בא לכם שאלון חמוד?? אז יאללה..

בא לכם שאלון חמוד?? אז יאללה..

עבר
שם המורה בכיתה א':
השיר האחרון ששרת:
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית: עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות:
איפה את הולכת לגור:
כמה ילדים את רוצה:
באיזה סוג של מכונית תנהגי: נוכחי
שיער נוכחי:
בגדים נוכחיים:
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית:
ריח נוכחי:
התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית:
להקה אהובה נוכחית:
ספר אהוב נוכחי:
דאגה נוכחית:
שנאה נוכחית:
הסיפור מאחורי הניקניים שלך:
פריט לבוש אהוב נוכחי:
מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
אני הכי שמחה כש:
אני מרגישה בודדה כש:
סופר(ים) אהוב(ים):
האם את חושבת יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילושהם חרטות:
קפה אהוב:
ריח אהוב:
מה מכעיס אותך:
דרך מועדפת לבזבז זמן:
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

TheWhiteTigris

New member
קצת הרבה, אבל נענה ../images/Emo13.gif

עבר שם המורה בכיתה א': אמ... אני לא בטוח (לא זוכר) אבל נראה לי אסתי... השיר האחרון ששרת: "שיר הקונטרה" (אוהדי מכבי ת"א)
הדבר האחרון שצחקת בגללו: קטע מצחיק ששודר לפני שעתיים. הפעם האחרונה שבכית: אמ... לפני כמה שנים, כשהכלבה שלי כמעט מתה. עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: ב"ה מנהל חברה מצליחה בהיי-טק. איפה אתה הולך לגור: וואלה אין לי מושג
כמה ילדים אתה רוצה: לפחות 4. לא סתם הביטוי אומר: "ילדים זה שמחה". באיזה סוג של מכונית תנהגי: מרצדס או ב.מ.וו. נוכחי שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחיים: אה
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית:
ריח נוכחי: נורמלי... התגעגעות נוכחית: כלום... תמונת דסקטופ נוכחית: רקע שאני הכנתי, מטוסים בקרב אוירי (הרגע שלפני) להקה אהובה נוכחית: משינה ספר אהוב נוכחי: נחליף לספר שאני קורא כרגע - "המליון השביעי - ישראלים והשואה". דאגה נוכחית: מה יהיה עם העתיד שלי. מה אעשה, איפה אלמד, ממה ארוויח, ועוד. שנאה נוכחית: לא שונא. זאת מילה חזקה מידי. אלב יש שתי נשים שאני מתעב מאוד. הסיפור מאחורי הניקניים שלך: הטיגריס הלבן זאת חיה יפה מאוד, אז כשרציתי להחליף ניק, מייד נדלקתי על החיה הזאת... פריט לבוש אהוב נוכחי: חולצה רגילה בלי שרוולים (גזרתי אותם, שיהיה נוח) מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: תוי פנים. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי מאילת. אני הכי שמח כש: אני משחק כדורגל
אני מרגישה בודדה כש: אני יודע איך להסתדר בבדידות ולמנוע את העצב הבא בעקבותיו. סופר(ים) אהוב(ים): .... האם את חושבת יותר מדי: אוהו... כמה שאני חושב... בואו נגיד ש"יותר מידי" זה מעט לעומתי
(אלא אם כן, מדובר בלהתחיל עם בנות וזה. זה מצב יחיד במינו בו המוח שלי פוחת ביעילות פחותה בהרבה...) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל. לחיות רק בישראל. אדם מפורסם שפגשת: ממש פגשתי או סתם צפיתי בו? כי אם ממש פגשתי אז דידי מינוסי ולני קרביץ' (הסופר). אם רק צפיתי בו, אז אבי נימני. האם יש לך אילו-שהם חרטות: אין טעם להתחרט על העבר. מה שנעשה - נעשה. להבא - פשוט להפעיל את השכל. קפה אהוב:
הכי קרוב לקפה שאשתה זה נס קפה. ריח אהוב:
מה מכעיס אותך: בעיקרון אני דיי אדיש... אבל יש כל מיני מצבים שיכולים להוציא אותי מהאיזון. דרך מועדפת לבזבז זמן: כדורגל. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: היכולת השכלית

המממ...

