בא לכם שאלון חמוד?? אז יאללה..

misty19

New member
וואו אכן ארוך..

שם המורה בכיתה א : ריקי ברנס... השיר האחרון ששרתי: wish i could fly הדבר האחרון שצחקתי בגללו: טלפון מחברה רחוקה ... פעם אחרונה שבכיתי: שלשום.. עתיד: קריירה: משערת שעיסוק בארכיאולוגיה והסטוריה איפה אני אגור: בטח באיזה מושב או קיבוץ. מס' ילדים :נאי משערת שלא יותר מ -4. מכונית בה אנהג: בטח איזו סופה או האמר... נוכחי: שיער: שחור קצר ותלתלי.. בגדים:מדים :( תכשיטים: טבעת באגודל..4 עגילים (כל אוזן 2) וזהו.. עצבנות:וואו כרגע כמעט הכל.. ריח: הריח של הגבינה בולגרית שאני אוכלת עכשיו בסלט
התגעגעות: לחברה שלי שם בחו"ל שקצת קשה לי לשמור איתם על קשר.. תמונת דסקטופ:אין ממש להקה: יש כל כך הרבה אבל נו נגיד אדמה! ספר אהוב: תורת ההיגיינה של רוצח. דאגה: מה יהיו התוצאות של הבדיקות לב שלי ... שנאה: הממונה שלי בצבא..היא כל כך צרגיזה סיפור של הניק: אני חושבת שאני מספיק מסתורית בגלל זה.. פריט לבוש אהוב: לא מתה על בגדים אז אין. מאפיין גופני: אוקי לא ממש הבנתי מה את רוצה... משהו שיהיה כאן כרגע: אני מעדיפה לא להכניס את עצמי לדיכאון.. בכי שמחה כש: אני עושה טוב לאחרים.. מרגישה בודדה כש: אני בד"כ בבית ואין לי מה לעשות.. סופרים אהובים:יש רק אחד סטפן קינג!! האם אני חושבת יותר מידי: בהחלט... אם יכלתי לחיות במקום אחר: אני בחיים לא יגור במקום אחר חוץ מהארץ...קצת פטריוטיות..לא תזיק!! אדם מפורסם שפגשתי: יש הרבה זה תלוי איזה סוג פרסום.. האם יש חרטות: כן כמעט בכל תחום המשפחה..(ציעור הורים וכאלה) קפה אהוב: אין משהו מיוחד ריח אהוב: גשם ראשון. מכעיס אותי : כשאנשים מנסים לשכנע אותי שאני בחיים לא יבין אותם.. דרך לבזבז זמן: לשבת לצייר,אבל אני לא קוראת לזה בזבוז זמן.. התכונה הכי טובה בי זה שאני אוהבת להקשיב ולתת עצות..(אני מקווה שזה לא גאוותני מידי)

emh

Member
נו, ננסה לענות....

עבר שם המורה בכיתה א':
פנינה השיר האחרון ששרת:
אין מקום אחר - משינה הדבר האחרון שצחקת בגללו:
החדשות על ערפאת משתנות כל שנייה, חי, מת... הפעם האחרונה שבכית:
כשהודיעו שערפאת בעצם לא מת... עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות:
בזבל איפה את הולכת לגור:
למה לשון נקבה? לא יודע... כמה ילדים את רוצה:
כרגע לא מתאים לי. באיזה סוג של מכונית תנהגי:
אין לי רישיון. נוכחי שיער נוכחי:
קצוץ בגדים נוכחיים:
בוקסר תכשיטים נוכחיים:
שעון (אבל זה לא תכשיט, זה חיוני) עצבנות נוכחית:
ריח נוכחי:
בואו נגיד שאני כרגע לפני המקלחת התגעגעות נוכחית:
הא? תמונת דסקטופ נוכחית:
מרקם ירוק צבאי להקה אהובה נוכחית:
משינה, יהודים, קווין. ספר אהוב נוכחי:
פוטר. דאגה נוכחית:
דיאטה. שנאה נוכחית:
לא יודע... הסיפור מאחורי הניקניים שלך:
ראשי תיבות של השם שלי. פריט לבוש אהוב נוכחי:
הג'ינס והטי שירט. מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:
האאאאאאאא??????? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
כרגע אני מעדיף לבד. אני הכי שמחה כש:
מפסיקים לפנות בלשון נקבה ומבינים שהשאלון מיועד לכוווולם! אני מרגישה בודדה כש:
אני מבין שאני בעצם מדבר אל הקיר וימשיכו לפנות אלי נקבה בשאלון הזה. סופר(ים) אהוב(ים):
טרי פראצט האם את חושבת יותר מדי:
לא כשיש לי זקפה, כי אז הדם זורם מהמוח לז'. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
בחיפו אדם מפורסם שפגשת:
ביבי נתניהו. האם יש לך אילו שהם חרטות:
אם אני אתחיל לפרט... קפה אהוב:
יאק, לא שותה קפה. ריח אהוב:
וואללה, לא עולה לי כלום בראש אבל יש כמה ריחות... מה מכעיס אותך:
שאלונים ארוכים דרך מועדפת לבזבז זמן:
פורומים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
להיות אידיוט.

