בא לי שאלון
- להיכנס...

SaberTooth

New member
נו טוב...

שם: תום. גיל: 14 וקצת. עוד חודשיים יום הולדת
. ניקניים נוכחי באייסיקיו: כמה מקורי - SaberTooth. ספר אהוב: אתם באמת צריכים לשאול
(רמז: הסתכלו בחתימה) סרט אהוב: Fight Club. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אחי הקטן. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אמממ... לא יודע. יש הרבה דברים. צבעים אהובים: אין ממש כאלה. להקה / זמר אהובה: The Calling. סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: אין ממש כאלה. חיות מחמד: אחי נחשב
מקצוע אהוב: לא יודע. אנגלית, אני חושב. מקצוע שנוא: ספורט. שיר אהוב: מה שאגיד כאן עכשיו, כנראה לא יהיה נכון מחר
. שיר שנוא: כנ"ל
. פסקול: אני לא ממש מאזין לפסקול של אף סרט/סידרה. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: היפופומונסטרוססקוויפדאלופוביה. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אם זה בשיעור, אני כותב במחברת שיעמום (מחברת שפתחתי כדי שתהיה לי תעסוקה כשמשעמם לי). פורומים שאתה משתתף בהם: משתתף באופן קבוע אלו מכושפות ורומח הדרקון, ודי קבוע פה. איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך המוניטין של תפוז אז. חברים בפורומים של תפוז: הרבה. משקה אהוב: מים. טוסט או צנים: טוסט. ממתק אהוב: הכל
. אוכל אהוב: המממ... אין לי ממה מאכל אהוב. שפה אהובה: יפנית וצרפתית (אני לא יודע לדבר באף אחת מהן
). הספר / הסיפור האחרון שקראת: רומח הדרקון
. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מתוך "שותפים לעתיד פ"תוח" (הגרשיים ב-"פתוח" שם בכוונה) - "פתח תקווה כעיר תיירות על בסיס היסטורי וירוק". ציטוט נבחר: ראה חתימה וכרטיס אישי. חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים": "בלי מחשב אין לי חיים". השלם/השלימי: "אין לי...": "אין לי חיים". כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא דלוק על אף אחת. מנגן ב: על העצבים של אנשים.
אייקון אהוב:
. חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין. קור או חום: קור. גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
כשאהיה גדול אני אהיה...: בין החיים, אני מקווה. יצור-אופל מועדף: המממ... רייסטלין
(הוא נחשב
) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סייבר. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...): מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? Online. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אני ממש לא זוכר. זה היה מזמן. אתה נלחץ ממבחנים? בדרך כלל לא. ספרים באנגלית - כן או לא? רק אם הם טובים. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): המממ... אין. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא צופה בכאלה
. הרגל מגונה: להירקב שעות בחוסר מעש מול המחשב, אני מניח. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: קוואק של ברווז אף פעם לא מהדהד ואף אחד לא יודע למה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? אני מניח שבגדים בצבעים זוהרים כגון כתום, צהוב, תכלת וכדומה. המורדים, כן או לא? איכס
המורדים זה איכס
דג - באקווריום או בצלחת? אני מניח שזה תלוי איזה דג. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? הא
מה מספר המזל שלך, ולמה? אין לי צל צילו של מושג. יש לך קמיע? מהו? אין לי ממש קמיע. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? תלוי באיזו סיטואציה. אם אתה בקולנוע ופלאפון של מישהו מצלצל בדיוק בקטע הכי מותח של הסרט, אני מניח שזה נזק לאנושות. אבל אם אתה נקלע למקרה חירום וצריך להזעיק עזרה במהירות, אני מניח שזה מצרך חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה
. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- מנהל את פורום רומח הדרקון ואת פורום מכושפות. חג אהוב- פסח, בזכות החופש. הקלדה עיוורת - יודע? את מרבית ההודעה הזו הקלדתי בלי להסתכל על המקלדת. זה נחשב הקלדה עיוורת
השלם: "..... זה השטן!" "אחים קטנים זה השטן
". התחלה או סוף? הרי כל סוף, הוא התחלה של משהו אחר. או לפחות ככה אמרו לנו בבית הספר היסודי
. וואו
זה היה מעייף

