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: הנסיך הקטן (ספרות) ציטוט נבחר: "אפילו חיוך מלאכותי עשוי לשפר את מצב רוחך" חמין, טשועלנט או סחנה:מזה סחנה? השלם/השלימי: "בלי מים אין לי חיים" סתם.. לוידעת
השלם/השלימי: "אין לי ארץ אחרת!"
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:... מנגן ב:על העצבים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):שרה שרה שיר שמח שיק שמח שרה שרה.. סתם לוידעת.. קור או חום:חום גשם או שמש:שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):משהו עם דקלים.. כשאהיה גדול אני אהיה...:גדולה יצור-אופל מועדף:? שם שהייתי רוצה להיקרא בו:עומריתוש איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה עם גבנ"צ באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אביילבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שיקגו-מעולה אתה נלחץ ממבחנים ? קצת ספרים באנגלית - כן או לא? אולי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): זה משתנה... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:לוידעת הרגל מגונה: אני מכורה לאינטרנט-נחשב? עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:אני טיפשה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?נמוך, קטנה וקומפקטית-כמוני! מה בחיים לא היית לובש/ת? וואלה לוידעת.. המורדים, כן או לא?לא בשבילי דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני עומרית! מגדירים אותי פריקית.. שיהיה.... מה מספר המזל שלך, ולמה ? לוידעת מה שמתחשק לי באותו רגע יש לך קמיע? מהו? אני לא חרידה ת'שרשרת פיס שלי.. נחשב ! (אין אייקון של פיס) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני!! כמה שעות אתה במחשב ביום?יותר מדי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- לוידעת. חג אהוב- פורים, פסח ושבועות... הקלדה עיוורת - יודע? לא- אבל רוצה ללמוד השלם: "השטן זה השטן~!" התחלה או סוף? התחלה... נראה יל... עד כאן ממני...

