בא לכם שרשור לילי?....

Digi Lista

New member
גם אני...

אז מה אתה יכול להגיד להגנתך?

Digi Lista

New member
מפציצה את כול העולם וגיסתו מדרגה 3

אני רוצה לעשות משהו למען ילדי המקלטים אפילו שגם אני באיזור שבחמישי כבר הוגדר רשמית כמסוכן ויש אזעקות ועדיין חשוב לעשות משהו אמיתי למען אלה שיותר בסכנה,אז אני משגעת את העולם ובינתיים דווקא יש תגובה מאוד מעניינת מynet ואולי יום ראשון אפשר יהיה באמת לפעול,אני מנדבת גם בני שירות נוספים וממש חשוב לי שזה יצליח... אתם מוזמנים להצטרף. מעבר לזה אני בעיקר קוראת,כותבת,רואה טלוויזיה ומשתעממת...ואם כבר יש לי זמן ועודף אנרגיות למה לא להשתולל פה בשרשור לילי.

Digi Lista

New member
מה אתה רוצה../images/Emo191.gif

ידוע שמה שאנשים כותבים בשלוש מילים אני כותבת כספר תנ"ך משוכתב
חוץ מיזה שראינו אותך כבר בבלוג שלך ובסיפורים למשל שאתה כותב גם בכמויות אז אל תתלונן

Digi Lista

New member
אתה דוחק את עצמך לפינה...

הפורום הזה הוא ה
שלי כבר ארבע וקצת שנים אז גם לי מותר,אני מאשרת לעצמי,אם תהיה לי בעיה עם עצמי אני מבטיחה לחסום את עצמי ולהתייעץ איתך בנושא הודעת החסימה.

אני לא כבד, זה נגד החוקים של שרשור

לילי להיות כבד, אני סתם צוחק ואף-אחד לא מבין חוץ ממני, כרגיל. לא עשית כלום, ולמגל זה לכתוב מגילות, וזה פועל שאני המצאתי הרגע ואישרתי את השימוש שלו בשפה

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

בסדר אז אני שמחה להיות זאת שממגלת בכמויות
,בהתחלה חשבתי שזה משהו אחר-אולי אפילו איזו קללה למרות שלא הבנתי למה,אבל עכשיו הכול ברור
מותר להיות גם רציניים בשרשורים ליליים,הקטע בהם הוא שאנחנו אף פעם לא יודעים לאן הם ידרדרו ומי במקרה יכנס ויחליט לאשפז אותנו
אנחנו לבד היום בשרשור הלילי מסתבר,בוא נמגל הרבה ואז כשיבואו יהיה להם קשה להשלים פערים

Digi Lista

New member
הילת ה../images/Emo189.gif שלי גדלה לאור מעשיי../images/Emo70.gif

איך אפשר להמליץ לשרוף אותי על המוקד?זה לא מוסרי ויותר מיזה לא מקורי. אנחנו צריכים לכתוב עכשיו ובמגילות דרכים יצירתיות במיוחד לעונשים על היותי ה
של הפורום,למרות שההילה והכנפיים גדלות ברגעים אלה במקביל,פיצול אישיות קשה... ליד כול דרך נכתוב תהליך ביצועי ונמליץ על בני אדם ויצורים נוספים שאפשר ואף רצוי לבצע עליהם את זה...נוכל להציק לחברי הפורום במגילות עם הדגשות של שמם ורצוי בלי הפרדה בין פיסקאות כמו שאני אוהבת ואז הם יאלצו לקרוא הכול ויהיה להם רע ומר *צחוק מרושע* שנתחיל?...

או שהם לא יקראו וייצא שסתם נכתוב

בלי שום מטרה ונתעייף. הייתי מתחיל, אבל אין לי על מה לכתוב מגילות כאלה, רק לך. זו הבעיה

Digi Lista

New member
כשצריך להפציץ אתה משתתק...

אנחנו מנסים לעשות משהו למען צריבה בעיניהם של חברי הפורום החוטאים שהבריזו מהשרשור ובמקום להועיל אתה הורס תשתיות יקרות ומדלג על ההזדמנות העצומה שניתנה לך להשפיע...פראייר
אי לכך ובהתאם לזאת נאלץ למצוא יחד איתך דרכים נוספות למגל את השרשור בצורה מקורית ויצירתית,כפי שנאמר "ככה יעשה לחבר פורום אשר הבריז משרשור לילי בדיוק כשהחלטתי לבוא"...

Digi Lista

New member
פתאום אתה מצטנע?....

שנינו(בעצם מיליארדנו עם נסראללה שהשתלט עליך והפיצולים המרובים שיש לי כבר שנים) יודעים שלמגל היא נחלת הכלל ומי שהמציא שורש כזה בוודאי יכול להביא נקודת מבט אישית ודוגמאות מעמקי נפשו הסוררת...

למעלה