רד לי. שני דורות של שליטה אירופאית. זה לא הדקסטופ, אגב, אבל לא חשוב.
ק קיר קמט New member 22/11/04 #20 רד לי. שני דורות של שליטה אירופאית. זה לא הדקסטופ, אגב, אבל לא חשוב.
ק קיר קמט New member 22/11/04 #29 ועדיין אין גביע אלופות שלישי.. (אני אפילו לא מזכיר שישה, זה רחוק מכם קצת יותר מדי. לא נעים, לא נעים.)
ועדיין אין גביע אלופות שלישי.. (אני אפילו לא מזכיר שישה, זה רחוק מכם קצת יותר מדי. לא נעים, לא נעים.)
T The Pinky And The Floyd New member 22/11/04 #30 שישה ? אתה בטח מתכוון ל6 הנקודות שמבדילות בינינו. ועדיין אין לכם אליפות 18 (אני אפילו לא מזכיר 27. לא נעים, לא נעים) לקבל כוכב שלישי כשאתם עוד עם כוכב אחד, יהיה משפיל ביותר הייתי אומר. דבר איתי ב19 לדצמבר.
שישה ? אתה בטח מתכוון ל6 הנקודות שמבדילות בינינו. ועדיין אין לכם אליפות 18 (אני אפילו לא מזכיר 27. לא נעים, לא נעים) לקבל כוכב שלישי כשאתם עוד עם כוכב אחד, יהיה משפיל ביותר הייתי אומר. דבר איתי ב19 לדצמבר.
T The Pinky And The Floyd New member 23/11/04 #32 לפי דעתי אתה צריך לדאוג קודם שאינטר לא יעברו אותכם בטעות ורק אז לדבר איתי על כוכב שני.
C cobainos New member 23/11/04 #34 הלו הלו...עד אינטר!נראה את הקבוצות שלכם שוברות שיאים של תיקו בליגה!9 תיקו ב11 מחזורים!נראה אתכם!דברו יפה
הלו הלו...עד אינטר!נראה את הקבוצות שלכם שוברות שיאים של תיקו בליגה!9 תיקו ב11 מחזורים!נראה אתכם!דברו יפה
ד דובשנִית New member 21/11/04 #15 לי יש את היצור המדהים הזה ../images/Emo99.gif למרות שנראה לי שבימים הקרובים אני אחליף תמונה.
פ פ ר י א ו ר New member 22/11/04 #26 באחד מהבלוגים שלי יש כפתור בעיצוב מיוחד לי, תמונה של בובספוג שכתוב:"אין עוד מלבדו"