אם זה נראה כמו קפה, מריח כמו קפה, ויש לזה טעם של קפה.. זה קפה!! נס קפה.. זה לא משהו שקרוב לקפה..זה קפה..

TheWhiteTigris

New member
איזה מריח כמו קפה?

ממש לא קרוב לסירחון של קפה... אה, וגם טעם לא (אחרי משהו כמו 3-4 כפיות סוכר...)

Stripperella

New member
עונה....

עבר שם המורה בכיתה א': דליה השיר האחרון ששרת: אף אחד לא רואה- סער בדישי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת...אני תמיד צוחקת.... הפעם האחרונה שבכית: כשרבתי עם ההורים שלי עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: פסיכולוגית חחחח מאיפה לי איפה את הולכת לגור: לא אכפת לי...... כמה ילדים את רוצה: 2 באיזה סוג של מכונית תנהגי: אופל/ פולסווגאן... נוכחי שיער נוכחי: מתולתל שטני וארוך.... בגדים נוכחיים: מכנס טרנינג צהוב וחולצה לבנה עם כתם.... תכשיטים נוכחיים: 2 צמידים מחוטים על היד...שרשרת טלה על הצוואר...צמיד חוטים על הרגל= טבעת על הרגל עצבנות נוכחית: הורים שלי ריח נוכחי: של סבון- אני אחרי מקלחת.... התגעגעות נוכחית: לכל המשפחה שלי שגרה בחו"ל תמונת דסקטופ נוכחית: פטריות אולטרה להקה אהובה נוכחית: היהודים ספר אהוב נוכחי: הארי פוטר (?) דאגה נוכחית: לא משו מיוחד... שנאה נוכחית: המורה לביולוגיה (כלבבבבה) הסיפור מאחורי הניקניים שלך: סידרה שאהבתי פריט לבוש אהוב נוכחי: כובע צמר/ מכנס ירוק זית עם הרבה כיסים מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: ??? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו שאני מחבבת... אני הכי שמחה כש: אני שמחה מכל דבר שטותי אני מרגישה בודדה כש: שום דבר לא מצליח לי.... סופר(ים) אהוב(ים):נורה רוברטס אמממ... האם את חושבת יותר מדי: אממ לא יודעת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הוואי או ג'מיקה...אפילו בישראל אדם מפורסם שפגשת:יש הרבה.... האם יש לך אילושהם חרטות: לא.... קפה אהוב: פרנץ' ונילה/ נס קפה ריח אהוב: נרקיס מה מכעיס אותך: צביעות, שקרים. אי אמון דרך מועדפת לבזבז זמן: לשמוע מוסיקה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יודעת להקשיב ולעזור...

Zoharrr

New member
../images/Emo10.gif

עבר שם המורה בכיתה א':שמחה השיר האחרון ששרת:not an addict הדבר האחרון שצחקת בגללו:גדי הפעם האחרונה שבכית:אתמול עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות:אני אעסוק במוזיקה איכשהו ואני אעזור לאחרים איפה את הולכת לגור:ברמת הגולן כמה ילדים את רוצה: 2 בנות באיזה סוג של מכונית תנהגי:ג'יפ נוכחי שיער נוכחי:תלתלים בגדים נוכחיים:חצאית וחולצה זוועתיות תכשיטים נוכחיים:3 טבעות 3 שרשראות ולאדעת כמה צמידים עצבנות נוכחית: המוח שלי בלנק עכשיו ריח נוכחי:רע.היה לי טיול היום התגעגעות נוכחית:דידי,דינה,קרן,דוד,דניאל,דובי,עשהאל - אני רוצה למות תמונת דסקטופ נוכחית: אלכס בנד להקה אהובה נוכחית: יש מלא ספר אהוב נוכחי:האלכימאי דאגה נוכחית:המוח בלנק עכשיו שנאה נוכחית:כנ"ל הסיפור מאחורי הניקניים שלך:ככה קוראים ךי פריט לבוש אהוב נוכחי:התחתונים מאפיין-גופני-אהוב-בבַּן נוכחי:עיניים ואנורקסיות אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:קרן/דידי אני הכי שמחה כש:אני לא שמחה אני מרגישה בודדה כש:עכשיו סופר(ים) אהוב(ים): דין קונץ האם את חושבת יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:בצפון אדם מפורסם שפגשת:טל מוסרי? האם יש לך אילושהם חרטות:לא הרבה אני משתדל לא להתחרט על דברים. קפה אהוב:לא אוהבת קפה ריח אהוב:בושם של בנים מה מכעיס אותך:כולם.כולם זונות.מה אני צריכה לעשות עוד???????? דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:כושר ההתבטאות שלי