scooby4

New member
נכון../images/Emo70.gif לקוואק אין הד../images/Emo70.gif

ועוד כמה עובדות...
בדקו ומצאו שהשם וונדי מפיטר פן לא היה קיים לפני שהסיפור נכתב.
הקיבה מייצרת כל שבוע/יים שכבת ריר חדשה, כי אם היא לא תעשה את זה, אז היא תעכל את עצמה.

SaberTooth

New member
ועוד עובדה מעניינת...

Typewriter היא המילה הארוכה ביותר באנגלית שניתן להרכיב מאותיות שנמצאות בשורה אחת במקלדת.

יש לי מלא עובדות!!!

*אי אפשר להגיע עם הלשון למרפק * סוסים לא יכולים להקיא *תנינים לא יכולים להוציא לשון *לזוג עכברושים יכולים להיות יותר ממיליון צאצאים תוף 18 חודשים.. *בנאדם בוכה כל החיים שלו לפחות 65 ליטרים של דמעות..

scooby4

New member
רק למרפק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם אי אפשר להגיע עם הלשון לז** ול-כ**!

N i c o l e

New member
וואו זה המון שאלות...טוב, אני:

שם: נועה גיל: 17 ניקניים באיי סי קיו: כמו הניקניים בפורום. ספר אהוב: עלובי החיים סרט אהוב: מולין רוז' הדבר השנוא ביותר: ילד בשם איציק. הדבר האהוב ביותר: כשאנשים מעריכים אותי... צבעים אהובים: סגול, כחול, ורוד. להקה\זמר\ת אהובים: מנדי מור (לא לצחוק עליי...) וג'סטין טימברלייק. סרט דיסני: בת הים הקטנה. חיות מחמד: כולם. מקצוע אהוב: תיאטרון. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה (מזל שגמרתי עם זה לפני שנתיים. שיר אהוב: תסתכלו בחתימה...ולמי שאין לו כח: "come what may". שיר שנוא: לא ידוע... פסקול: של "סיפור אהבה בלתי נשכח" ו"מולין רוז'". המילה הכי ארוכה שאני מכירה: אינטגרציהסימבולית... מה אני עושה כשמשעמם לי: מציירת או כותבת שירים... פורומים:אין לי כוח להתחיל... משקה אהוב: מיץ תפוזים. טוסט או צנים: תנו לי לחשוב רגע......טוסט!!! ממתק אהוב:שוקולד. אוכל אהוב: ג'אנק ופיצה. ספר אחרון שקראתי: "השבוע הארוך ביותר בחייה של מורן" שפה אהובה: אינגליש (איכשהו הכל יוצא יפה בשפה הזו...) ציטוט נבחר: "אני אומרת שאם יש לנו בייציות אנחנו עושות את זה!" (מתוך "ליזיסטרטה 2000). "בלי אהבה אין חיים" "אין לי זמן" חום! שמש! כשאהיה גדולה אני אהיה זמרת! (ושחקנית...אבל זה כבר מתחיל להשמע כמו ילדה בכיתה ב'...אבל זה מה שאני אהיה!) שם שהייתי רוצה להקרא בו: אה...ניקול... מילה אהובה: סבא! (לא לא אבא של אבא, אלא קיצור של סבבה!) עדיף להיות גבוה!!!! בחיים לא הייתי לובשת חולצה עם כריות!!!!! מורדים- למה לא? סטיגמה: זאתי ששרה... פלאפון הוא מצרך חיוני "יאוש זה השטן!" לא זה ולא זה, אבל התחלה עדיף...

