בא לי עוד שרשור של "תקשיבו לזה", בא לכם? אז ברשותכם.... Smokie - Living Next Door To Alice
נ נעמי155 New member 6/10/14 #1 בא לי עוד שרשור של "תקשיבו לזה", בא לכם? אז ברשותכם.... Smokie - Living Next Door To Alice
פ פריאל 12 New member 6/10/14 #20 זוכרים את זה? שלמה ארצי בצעירותו הוא לא מזכיר מעט במראהו את מייק ברנט? מהזמנים שאירוויזיון היתה אחת התכניות הנצפות ביותר והרייטינג הרקיע לשחקים (וזה בכלל לא קשור לעובדה שהיה אז ערוץ אחד בלבד )
זוכרים את זה? שלמה ארצי בצעירותו הוא לא מזכיר מעט במראהו את מייק ברנט? מהזמנים שאירוויזיון היתה אחת התכניות הנצפות ביותר והרייטינג הרקיע לשחקים (וזה בכלל לא קשור לעובדה שהיה אז ערוץ אחד בלבד )
נ נעמי155 New member 6/10/14 #24 אי אפשר לשכוח את בטוחה שאת רוצה להתחיל עם הז'אנר של האירוויזיונים וקדמיהם?
פ פריאל 12 New member 6/10/14 #25 בעבר הייתי חובבת מושבעת (גם של פסטיבלים ופסטיגלים) בשנים האחרונות זה פשוט לא זה
פ פריאל 12 New member 6/10/14 #37 נהדר! אני מחפשת את השיר שמדבר על ציפור.... הבעיה שלא זכור לי שמו, לא זכור לי מי שר אותו ואין לי שמץ של מושג בכתיבה צרפתית
נהדר! אני מחפשת את השיר שמדבר על ציפור.... הבעיה שלא זכור לי שמו, לא זכור לי מי שר אותו ואין לי שמץ של מושג בכתיבה צרפתית
נ נעמי155 New member 6/10/14 #38 אני חושבת שאני יודעת על איזה שיר את מדברת....לה זוואזו משהו ננסה למצוא