מיטללל

New member
פההההה

עבר שם המורה בכיתה א': מורדית. השיר האחרון ששרת: לא זוכרת. הדבר האחרון שצחקת בגללו:מממ בצבא בגלל טיפשות של מישהי. הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב. קרוב משפחה מת
איש נדיר
עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: אולי פסיכולוגית. איפה את הולכת לגור: אולי ת"א. כמה ילדים את רוצה: 3,4. באיזה סוג של מכונית תנהגי: לא יודעת. נוכחי שיער נוכחי:שחור בגדים נוכחיים: תחתונים בצבע תכלת וגופיה אפורה תכשיטים נוכחיים: אין עליי כלום מלבד עגילים יהלומים. עצבנות נוכחית: המפקד שלי בצבא. ריח נוכחי: לא מריחה כלום. התגעגעות נוכחית: למפקד שלי לשעבר
תמונת דסקטופ נוכחית: הירוק הרגיל. להקה אהובה נוכחית: לא יודעת. דאגה נוכחית: למי יש זמן לדאוג? שנאה נוכחית: המפקד הנוכחי שלי
הסיפור מאחורי הניקניים שלך: אהמ. ראיתי שמיטל היה תפוס. ואז ברב מקוריות כתבתי "מיטללל".. הייתי בטוחה שאני מהר מאוד אעזוב את כל הקטע של הנט. (התחברתי כדי למצוא סיכומי סוציאולוגיה לקראת הבגרות) פריט לבוש אהוב נוכחי: מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:ג'ינס אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי. אני הכי שמחה כש: אני עם בני דודים הקטנים שלי. אני מרגישה בודדה כש: המחשבות מציפות. האם את חושבת יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה. אדם מפורסם שפגשת: אין מפורסם שפגשתי שהשאיר עליי רושם מיוחד. האם יש לך אילושהם חרטות: פול. קפה אהוב: לא אוהבת קפה. ריח אהוב: מה מכעיס אותך: אנשים רעים. דרך מועדפת לבזבז זמן: בלהיות עם חברים שלי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: היכולת לכתוב (?)

