בא לכם לדבר על סקס?

בא לכם לדבר על סקס?

איך אתם מתמודדים עם העדרו? סינגליות=תקופת יובש? נכון שזה באסה להיות חסה?

0g30

New member
לפני שפתחתי את הודעתך שאלתי עצמי

מה לך ולסקס .... אבל בהמשך הבנתי .........את רוצה לדבר על האמה או על הקמיצה .......

0g30

New member
עכשיו ברצינות ......נקודת מוצא.....

אני באמת לא מבין איך קשור סקס לסינגליות , סינגליות מתקשר אצלי לזוגיות .....מה קשור סקס המוצר הכי מצוי בעיר ......העדר הסקס אצלך לא קשור להיותך סינגלית ......אלה קשור לצורת חשיבה שלך ....... בלי לדעת איך את נראית קשה לי להאמין שבחורה שרוצה סקס לא תמצא אותו ... פשוט צאי מהקיבעון שלך ....כבי קצת את המחשב ........ובאמת אם סקס זה כל מבוקשך חפשי אותו ........תשתחררי קצת מסטיגמות עקומות וישנות את בחורה של שנות ה 2000 .........אם אני יכול למצוא סקס לשם הסקס אין לי ספק שגם את יכולה ......תעשי הפרדה קטנה מהרגשות שלך ...ותגיעי לסיפוקך במהרה ...... סינגליות בהחלט לא = תקופת יובש .....נהפוכו סינגלים הרבה יותר זמינים לסקס .....

ליאן.

New member
אני חוששת שלא הבנת את השאלה

השאלה היתה איך אתה מתמודד עם המצב. באשר לבנות המסונגלות, אני בטוחה שאין חיה כזו - סינגלית מיובשת, אלא אם זה מבחירתה והנאתה.

בן אדם...

אם היית פה יותר היית ודאי יודע שדווקא אין לי בעיה עם סטוצים ואני לא סובלת משום קיבעון, אבל אתה חדש ולא מעניינים אותך האנשים שמאחורי הניקים, אתה פה בשביל להציק... ואגב, אני לא יכולה לסגור את המחשב. לפני כמה חודשים נשבר לו סויץ´ הכיבוי ומאז הוא דולק... אבל ברצינות בן אדם, המעבר מבן זוג קבוע שיודע את המלאכה וזמין תמיד לסקס מזדמן הוא מעבר מתסכל... עבורי לפחות...

dudusch

New member
../images/Emo46.gif Og כנס לכאן!

כמו שאמרת... אינך יודע איך היא נראית, אינך מכיר אותה, אינך מסוגל להבין איך מישהי מתייחסת לסינגליות כאל תקופת יובש? זבש"ך! מכאן ועד הטחה כי היא מקובעת, סטיגמטית וכו´ המרחק גדול!!! לידיעתך נקודה נראית טוב! היא מעניינת, אשת שיחה מדהימה ועם ראש על הכתפיים (מה שמהודעותיך נראה לי כי אינכם חולקים תכונה זו). מה לעשות שהיא מעוניינת בקשר רציני ולא בסקס מזדיין? מזל שאתה לא פוליטיקאי, אחרת עוד היית מוציא חוק מטופש בנוגע ל"קיבעון" הזה...

0g30

New member
ושוב ההתלהמות הרגילה והמשועממת שלכם

הבחורה הציגה מספר שאלות , נתתי את דעתי עלייהם לא נראה לכם תקפצו לי ...........אתם והמנהלת .......

dudusch

New member
הבחורה שאלה על

"איך את/ה מתמודד/ת עם תקופת היובש". היא פתחה פתח לתשובות בהן יתקיפו אותה. רצית, יכולת לענות שאין אצלך עניין של "סינגל=יובש", אלא להיפך. אין ולא היה צורך להכניס את הנימה האישית בה אתה טוען כי היא מקובעת וסטיגמטית. זה הכל. ו...כמה פעמים לקפוץ?

0g30

New member
את עושה סקס ורצה לספר בפורום....

מה זה אם הייתי כאן יותר הייתי יודע כמה סטוצים יש לך .....אולי כדאי שלפני שאת לוחצת על שלח , תקראי את הדברים שאת כותבת .....בקול רם לעצמך

0g30

New member
ולא לא מעניינים אותי האנשים מאחורי

הניקים ......מבחינתי זה קובץ אנשים זרים שמקשקשים ......אין לי שום עניין לדעת מי אתם מאיפה למה וכמה ........סתם כי בא לי לדבר.......

0g30

New member
חוץ מליאן המפקדת אקה ..שהייתי שמח

לדעת מי האישה שמאחורי הכינוי............

tygger

New member
אכן. למרות שאני נמנע מלהגיב בד"כ.

לפי דעתי הפעם זה באמת כבר עבר כל גבול. אני מנסה להבין מה עובר על OG. איזה תסכול ואיזה זעם הביא אותו להכריז מלחמה על כל מה שאנשים אומרים פה? אכן FS. לעיתים יש לדעת מתי לשמור את דעותיך לעצמך. אני אישית לא מכיר פה את האנשים מעבר לניק שלהם, זה נכון. אבל אני לא מבין למה יש לך כזאת עוייניות כלפי אנשים פה. בסך הכל אנשים שלא במערכת יחסים. למען האמת לעיתים כאשר אני במערכת יחסים, אני עדיין מרגיש סינגל מבחינתי. לא כל הקשרים בעולם נועדו להיות. לפעמים במקום למצוא קשר אני מוצא סתם עוד מישהי שאין לה ממש מה מושג מהחיים שלה או משהו בדומה. לרוב גם אני מחליט שאין הדבר לרוחי. לא תמיד אני מוצא את מה שאני רוצה, למרות שאין זה דבר כזה רציני ממישהי. אבל בהתיחסות לשאלה הראשונה שהועלתה פה. איך מתמודדים עם חוסר סקס? אני מניח שכמו שog אמר, אז תמיד אפשר למצוא סקס.
Beauty is a light switch away...​
פשוט לא? חלק מהאנשים רוצים יותר מסתם סקס. חלקם רוצים קשר בעל משמעות. כמה שהסקס יהיה טוב, עדיין לאחר מכן אתה נשאר לבד בבוקר שאחרי. לפעמים אני מתגעגע לזה יותר מאשר לסקס עצמו. אם בן אדם רוצה סקס זמין אז הולכים למועדון ומוצאים מישהי. לא כזה קשה. אבל כאשר אתה מחפש יותר מסתם סקס אז אתה לא מוכן להתפשר.

ליאן.

New member
ואם כבר לדבר איתנו, קובץ אנשים

זרים וקשקשנים שלא מעניינים אותך, אתה לא מעדיף לומר דברים של טעם בהתייחסות אמיתית למה שנאמר ?? או לחילופין, לדבר עם חברייך הוותיקים והמוכרים, שאינם זרים לך ? אם כבר, אז כבר.. לא ?

למעלה