אין דבר העומד בפני הרצון
פ פריאל 12 New member 6/10/14 #45 אממ.. את חושבת שזה אולי בגלל שיש אלטרנטיבות הרבה יותר אטרקטיביות מאיתנו?!
נ נעמי155 New member 6/10/14 #46 ב'חלט לא בסיכומו של דבר,כולם "חופרים" ,זו רק הדרך ששונה אז מי שהחפירות הללו פחות לטעמו,מוזמן ללמד אותנו לחפור אחרת ואם לא,אל לו כי ילין... בכל מקרה אלה חפירות חיוביות,מבטיחה לך שבוגי היה חותם על כאלה.
ב'חלט לא בסיכומו של דבר,כולם "חופרים" ,זו רק הדרך ששונה אז מי שהחפירות הללו פחות לטעמו,מוזמן ללמד אותנו לחפור אחרת ואם לא,אל לו כי ילין... בכל מקרה אלה חפירות חיוביות,מבטיחה לך שבוגי היה חותם על כאלה.
פ פריאל 12 New member 6/10/14 #47 אני בעד שנאייש את החוג לארכאולוגיה באוניברסיטה מטעמי הומניות, כי השורות שם הולכות ומתדללות בשנים האחרונות P:
אני בעד שנאייש את החוג לארכאולוגיה באוניברסיטה מטעמי הומניות, כי השורות שם הולכות ומתדללות בשנים האחרונות P:
מ מנהלת בניסיון New member 6/10/14 #3 בטח שבא רק שאני אצטרך למצוא שלוש-ארבע שעות להשלים את מה שאת ופריאל העלתן אתמול מבטיחה לעשות זאת עד סוף סוכות
בטח שבא רק שאני אצטרך למצוא שלוש-ארבע שעות להשלים את מה שאת ופריאל העלתן אתמול מבטיחה לעשות זאת עד סוף סוכות
נ נעמי155 New member 6/10/14 #4 תרגישי בנח זה רק בשביל הפאן,את לא מחוייבת להדביק את הקצב מתחילים עכשיו מהתחלה כל אחת/ד בזמנה/ו.