רק בגלל שאני בבית סוף סוף

וחלאס למצוא תירוצים לזה שהשקעתם 5 דקות מהחיים שלכם לשאלון הזה. עבר שם המורה בכיתה א': זהבה השיר האחרון ששרת: פרחים בקנה הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר שלי מתחיל עם מישהי במועדון הפעם האחרונה שבכית: סרט מורשת על חלל צה"ל עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: כנראה שצבא איפה אתה הולך לגור: איפשהוא במרכז כמה ילדים אתה רוצה: 2 באיזה סוג של מכונית תנהגי: סופה נוכחי שיער נוכחי: שחור - קרחת בגדים נוכחיים: מדי ב' תכשיטים נוכחיים: דיסקית? עצבנות נוכחית: למה הפייה לא פורקת גריז? ריח נוכחי: 2640 התגעגעות נוכחית: לטנק (טוב זה מוגזם), מתגעגע לשקט תמונת דסקטופ נוכחית: המחלקה שלי אחרי שבוע מלחמה בקק"ש להקה אהובה נוכחית: לא משהו ספציפי, להקות צבאיות ספר אהוב נוכחי: 6 ימים של מלחמה, מיכאל אורן דאגה נוכחית: להצליח בתפקיד שנאה נוכחית: לג'ובניקים שגונבים ת'חברות של הקרביים הסיפור מאחורי הניקניים שלך: בפרסית זה "את חיים שלי" פריט לבוש אהוב נוכחי: התקף סגמ"ת: הדרגות ב' מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: טכניקת הדפיקה שלי בפטיש 5 קילו אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הזאת ברכבת שלא התחלתי איתה אני הכי שמח כש: מצליח לי במה שאני עושה אני מרגישה בודד כש: בלילה ששומרים וממש קר סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן אמברוז, מיכאל אורן, פאולו קואלו האם את חושבת יותר מדי: לא יותר מדי, אבל כן חושב בקול רם יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רק בארץ, סוף! אדם מפורסם שפגשת: בוגי! האם יש לך אילושהם חרטות: תמיד יש, לא שופכים עליהם חלב קפה אהוב: שחור, חזק מאד אחרי לילה ללא שינה ריח אהוב: של הטנק מה מכעיס אותך: צביעות וחוסר אחריות של אנשים דרך מועדפת לבזבז זמן: לנקות ציוד אישי שהולך להתלכלך עוד שניה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: השקעה ויכולת להשתפר.

Anna Karenina

New member
אפשר להצטרף..?? ../images/Emo9.gif

עבר
שם המורה בכיתה א': ענת.
השיר האחרון ששרת:"Yesterday", של הביטלס.
הדבר האחרון שצחקת בגללו:מממ...מישהי שמשרתת איתי, טיפוס מצחיק למדי.
הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים. עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות: שאלה קשה. אני מקווה שבתחום מעניין.
איפה את הולכת לגור: בתור בחורה עירונית, השאיפה שלי היא לגור במושב כלשהו, עם אווירה אמיתית של רוגע ושלווה.
כמה ילדים את רוצה: שניים. או אולי שלושה?
באיזה סוג של מכונית תנהגי:לא ברור. אבל זה בטח יהיה משהו מושקע.
נוכחי
שיער נוכחי: בגוונים של חום-אדום. עם קצוות בלונדיניים.
בגדים נוכחיים: ברגע זה? ג'ינס וטישרט כחול.
תכשיטים נוכחיים:הממ..שעון?!
עצבנות נוכחית: עצבים על העובדה שעדיין לא תכננתי מה לעשות היום בערב.
ריח נוכחי: ריח של דאודורנט. ושל שמפו.
התגעגעות נוכחית: לאנשים ישנים שהרבה זמן לא ראיתי.
תמונת דסקטופ נוכחית: כל פרק זמן מסוים התמונה מתחלפת לבד..כרגע זו תמונה מהממת של שקיעה.
להקה אהובה נוכחית: ביטלס?
ספר אהוב נוכחי:אני מאוד מאוד מאוד (מאוד, כבר אמרתי?) אוהבת לקרוא, אבל לצערי המון זמן לא קראתי ספר, בגלל חוסר זמן.
דאגה נוכחית:משהו לגבי יום ראשון..לא חשוב.
שנאה נוכחית:את הרופא המניאק שבקושי התייחס אלי השבוע.
הסיפור מאחורי הניקניים שלך:חובבת ספרים, כבר אמרתי?
פריט לבוש אהוב נוכחי:ג'ינסים, סווטשירטים, בגדי חורף באופן כללי. הא, ובעיקר בצבע כחול.
מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:הא?!
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:עזבו, נו...
אני הכי שמחה כש: אני רואה אנשים משתנים לטובה מול עיני, וכשאני מצליחה לבצע משהו שחשבתי שאני לא אצליח...
אני מרגישה בודדה כש:אני מגיעה הביתה מהצבא, ואין לי עם מי לדבר, כי כל אחד עסוק בחיים שלו.
סופר(ים) אהוב(ים):הו, עכשיו אתם מדברים! ג'ון גרישם, רם אורן, נעמי רגן,אתגר קרת, פאולו קואלו...לא חסר. אני מאוד אוהבת לקרוא גם ספרים של סופרים חדשים.
האם את חושבת יותר מדי:בהחלט כן. ולפעמים זה רק פוגע בי יותר.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:חוץ מהארץ, אולי בדנמרק.
אדם מפורסם שפגשת:לפני המון שנים ראיתי במעלית את יעל בר זוהר וליאור מילר. מרגש, הא?
האם יש לך אילושהם חרטות:המממ..אני מעדיפה שלא לחשוב על זה.
קפה אהוב:אין לי העדפה מסוימת. העיקר שלא יהיה קפה שחור.
ריח אהוב:ריח של בושם, ריח של "אחרי גשם"...
מה מכעיס אותך:אנשים סוציומטיים ואטומים.
דרך מועדפת לבזבז זמן:קריאה, שינה, טיול, שופינג..לא חסר מה לעשות...
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני יודעת להתבטא. נראה לי...

למעלה