בשלולית

New member
ארוך....... עשיתי את זה! ../images/Emo13.gif

עבר
שם המורה בכיתה א': סוניה
השיר האחרון ששרת: שרתי שרתי? "אין לי ארץ אחרת" בפולין מול כל המשלחת..
הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בשיעור כימיה.. כרגיל.. שיעור בידור..
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה... עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות: אנלודעת.. משהו או חשאי כזה (שב"כ או משהו כזה) או משהו שקשור בכימיה!!!
איפה את הולכת לגור: חשבתי על ראשון... אבל סיכוי גדול שאני אשאר במושב...
כמה ילדים את רוצה: 3-4
באיזה סוג של מכונית תנהגי: משהו קטן וקומפקטי.. לא משנה לי מה. נוכחי
שיער נוכחי: יש לי מן פוני כזה.. פוני ארוך.. הספר קרא לזה תספורת עין.
בגדים נוכחיים: מכנס קצר וגופיה... פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: שעון, עגילים, ושלושה צמידים ביד ושניים ברגל.
עצבנות נוכחית: המממ לא משנה.
ריח נוכחי: ריח של חבר שלי לעתיד
התגעגעות נוכחית: חבר שלי לעתיד ..
תמונת דסקטופ נוכחית: אני אחותי ושני הבני דודים הקטנים (3וחצי ו7) על הידיים בבר מצווה של אחי.
להקה אהובה נוכחית: סינרגיה.
ספר אהוב נוכחי: נדלג
דאגה נוכחית: שאני אעשה טעויות בקשר למישהו..
שנאה נוכחית: אני לא שונאת אף אחד...
הסיפור מאחורי הניקניים שלך: פעם קראתי לעצמי באיי סי קיו sha~BLUE~lit כי חשבתי שזה מגניב עד שאנשים חשבו שהכחול הזה קשור אליי... אז שיניתי לשבלולית... וידיד שלי היה מדבר עם הפיכות של מילים אז הוא היה קורא לי בשלולית וככה זה נשאר...
פריט לבוש אהוב נוכחי: ג'ינס חדש מטי אן טי
מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: נדלג
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מתן חבר שלי לעתיד
אני הכי שמחה כש: דברים שחשבתי שלא יקרו קורים...
אני מרגישה בודדה כש: שוכחים ממני.
האם את חושבת יותר מדי: לא
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בקנדה בונקובר. דודים שלי שם..או בפוליןןןן חחחח מהמם שםםםםםםםםםםםםם התאהבתי בנוף!
אדם מפורסם שפגשת: מספיק אנשים... ועלה לי לראש עכשיו עוזי חיטמן
הוא היה חבר של המשפחה של שכנה שלי.....
האם יש לך אילושהם חרטות: יש... לפני שבועיים בערך. לא משנה.
קפה אהוב: לטה
ריח אהוב: השיח הזה... יסמין...
מה מכעיס אותך: כשאנשים לא מקשיבים לי בפעם הראשונה שאני מדברת איתם
דרך מועדפת לבזבז זמן: לישון
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: וואיי אני לא יודעת... אני אומרת את האמת הרבה מאוד פעמים בפרצוף...

tuty fruty

New member
התשובות שלי

עבר: שם המורה בכיתה א':שושי השיר האחרון ששרת:"מי אוהב אותך יותר ממני.." הדבר האחרון שצחקת בגללו:מזה שאני זוכרת חומר של תנ"ך שעשיתי בגרות בשנה שעברה.. הפעם האחרונה שבכית:אתמול מישהו שהכרתי התאבד עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות:פסיכולגית(הלוואי) איפה את הולכת לגור:מקווה שאיפה שאני היום במושב שלי כמה ילדים את רוצה:4 באיזה סוג של מכונית תנהגי:אני מתה למכונית אדומה פתוחה נוכחי שיער נוכחי:שחור נוטה לחום מה שהשמש עשתה לו בגדים נוכחיים:חולצת ביצפר וג'ינס תכשיטים נוכחיים:צמידים קבועים על היד. עצבנות נוכחית:מבחן באזרחות מחרותייים ריח נוכחי:אין ריח התגעגעות נוכחית:לידיד שלי שבצבא תמונת דסקטופ נוכחית: סתם רקע כחול להקה אהובה נוכחית: כוורת,מוניקה סקס,דג נחש ועוד.. ספר אהוב נוכחי:באדולינה דאגה נוכחית:לכל מי שאני מכירה שבצבא שנאה נוכחית:אין הסיפור מאחורי הניקניים שלך:סיפור ארוך! פריט לבוש אהוב נוכחי:צעיפים מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:לא יודעת אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ידיד שלי אני הכי שמחה כש:משהו שאני משקיעה בו מצליח בסופו של דבר.. אני מרגישה בודדה כש:אני לבד סופר(ים) אהוב(ים): אין האם את חושבת יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רק ארץ ישראל אדם מפורסם שפגשת:המון האם יש לך אילושהם חרטות:תמיד קפה אהוב:אייס קפה ריח אהוב:של דברי מאפה מה מכעיס אותך:כל מיני דרך מועדפת לבזבז זמן:לישון מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לעזור ולהקשיב

