בא לך
?

B a Z u K a

New member
אני צריכה רעיונות לציור על הקירות של החדר

שליי......ממש בא לי לעשות משהו fun אבל שלא יהיה יותר מידי כדי שלא ימאס עלי תוך יומיים :) זה יכול ליהיות צייור מסויים או סתם דוגמא ? :)

עמי1986

New member
אני אישית ממליץ

על כל הפירסומות של הוויסקי למיניהם... בדרך כלל זאת בחורה...יושבת...שוכבת....עומדת..עם בקבוק וויסקי ביד.....יש תמונה מיוחדת עם בחורה ששוכבת על ספה....ותלוי לה על היד בקבוק וויסקי...היא כאילו באה לשדר שהיא מסטולה אבל השכיבה שלה על הספה בתנוחה הספציפית הזאת ממש סקסית....

prezik

New member
../images/Emo205.gif

כתוב לי כמה פעמים supergirl supergirls dont cry וזה, שאני מאוד אוהבת את זה: laugh when u can, apologize when u should and let go of what u cant change. love deeply and forgive quickly, take chances. give everything and have no regrets. lifes 2 short to be unhappy. love what u got and always remember what u had. always forgive, never forget. learn from your mistakes, but never regret. והשאר שטויות שעשיתי וכתבתי את השם של הקס בגדול וכתבתי יא טיביה לובלו ותאריך

תלוי מה את אוהבת...

אני גם מתכננת לצייר בקרוב ציור מדהים על הקיר של רקדנית... וגם יש לי על הקיר נעלי פוינט (הנעליים שעומדים איתם על האצבעות.. ישנות שנהרסו לי לפני שנתיים...) אז אני מקווה שיצא לי מגניב :p

למעלה