WallFlower

New member
../images/Emo39.gif

שם: סתיו גיל: 16 וחצי ניקניים:Shtab!:eek:) ספר אהוב: אממממ...קשה מאוד...או התפסן בשדה השיפון או כמה טוב להיות פרח קיר (מכאן גם הניק) הדבר השנוא ביותר,באופן כללי: אנשים שאומרים משהו ולא עושים אותו או אנשים שחושבים שתמיד עושים להם דווקא, אה ובריטני ובכלליות מוזיקת פופ ממוסחרת הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:כלבים, מוזיקה - רוק כמובן, ספרים! צבעים אהובים: אדום ,סגול כחול...בעצם הכל חוץ מצהוב ...וכתום... להקה / זמר אהובה:שוב שאלה קשה... אני חייבת לומר שcoldplay אבל לא רק...בק, פאלפ, אטומיק סווינג (מישהו שמע עליהם?) ועוד... סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: סקובי דו, אמממ....אלאדין...המומינים שולטים!!! חיות מחמד: כלב זקן ושמו באדי... מקצוע אהוב:ביולוגיה? מקצוע שנוא:מתמטיקה (?) שיר אהוב:אמממ די עם השאלות הקשות !!!! hey Jude של הביטלס, dream on של אירוסמית',ועוד דברים... שיר שנוא: כל דבר של בריטני וג'סטין וכו'... פסקול: לא נראה לי שיש...אני בד"כ לא אוהבת פסקולים...אולי של ארמגדון כי זה אחד היחידים שקניתי (היי הייתי בת 12) וחוצמזה כל השירים שם של אירוסמית'... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :supercalifragilisticexpidialidoc + סיומת ious בשיר של הונדלס... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת בשולי הדף...והרבה... פורומים שאתה משתתף בהם:רק זה...נכון שאתם מרגישים מיוחדים...דווקא רציתי פורום חורף עם חברה אבל אמרו לנו שזה אידיוטי... איך הגעת לפורומים של תפוז: חרה בפורום דוסון חברים בפורומים של תפוז: טל ג'קסון...זהו... משקה אהוב:טקילה, לא סתם....בחתונה של בן דוד שלי דפקתי שש! ובחיים שלי לא שתיתי קודם...וגם לא מי יודע מה השתכרתי מזה... טוסט או צנים: ברור שטוסט... ממתק אהוב:שוקולד...
אוכל אהוב:אמממ...פיצה? שפה אהובה:אין לי...לטינית מאוד מושכת אותי... הספר / הסיפור האחרון שקראת:"כוכב הלכת שמפו" של דגלס קופלנד -מומלץ בחום...ספר ממש מצחיק! אני באמצע "הפסנתרן" של ואלדיסלב שפילמן נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:מיני ביוטופ בחולות יבנה ציטוט נבחר: היה לי משהו מצחיק של ג' ד' סאלינג'ר...אבל שכחתי..."לבוש צנוע מונע טרור" חמין, טשועלנט או סחנה: כולם? זו לא שאלה גזענית? השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים"- מוזיקה!ספרים! ססבישן! השלם/השלימי: "אין לי..." - חיים? אבל רגע יש לי מוזיקה אז "אין לי כוח"?כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אפחד! מנגן ב: ניסיתי על גיטרה אבל אני חסרת קורדינציה אז כלום...כנ"ל לגבי חלילית...הלוואי שהייתי יודעת...!!! אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):אולהן! וכל עיוותי ה"טל" למיניהם....החברה מכניסה "נ" לכל דבר... קור או חום:ברור שקור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):הדסקטופ הרגיל הכחול ירוק של מיקרוסופט...שיים און מי! כשאהיה גדול אני אהיה...: אני אסתדר... יצור-אופל מועדף: קול ממכושפות? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: משהו טולקינאי מגניב... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה...לא משנה לי באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? בד"כ אני לא נמצאת... [מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? הצלצול... איך הוא היה?התשובה הזו ברורה לכולכם...לא? אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי... ספרים באנגלית - כן או לא? כן, זה טוב לאנגלית... מילה אהובה (כגון מבצבץ ): serendipity סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:פרפר נחמד!!! הרגל מגונה: עישון, שתייה וקיום יחסי מין עם כל דבר שזז....לא סתם אני משערת שהאמונות הטפלות.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:האם ידעת שהשיר החדש של אמינם sing for the moment מבוסס על השיר dream on של אירוסמית'? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אני גבוהה, כמעט מטר שמונים...ולא זה לא כיף! אבל זה בסדר אז גבוה! מה בחיים לא היית לובש/ת? סטרפלס! המורדים, כן או לא? לא משנה לי...זה מצחיק... דג - באקווריום או בצלחת? באוקינוס עם אישה דגיגה נחמדה שלושה דגיגונים וסוס ים.. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודעת...אבל אם אתם יודעים אז תגידו לי...משוגעת? מה מספר המזל שלך, ולמה ? כל מספר זוגי כי הוא זוגי... יש לך קמיע?כן מהו? ע"ע אמונות טפלות טופיק מלפני שבועיים? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? פיכס נזזק נזק נזק נזק! אני רוב הזמן משאירה את שלי בבית מכובה וחסר בטריה.. כמה שעות אתה במחשב ביום? שעה...שעתיים ...שלוש... פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל: חורף...
- חג אהוב- פסח! חופש! הקלדה עיוורת - יודע? לא ממש... השלם: "..... זה השטן~!" דברים התחלה או סוף? כל דבר הוא התחלה חדשה?

WallFlower

New member
אוף עכשיו אני רואה ששכחתי מלא דברים

אני חולה על שר הטבעות (הספר והסרט...אבל על הספר יותר...) לגולס...אורלנדו...
say no more... אני הולכת לארוז !!!! אני נוסעת היום בלילה!!!! תאחלו לי מסע טוב...לפולין דרך אגב אם מישהו לא יודע....ואתם בטח יודעים כי אמרתי את זה כל הזדמנות...

scooby4

New member
"ואל תקחי לשמה קונדומים!"

מתוך "העולם על פי סקובי".

הנה שלי ../images/Emo9.gif...