Piren

New member
ואני

עבר שם המורה בכיתה א': רוחמה השיר האחרון ששרת: Johnny של אוניון גוד הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברים בצבא הפעם האחרונה שבכית: לא בטוח.. שבוע שעבר עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: גרפיקאי או מעצב תוכנה איפה את הולכת לגור: אורנית סבבה בינתיים כמה ילדים את רוצה: כשנגיע לשלב הזה נראה באיזה סוג של מכונית תנהגי: פונטיאק פיירבירד 96 .. או וולבו כל שהיא
נוכחי שיער נוכחי: חום כהה-שחור קצר.. עכשיו מגדל בחזרה לשיער ארוך וגולש
בגדים נוכחיים: מדים של חיל הים תכשיטים נוכחיים: מה תכשיטים? מפתחות לאוטו ולבית נחשב? עצבנות נוכחית: אין.. מרגיש סבבה ריח נוכחי: של לאחר מקלחת.. ריח של וורדים אני חושב התגעגעות נוכחית: לג'ול .. אבל הכל בסדר עכשיו תמונת דסקטופ נוכחית: תמונת הוכחה למנוע אנריל 3, בקיצר.. מפלצת מגניבה להקה אהובה נוכחית: אוניון גוד! ספר אהוב נוכחי:לא ממש קורא ספרים דאגה נוכחית: אזרחות
שנאה נוכחית: אין.. הסיפור מאחורי הניקניים שלך: לא קיים.. המצאתי אותו לפני 9 שנים בערך פריט לבוש אהוב נוכחי: נעליים צבאיות.. אל תשאלו
מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: מוח.. תמיד אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'ול אני הכי שמח כש: אני בבית אני מרגישה בודדה כש: לא מרגיש בודד סופר(ים) אהוב(ים): אין האם אתה חושב יותר מדי: כן? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: סין.. 1500 לפנה"ס אדם מפורסם שפגשת: בן עד
פגשתי לא מעט.. הזיכרון הכי טוב הוא מאינגריד פלדמן (דוגמנית) האם יש לך אילושהם חרטות: לא מאמין בחרטות.. טעויות הן חלק מן החיים קפה אהוב: קפה נמס עלית ריח אהוב: שום דבר ספציפי .. אבל ריח שיער של בנות תמיד עושה לי את זה מה מכעיס אותך: טימטום דרך מועדפת לבזבז זמן: אינטרנט מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם לא מדבר בזכותו .. לא? .. זה בשבילכם להחליט אם תכירו אותי

Black Star

New member
תתגאו בי - הצלחתי למלא את כולו!