Puppy Love

New member
אוקיי...זו אני

שם: אדוה גיל: 17 ניקניים נוכחי באייסיקיו: כמו בשם ספר אהוב: The Notebook סרט אהוב: בת הים הקטנה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוסיקה צבעים אהובים: ורוד, כחול, שחור להקה / זמר אהובה: ריאן גוסלינג / סול דסיזן סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: בת הים הקטנה חיות מחמד: חתולים (אבל כוווווווווולם) מקצוע אהוב: תרגום מקצוע שנוא: מתמטיקה שיר אהוב: To Be Young (is To be sad, is to be high) שיר שנוא: רוב הדברים המזרחיים פסקול: The Slaughter Rule המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : fluccinaucinihilipilification מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת, מציירת , שרה פורומים שאתה משתתף בהם: כמה איך הגעת לפורומים של תפוז: אבא שלי חברים בפורומים של תפוז: אין משקה אהוב: לימונדה טוסט או צנים: צנים ממתק אהוב: שוקולד אוכל אהוב: סלט ירקות עם המוווווון מיץ לימון שפה אהובה: עיברית, בייבי הספר / הסיפור האחרון שקראת: Now and Forever נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: שואה ציטוט נבחר: No man is worth your tears, and the one who is, will never make you cry חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: "בלי מוסיקה אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי מוח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: Prince Cahrming מנגן ב: מיתרי הקול, קלידים אייקון אהוב: חיוך גדווווווווווווווול חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין קור או חום: קור גשם או שמש: שלג תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מה שבא עם ווינדואוז/ריאן גוסלינג כשאהיה גדול אני אהיה...: זמרת/שחקנית/סופרת יצור-אופל מועדף: ערפד שם שהייתי רוצה להיקרא בו: Kat איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? ביצת עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? invisible מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? The Slaughter Rule זה היה בבית אבל. זה אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי - עוד לא יצא בכלל בארץ. אתה נלחץ ממבחנים ? לא...לא אכפת לי מביה"ס ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): wellz סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אין - יש לי חיים הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני נושמת מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? תלוי מתי ואיפה מה בחיים לא היית לובש/ת? אין לי משהו כזה המורדים, כן או לא? לא!!!!!!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? תלוי איזה :) סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? "ילדה טובה ירושלים" - או אם רק הם היו יודעים... מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7 או חמש, ככה יש לך קמיע? מהו? שרשרת של יונה פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? 125 שעות ביממה פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- לא רוצה לנהל חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? חלקית השלם: "..... זה השטן~!" החתולה שלי זה השטן התחלה או סוף? שניהם

Tapuda

New member
טוב אז כה:;

שם:רוני גיל:15 ווחצי עוד 5 חודשים 16 ניקניים נוכחי באייסיקיו: cabeluda ספר אהוב: הארי פוטר סרט אהוב:the big hit הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: איריס (מישהי מהכיתה שלי) וג'וקים!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החיות שלי,קפואירה,חברות שלי כמובן!!! צבעים אהובים:כחול סגול תכלת ואדום להקה / זמר אהוב: queen,robie wiliams,the calling,שוטי הנבואה,מוקי סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב:מולאן חיות מחמד: חתול וכלבה מקצוע אהוב:אומנות וספורט מקצוע שנוא:הכול חץ מהמקצועות שאני אוהבת שיר אהוב: וואי הרבה!!! למי יש כוח לכתוב הכול? שיר שנוא: כל בריטני והחארות האלה ולרוב את החמסה הדפוקות האלה!! פסקול:מולאן ומולין רוג' המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:ריבנטרופמולוטופ מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת מכתבים לחברות טוב המשך בפעם אחרת אין לי כוח!!!!