שם:רונה(|ימיןשם מפגר) גיל:14 ניקניים נוכחי באייסיקיו:StooSh ספר אהוב:באדולינה,הנסיך הקטן סרט אהוב:"תפוס אותי אם תוכל","פקר","אוסטין פאוורס"(1,2,3),"האחרים","מועדון קרב" ו"שר הטבעות"(1,2) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:הבית ספר שלי. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:תינוקות,כלבים(וואו זה נשמע מוזר) צבעים אהובים:כחול כהה,שחור,בורדו להקה / זמר אהובה:אלאניס,מוניקה ס.,ברי ס,קיטי,רד הוט צ'ילי פפרס,עברי לידר ומשינה. סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב:"מלך האריות","בת הים הקטנה". חיות מחמד:כלבים,חתולים (רק מפונקים!!) מקצוע אהוב:מתמטיקה,היסטוריה מקצוע שנוא:תנך,מורשת (תמי המורה שיתקע לך סקאד בתחת שרמוטה),אנגלית (כנ"ל לך שרון,כלבה) ועוד ועוד... שיר אהוב:פייפר דול-קיטי,ניו רפיח-שייגעצ,גשם חזק-מוניקה סקס,אלאניס-הכל ויש עוד. שיר שנוא:כל שיר ש...בריטני,כריסטינה,ג'סיקה,אבריל כתבה לבד ושרה אותו. פסקול:גודמה (אלאניס) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :"כלב" מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מציירת,כותבת שירים\סיפורים...או עושה בעיות. פורומים שאתה משתתף בהם:לא מצ'נה. איך הגעת לפורומים של תפוז:לא זוכרת,אבל דרך תפוז חברים בפורומים של תפוז:יש.. משקה אהוב:קולה,שוקו בשקית.(איזה ילדה מפונקת אני
) טוסט או צנים:טוסט(עם זעיתים) ממתק אהוב:M&M'S(ככה כותבים?) בעקרון אני לא סובלת שוקולד אוכל אהוב:פירה,פסטה.. שפה אהובה:מה..איזה שאלה דבילית...סינית.. הספר / הסיפור האחרון שקראת:סיפר של סקובי,וספר "האפיפיורית יוהנה" נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: נושא חתונות (עונש) ציטוט נבחר:"העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח,איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב" חמין, טשועלנט או סחנה:"טשועלנט"-!? נגיד שחמין... השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים"-בלי מחשב אין לי חיים השלם/השלימי: "אין לי..."-אין לי בולבול אני בת... כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:"הבנאדם הכי מתוק בעולם.. מנגן ב:גיטרה אייקון אהוב:"
" חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום:חום קריר גשם או שמש:לא דעת תלוי במצברוח תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
(סקובי עשה לי
) כשאהיה גדול אני אהיה...:שחקנית תיאטרון,או גיטריסטית. יצור-אופל מועדף:חייזרים (?) שם שהייתי רוצה להיקרא בו:תירצה,תחיה,חורמה,פזית.. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?חביתה בתוך לחמניה עם חסה מיונז ועגבניה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?אווי אבל אני תמיד שם. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? תפוס אותי אם תוכל...ענק ומומלץ ביותר
אתה נלחץ ממבחנים ?לא..אני גם תמיד נכשלת. ספרים באנגלית - כן או לא?תלוי אם הם באנגלית במקור אז כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ):פיטמה
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:חינוכית?!...לא יודעת.. הרגל מגונה:קנאקים בידיים >שאני לחוצה בעיקר. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:אני מתכננת לכבוש את העולם . מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?אני מאוד גבוהה (170) הייתי שמחה להיות ממוצאת ככה..166.. מה בחיים לא היית לובש/ת לא יודעת
..יש הרבה דברים. המורדים, כן או לא?לאאאאאאאא פאק לאאאאא!.. דג - באקווריום או בצלחת?אקווריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני..פריקית (ככה הערסים והפרחות המזדיינים בשיכבה שלי צועקים לי) מה מספר המזל שלך, ולמה ?4 לא יודעת אני אוהבת את המספר 4 יש לך קמיע? מהו?קמיע...לא. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?נזק..שונאת את הפלאפון שלי!!!!שונאת בכלל פלאפונים. כמה שעות אתה במחשב ביום?26 שעות ביממה. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- פורום "קיציס ופרידמן".. חג אהוב-אין.. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "..... זה השטן~!"-מור זאת השטן. התחלה או סוף? תלוי.

למעלה