עבר שם המורה בכיתה א': שרית השיר האחרון ששרת: Narcotic של Liquido הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני ועוד קצין אצלנו העברנו צחוקים על הנגד של היחידה... הפעם האחרונה שבכית: יום ו' בערב, כשראיתי את הכתבה על השרה לשעבר יהודית נאות. עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: הלוואי שהייתי יודעת. איפה את הולכת לגור: אזור כפר-סבא נראה לי כמו אזור טוב לגדל בו משפחה, בכל מקרה במרכז. אם לא בהולנד...
כמה ילדים את רוצה: כרגע אני לא רוצה ילדים בכלל... אני לא בדיוק חובבת אותם... באיזה סוג של מכונית תנהגי: פז'ו 206 (אמן). נוכחי שיער נוכחי: גלי, מדורג, שביל בצד (עם גוונים בהירים שאני צריכה לחדש) בגדים נוכחיים: כרגע? טרנינג אדום וחולצת טריקו לבנה וכיפית תכשיטים נוכחיים: NONE עצבנות נוכחית: לא כרגע כרגע, אבל אני לא סובלת את הקצינה החדשה שהגיעה ליחידה שלי. ריח נוכחי: שלי? בושם Flower. שאני מריחה? את התבשיל שמתבשל במטבח... התגעגעות נוכחית: לויודעת.. תמונת דסקטופ נוכחית: נוף כזה עם המון ירוק ומפלים. להקה אהובה נוכחית: Radiohead. כמו תמיד. ספר אהוב נוכחי: התפסן בשדה השיפון - כבר המון המון זמן. מהזמן האחרון - צופן דה-וינצ'י. דאגה נוכחית: לחצים בצבא. שנאה נוכחית: אותה קצינה שהוזכרה לעיל. אבל אני לא רוצה לבזבז עליה את האנרגיות האלה. הסיפור מאחורי הניקניים שלך: שיר יפה של Radiohead. לא השיר הכי אהוב עליי, אבל בהחלט שיר טוב, והשם הוא כזה "מסתורי". פריט לבוש אהוב נוכחי: יש המון... נו, נגיד - חולצה קצרה צמודה מ"דיזל", לבנה עם ציור של ילדה יפנית (נו, ההיא.. לא זוכרת איך קוראים לה) בגווני ורוד. מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: וואלה, העצוב הוא שאני לא יודעת.. אולי ידיד טוב שלי מהקק"צ שקצת ניתק לי הקשר איתו, ואני מתה עליו, והייתי מתה לדבר איתו.. אני הכי שמחה כש: מעריכים את העבודה שאני עושה, וכשאני רוקדת. אני מרגישה בודדה כש: לא משתפים אותי בדברים...? סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן נהדר, ג'ורג' אורוול.. האם את חושבת יותר מדי: כן!!! וזה מתחיל להימאס. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הולנד נשמע טוב. אדם מפורסם שפגשת: בוא נראה... עברי לידר, ברי סחרוף, יזהר אשדות, חברי להקת K's Choice, יהודה לוי, עידו תדמור (זה נקרא?), חני נחמיאס, סער בן-יוסף (נו..), יעל אבקסיס, מוני מושונוב, ציפי שביט, חנן גולדבלט, ירדנה ארזי, חנוך רוזן... האם יש לך אילושהם חרטות: כן. יותר מדי. קפה אהוב: וניל! ריח אהוב: אפטר-שייב של בנים, ריח של כביסה, ואחרי גשם. מה מכעיס אותך: טיפשות. דרך מועדפת לבזבז זמן: לשמוע מוזיקה ולבנות ריקודים בראש
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין הנחתום וכו'... אחלה שאלון
היה כיף! תודה. יעלי.

עונה ../images/Emo26.gif (למרות שעניתי על זה

לא מזמן... אבל דברים השתנו) עבר שם המורה בכיתה א': ליאורה השיר האחרון ששרת: "כל הילדים קופצים רוקדים... מרימים את הידיים גבוה לשמיים..." (שיר כיפי) הדבר האחרון שצחקת בגללו: שטויות של חבר'ה מהבסיס הפעם האחרונה שבכית: יום שבת עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: בהתחלה מורה/ גננת, אח"כ מקווה להשתלב בפסיכולוגיה איפה את הולכת לגור: שולי ת"א (לא בת"א זה בטוח..) בערים הקרובות.. כמה ילדים את רוצה: 3 באיזה סוג של מכונית תנהגי: פג'ו 206
נוכחי שיער נוכחי: חום מתולתל (עם גווני שמש) בגדים נוכחיים: מכנס שחור וגופיה שחורה תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: מוזר.. אבל אני לא עצבנית משום דבר כרגע.. ריח נוכחי: POISON התגעגעות נוכחית: לבחור כלשהו תמונת דסקטופ נוכחית: נוף חופי תאילנד (משהו מדהים שאחותי צילמה) להקה אהובה נוכחית: Maroon5 ואוונסנס ספר אהוב נוכחי: באדולינה דאגה נוכחית: איזה סטודנטית חדשה תצטרף לצוות שלי שנאה נוכחית: האקס המעיק.. שבזמן האחרון די מעצבן הסיפור מאחורי הניקניים שלך: שיר אהוב של ה-MONKEYS אבל למעשה נדלקתי עליו כשראיתי פרק של "דוסון קריק" פריט לבוש אהוב נוכחי: חצאיות מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: שפתיים
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו מסוים אני הכי שמחה כש: : טוב לי.. בעיקר אחרי שיחות טובות עם אנשים חשובים בחיי אני מרגישה בודדה כש: לאף אחד אין זמן אלי (אפילו אם זה לשיחה קטנטונת) סופר(ים) אהוב(ים): האם את חושבת יותר מדי: לפעמים.. אבל זה ממש תלוי בנושא ובמצב. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה האם יש לך אילושהם חרטות: ברור שיש, אבל לא כאלה שאני מצטערת עליהם עד כדי לרצות לחזור בזמן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: אנג'ל.. ורום מה מכעיס אותך: צרות עין של אנשים דרך מועדפת לבזבז זמן: בילוי עם חברים, טלויזיה, מחשב. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:סבלנות

Black Star

New member
אני יודעת על איזה פרק את מדברת...

