בא לכם לדבר על סקס?

לא עושה ולא רצה לשום מקום

אמרתי שאין לי בעיה עם סטוצים... היינו צורת חשיבה... לאו דווקא מעשים. למה לא תקרא שוב את מה שכתבתי? נסה בקול רם...

dudusch

New member
אולי לפני שאתה לוחץ על "שלח"

תסתכל על מה שאתה כותב?! היא בסה"כ אמרה שאין לה בעייה עם סטוצים, ולא על כמה סטוצים היו לה... קצת אינטגריטי, קצת מחשבה, קצת בדק בית...

0g30

New member
נכון שזה באסה להיות חסה.........

סינגליות = תקופת יובש ???? איך אתם מתמודדים עם היעדרו??????? נסי שוב והפעם בקול לקרוא את המסר הראשון שכתבת .........ואחרי זה קיראי בקול את הפרשנויות למינייהם שלך ושל חברייך ,,,,,,, ושוב בקול רם וברור......

טוב... בן אדם, שמע,

אני לא רואה בעיה עם מה שכתבתי ומבחינתי הדיון איתך נגמר. אין לך מה להגיב אז פשוט אל תגיב.

dudusch

New member
היא שאלה שתי שאלות...

1. איך אתם מתמודדים עם העדרו (של הסקס)? 2. סינגליות=תקופת יובש? שתי שאלות, פשוט הבנת הנקרא... הפרשנות היחידה היא שלך, מאחר ואתה היחיד שהגיב להודעתה... אנחנו רק הגבנו לך... ד"א, תודה לך... זכית!!! להיות ה#$@% התורן

principeza

New member
og

מה הסיפור שלך???? נקודה העלתה שאלה ומה אתה עשית? הפכת את הקערה על פיה! מה הסיפור שלך ? אם אנחנו כ"כ נוראים ומשעממים אותך אז מה בכלל אתה עושה פה??? לנו טוב אחד עם השני ולא משעמם לנו כאן. אולי אנחנו בשבילך סתם ניק ע"ג מסך המחשב שלך . אבל בשבילנו זה קצת אחרת.יש מעבר למסך... די !!! אם לא טוב לך ... תצא החוצה

principeza

New member
וכן!!!

בא לי לדבר על סקס קשה קשה בלי סקס...אבל זה נורא תלוי .אני למשל לא בעד סטוצים..אבל מי שכן בטוח נהנה...

ליאן.

New member
איך הגעת למסקנה הזו ?

אני דווקא חשבתי שעדיף שאתה תהיה מכוער ותשתוק..

principeza

New member
להיות יפה ולשתוק??

לא חמוד זה לא אני.. אולי תהיה אתה מכוער ותשתוק????

למעלה