אשכרה קנאהיפיפיה!!!
ש שילי the one New member 10/10/06 #53 הייתי בטוחה שהעלתי תמונה שלי.. טוב אז כניראה שלא והינה היא.. רק שבד"כ יש לי גבות דקות יותר..
N NanuLita New member 10/10/06 #70 ../images/Emo23.gif איזה מדהימה יש לך פנים עדינות ויפות גבות עבות שליטעעע
D Dark chocolate New member 11/10/06 #79 ../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifעם כל הפאקינג יפים שיש פה, לא נראה לי שבא לכם לראות אותי האמת שיש לי תמונות במחשב רק עם רן דנקר , ויצאתי שם זוועה :-S אז אממ.. לא
../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifעם כל הפאקינג יפים שיש פה, לא נראה לי שבא לכם לראות אותי האמת שיש לי תמונות במחשב רק עם רן דנקר , ויצאתי שם זוועה :-S אז אממ.. לא
ש שילי the one New member 11/10/06 #80 נווו נוו תעלי נו תעלי תעלי נוו נו תעלי! נו תעלי! (רק לי זה מזכיר את הסצנה של כפירננה כשרננה אמרה לכפיר:"נו תגיד נו נו תגיד תגיד לא תגיד נו תגיד.." חחח אני מתה על הסצנה הזו..
נווו נוו תעלי נו תעלי תעלי נוו נו תעלי! נו תעלי! (רק לי זה מזכיר את הסצנה של כפירננה כשרננה אמרה לכפיר:"נו תגיד נו נו תגיד תגיד לא תגיד נו תגיד.." חחח אני מתה על הסצנה הזו..
ת תפוזיטלי New member 11/10/06 #82 ../images/Emo6.gifגמלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אייייץ' והנשיקות של כפיר שם חגיגה לעיניים
../images/Emo6.gifגמלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אייייץ' והנשיקות של כפיר שם חגיגה לעיניים
ש שילי the one New member 11/10/06 #85 את יודעת במקרה איפה יש סרטון של זה? או לחילופין באיזה פרק זה או כל דבר שיעזור לי לראות את זה שוב..!
ש שילי the one New member 11/10/06 #87 יווו תעלי לפורום בבקשה בבקשה.. או שתביאי לי במסר את המסנג'ר שלך..