כלומר, של דוסון קריק. לא האמנתי שמישהו אשכרה המשיך לראות גם את העונות האלה
למרות שזה באמת קטע חמוד (ונדיר, הסדרה הזו כ"כ הדרדרה...הגיעה למוות קליני הרבה לפני שסיימו אותה..)

אני נדרתי להיות נאמנה לסדרה

וגם בשידורים החוזרים אני עדיין מתרגשת מהפרקים

TheWhiteTigris

New member
בטח

שסבלנות זה החלק החזק שלך, אם יש לך את הסבלנות לקרוא את השאלון שלי
אגב, רום זה לא משקה אלכוהולי בכלל?

ת מ ו ז

New member
בגלל שמשמעם לי

עבר שם המורה בכיתה א':הלן השיר האחרון ששרת:"כבר כמה ימי" היהודים הדבר האחרון שצחקת בגללו:ילד אחד בכיתה התחיל לדבר כמו בפרסומת של אינטרנט מהיר בגלל שהמורה נתנה שיעורי בית (ועוד 5 מלפניה) אז הוא התחיל להגיד ממש משמ במהר לה הוא לא יכול לעשות את זה למחר וזה היה ממש ממש מצחיק. הפעם האחרונה שבכית: אתמול בגלל אקס דפוק:( עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: רפואה סינית (ניראה לי) איפה את הולכת לגור שאלה טובה , במקום שנאי יאהב ניראה לי. כמה ילדים את רוצה: 3 באיזה סוג של מכונית תנהגי: איזו שתיתאפשר לי נוכחי שיער נוכחי:מדורג? בגדים נוכחיים:מכנס לבן וחולצה שחורה צמודה תכשיטים נוכחיים:ממ אין אבל אני הולכת לעשות עגיל באף היום! עצבנות נוכחית: מממ אין כרגע ריח נוכחי:דורדוראנט שאני לא זוכרת את שמו התגעגעות נוכחית:למה שהיה פעם ויותר לא יחזור:/ תמונת דסקטופ נוכחית: ? להקה אהובה נוכחית: יהודים ספר אהוב נוכחי:הנזיר שמכר את הפררי שלו דאגה נוכחית רישיון שנאה נוכחית:למישהו שנורא עיצבן אותי בכיתה ללא סיבה מיוחדת
הסיפור מאחורי הניקניים שלך:מממ השם:) פריט לבוש אהוב נוכחי:חולצה אםרווח בכתפים כזה מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:מה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מממממ ידיד טובב שלא ראיתי אותו חודשים:/ אני הכי שמחה כש: אני מרגישה בטוחה אני מרגישה בודדה כש:כשאני מרגישה הכי לבד בעולם ואין אף אחד שמבין אותי ובאמת אכפת:( סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן האם את חושבת יותר מדי:כןןןןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: עכשיו כרגע בא לי להיות בתיאלנד או בדרום אפריקה אם מישהו שנאי אוהבת אדם מפורסם שפגשת:ממ לא זכור לי כרגע:/ האם יש לך אילושהם חרטות:יש על זה שהייתי עיוורת הרבה יותר מדי זמן. קפה אהוב:קפוצינו ריח אהוב:מממ ריח אביבי כזה חולה על זה מה מכעיס אותך: אנשים צרי דעת ואנשים אנטיפטים דרך מועדפת לבזבז זמן:ממ אינטנט/סרטים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:עוד לא גילתי אני מניחה שזה לעזור לאנשים. וואה אה סימתי!!!!!

למעלה