buffgirl

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שם: דניאל ב
ניקניים נוכחי באייסיקיו: ~ ƒairy Girl ~
ספר אהוב: הארי פוטר
סרט אהוב: יש הרבה... קיי:דוגמה, האלמנט החמישי, בחזרה לעתיד, צעקה 3.
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאנשים מתווכחים על דברים שאין להם מושג מהם ושאנשים קרובים אליי לא יודעים דברים בסיסים עליי.
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יש הרבה! חברים וטלוויזיה? ומחשב..
צבעים אהובים: סגול, כחול, לבן, תכלת וצבעים פסטליים.
להקה / זמר אהובה: דה קולינג, ט.א.ט.ו, מישל בראנץ', אבריל לאבין.
סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: הרקולס!!!
חיות מחמד: אין לי.. אבל אני רוצה כלב!
מקצוע אהוב: אנגלית.
מקצוע שנוא: מתמטיקה.
שיר אהוב: זה כל הזמן מתחלף.
שיר שנוא: שיר הקטשופ, כל שיר של בריטני וכריסטינה (חוץ מביוטיפול).
פסקול: דרדוויל.
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: כן.
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת על השולחנות או ביומן, כותבת פתקים וחולמת חלומות.
פורומים שאתה משתתף בהם: לפי א"ב - הפורום הזה, באפי, ה"פ - הספר, ט.א.ט.ו ומכושפות.
איך הגעת לפורומים של תפוז: ידיד שלי שלא היה חבר בפורומים רצה שאני יבדוק משהו.
חברים בפורומים של תפוז: יש הרבה מידי.
משקה אהוב: שוקו!!!
טוסט או צנים: ברור שצנים!
ממתק אהוב: ש-ו-ק-ו-ל-ד-!
אוכל אהוב: מרק, מקרוני, שוקולד וגלידה.
שפה אהובה: אנגלית, צרפתית, ספרדית וקצת רוסית.
הספר / הסיפור האחרון שקראת: הארי פוטר.
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: בוק ריפורט באנגלית על "שר הטבעות".
ציטוט נבחר: "כן, כן, זה חרוז, גם אני סוגד ל- Moo - Moo Rulz!
חמין, טשועלנט או סחנה: טשולנט (
)
השלם/השלימי: "בלי טלוויזיה, מחשב וחברים אין לי חיים".
השלם/השלימי: "אין לי שרשרת טריקוואטרה מאגניבה."
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מישהו שלא קיים.
מנגן ב: גיטרה, אבל אני מלמדת את עצמי ואין לי כוח.
אייקון אהוב: עדיין לא קלטתם?
ו-|מיוחדת|!
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן.
קור או חום: חום.
גשם או שמש: שניהם.
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף) : וולפייפר שעשיתי למכושפות.
כשאהיה גדול אני אהיה...: ג'ירפה!
יצור-אופל מועדף: אלפים!
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לילו ?(L i l l u)
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה.
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? און-ליין או אינוויזיבל כשמעצבנים אותי.
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? נראה לי ש..שר הטבעות!
אתה נלחץ ממבחנים ? רק אם אני לא יודעת כלום.
ספרים באנגלית - כן או לא? רק אם הם מעניינים. כנ"ל לעברית.
מילה אהובה (כגון מבצבץ ): זה באנגלית... !oooooooooh! shiny ו- !oh! kinki
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: נעלולי פלא!|נעל|
הרגל מגונה: לזוז כל הזמן. זה משגע את המורות שלי.
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בדנמרק דונאלד דאק היה מוחרם כמה שנים טובות כי הוא...... לא לבד מכנסיים!
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה, אבל לא ג'ורדן.
מה בחיים לא היית לובש/ת? שאלה טובה.. דברים יותר מידי חושפניים.
המורדים, כן או לא? ברור שלא!
דג - באקווריום או בצלחת? לא בזה ולא בזה. בים.
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? טוב לשם שעשוע. ואני פסיכית.
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2?
יש לך קמיע? מהו? ברור! מו-מו!
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? התחיל כמצרך, נעשה נזק. חוץ מזה, טלפון זה רע. זה תמיד מצלצל.
כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי.
פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- ט.א.ט.ו, 714.
חג אהוב- עברי: פורים! נוצרי: האלווין!
הקלדה עיוורת - יודע? כן.
השלם: "בית ספר זה השטן~!"
התחלה או סוף? כל סוף הוא התחלה חדשה. נראה לי. אה! איזו התחמקות!

למעלה