הצלחתי לא להתסכל, למזלי.
בכל פעם שהסתכלתי זה לא היה יותר מתחת שעיר, וישר הסטתי את המבט, אז לא ראיתי את הדברים הגרועים באמת. בקשר לכלור, תנסי לקחת בלון כלור ולדחוף צינור שמחובר אליו לאף ולהזרים פנימה. בעיקרון זה אמור להרוג אותך, אבל לפי מה שסיפרת זה כנראה ייתן לך כוחות על-אנושיים. אם תבואי ככה חסרת בטחון בטוח לא תעברי. קודם כל טסט זה רק רבע שעה נהיגה, ואם כל שיעור שלך הוא ארבעים וחמש דקות כמו שלי, זו לא צריכה להיות בעיה. רק תדאגי לא להיות לחוצה ותזכרי שזה לא טסט, אלא רק עוד שיעור, וזה לא טסטר, אלא מישהו שמחליף את המורה שלך (אני מניח שעשו לך שיעורים עם מורים אחרים). וחוץ מזה, טסט זו התקדמות ענקית, כי גם אם נכשלים בראשון, הבאים מגיעים נורא מהר. אני מכיר מישהו שנכשל בראשון, עשה שבוע הפסקה בהמלצת המורה, אחר-כך עשה עוד שניים-שלושה שיעורים ושוב טסט שני, והוא עבר. גם אצלי כל החברים נמצאים רחוק, אבל הם מפוזרים בכל הארץ. אין לי חברים טובים בזכרון, אז אני בבית. כאילו שזה סוד ששלושת רבעי מהפורום הזה הם זאבים בודדים. לכי תביני איך יצאנו כאלה מגובשים
ואני הולך לישון באמת. מצטער, אני מנסה לסדר את שעות השינה שלי וזה גם ככה לא הולך, אז אני אלך לישון "מוקדם" היום. לילה טוב וחלומות פז, ליסטה