בא לכם...

NoWords

New member
בא לכם...

עודדדדדדד שאלון?
אם תהיו משועממים מאוד, אתם מוזמנים לענות על זה. 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה שטסת איתנו
שלום ולהתראות

קיר קמט

New member
אין הרבה דברים לעשות בשמונה וחצי

בבוקר. נו טוב. 1.שם: גילעד. 2.גיל: 18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): חזק או כל 5 שעות כמו שעון. טוב, תודה. יש, לפעמים. בסדר?
זכר. 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 187 7.מצבך הארוני: אין לי הרבה בגדים. 8.פירסינגים: אין, ולא יהיו. מילה שלי. 9.קעקועים:אין, וכן יהיו. מילה שלי. 10.משקפיים: אין. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: שניהם, רק שבדרך כלל המסנג'ר מכובה - 96708034, [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדבר - עברית ואנגלית, למדתי - צרפתית, איטלקית וספרדית תוך כדי המורדים
13.תכונות טובות שלך: אני נחמד, צנוע ובאופן כללי בן-אדם טוב. 14.תכונות רעות שלך: אני חסר-ביטחון, חסר-טאקט וחסר כלמיני דברים. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: תאמינו, או בעיקר לא, כי גם אני לא, אבל פעמיים (זתומרת, 2 אנשים שונים.) אמרו לי שאני דומה לאשטון קוצ'ר. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים, יש אפשרות אחרת? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצח שיניים, כנ"ל. למרות שלפעמים אחריי הצחצוח אני מדליק לכמה רגעים את הרדיו ושומע שיר-או שניים, ואז הדבר האחרון יהיה לכבות את הרדיו. או להתכסות בשמיכה, כוסומו. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למה לעזאזל התעוררתי כבר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אני לא. 6.מה מפחיד אותך? אנשים. יצירת קשר עם אנשים. ממ, גבהים גם.גנבים גם. זהו בערך... 7.מה מרתק אותך? היסטוריה, כן כן, בעלי-חיים, מוזיקה. 8.מה מעציב אותך? בעיקר מחשבות של "אפאחד לא אוהב אותי, בוהו
". 9.מה משמח אותך? אתם
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטו..? שניצולים? סתם, פיצה וגלידה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? פיצה עם פטריות, אחר כך דג בגריל כזה, אחר כך חזה עוף, אחר כך גלידה ועוגה חמה, כשאת הכל מלווה מהצד קנקן לימונדה. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים קרים וקולה, כשיש קולה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול. 5.קפה או תה: תה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: הא? 11.אחמד או סלים: סלים. 12.מועדון או בית קפה: פפפ, לא יודע. תלוי איזה, תלוי מתי. 13.פאב או דאנס בר: בעיקרון, פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: מה ז'אן דארק קשורה? האמת, אני נורא אוהב תאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גליליאו, הוא היה יותר חכם והיה לו אומץ. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? ואהבת לרעך כמוך. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם חצי. 3.מעשה נועז שעשית? רצתי בתחתונים מול כמה מאות אנשים. 4.מעשה טפשי שעשית? רצתי בתחתונים מול כמה מאות אנשים. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהב את השלדים שלי בארון, תודה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב, למחנה קיץ של חודש, ואיטליה, לכמה ימים של קסם. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אני לא רוצה, אבל אם כבר, איטליה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? שומדבר. אולי לכלוך. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: פפפ, לא יודע. 10. מה סקסי בעיניך? פפפ, לא יודע. 11. מה רומנטי בעיניך? הרבה דברים. אבל חיבוק פשוט יכול להיות מספיק. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? סוף הסיקסטיז, וודסטוק. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ג'ים מוריסון, הסולן של הדלתות, ומהטמה גנדי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כריזמה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "בובע'לה". אבל זו מילה שאני אוהב להגיד. אמפתיה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אינטר. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חיוך של ילד. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? צביעות וגזענות. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פריק
נאצי, כוסומו. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? צחוק של ילד. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מטוסים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "עשית יופי של עבודה. אל תתייחס לאחרים, הם סתם לא יודעים להגיד תודה." 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. 10. שוקו או וניל? וניל, BY FAR. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה, לפחות בארץ - זה בים. 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? אני אישית בזבזן, אבל תזכרו שקמצנות זו מעלה. 16. קור או חום? חום. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגש. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם יעלי על אי בודד, עד שהיא תבין שאין לה ברירה אלא להיות איתי. 20. למי אתה מתגעגע? חבל להתגעגע, זה סתם מעורר תחושות נוסטלגיות ואז אומרים "פעם היה יותר טוב". בינינו, שום דבר לא השתנה, אז גם היום לא פחות טוב מפעם. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אמרתי לכם כבר
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אדום, שחור וכחול. 2.בעל חיים: טיגריס ודרקון קומודו. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הנסיך הקטן. 4.סרט: "מות הזמיר". 5.שחקן: אדוארד נורטון וקווין ספייסי. 6.שחקנית: אנג'לינה
7.דיסק: The Doors - Morrison Hotel/Hard Rock Cafe 8.שיר: The Doors - Love Me Two Times 9.מקום בילוי: שקט. 10. פורום אהוב: כאן! מה, לא?!
מממף... כדורסל ואופטופיק. 11. עונה: קיץ. 12. מקום להעביר בו חופשה: איטליה. 13. רכב:פרארי ולמבורגיני, אקזוטיקה איטלקית. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: למעיין, הקראש שלי מהחטיבה, לא אמרתי את זה אף פעם, למרות שאהבתי אותה שנתיים. אני תמיד מצר על זה. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני שונא לשמוע את ואגנר - זה גורם לי לרצות לכבוש את פולין" (וודי אלן.) 16. עיתון: פפפ, לא יודע. 17. סדרה: הרקולס והמורדים
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול בלילה, אני חושב. שיחה אל תוך הלילה, הייתי עייף, כל דבר גורם לחיוך. 2.זכית לחיוך? מינינג, גרמתי למישהו לחייך, או מה? אתמול, אני מניח. 3.הענקת מחמאה? היום, באינטרנט. זה נחשב? 4.קיבלת מחמאה? אתמול, בטלפון הזה אל תוך הלילה. 5.עשית משהו טפשי? קמתי בבוקר. 6.פינקת מישהו? פפפ, לא יודע. 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) - קניתי לעצמי גלידה, נחשב? 8.צחקת? אתמול בלילה. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול בלילה. 10.התחרטת על משהו שאמרת? תמיד. 11.בכית? תמיד? 12.הסתפרת? לא לדבר על זה עכשיו
האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן, אבל בגלל הגנבים. בחוץ לא. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא נראה לי, פחדן גדול מדי. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? פחחחח. רק אני. 5.בכית בסרט? לא מעט... 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא מעט... 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא מעט.... 8.הופעת בעירום בציבור? לא מעט... חח, סתם, לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? בערך. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שני 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: שני 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" שני 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני

קיר קמט

New member
והסוף

ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שיעור נהיגה, ואז ההופעה של שלום חנוך בניצנים. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? זה נבלה וזה טריפה - איכס. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת ! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? מה פתאום. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? Take me now, i'm hot !

קיר קמט

New member
והסוף

ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שיעור נהיגה, ואז ההופעה של שלום חנוך בניצנים. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? זה נבלה וזה טריפה - איכס. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת ! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? מה פתאום. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? Take me now, i'm hot !

ואני... ../images/Emo140.gif

1.שם: נועם. 2.גיל: 18. 3.מין: זכר, עם סממנים של לסביוּת. 4.צבע עיניים: חום-דבש-כהה. 5.צבע שיער: חום-כהה. 6.גובה: 176 ס"מ בערך... 7.מצבך הארוני: דווקא מסודר. אמא שלי מסדרת לי את הארון, אז הוא נקי.
8.פירסינגים: לא. 9.קעקועים: לא. 10.משקפיים: לא. 11.אייסיקיו או מסנג'ר: אייסיקיו. 305780133. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית. קצת גרמנית, אידיש וצרפתית. 13.תכונות טובות שלך: עוזר לכולם. כל הזמן. ויש לי לב זהב. 14.תכונות רעות שלך: פטפטן שזה משהו... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל... שחקן הכדורסל הזה... נייט האפמן...
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? סוגר את הרדיו שהיה פתוח כל הלילה. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? פותח את הרדיו. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "הא!? שיט! אודטה התחילה!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אודטה... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בקריאת עיתונים...
6.מה מפחיד אותך? "היהודים"
7.מה מרתק אותך? נשים. עולם הנשים. זה עולם מרתק. 8.מה מעציב אותך? הסבל שיש בעולם. אנשים שמתים לחינם, ומדינות שלא אכפת להן. וקחו את המצב בסודן - ותבינו בעצמכם למה אני לפעמים מזיל דמעה לפני השינה כשאני חושב על מה שעובר על אנשים מסכנים באזורים מסוימים בעולם.
9.מה משמח אותך? אין לי כזה... נראה לי... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? "באבל דרינקס"?
2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה עם דן כנר על חוף הים. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. כל הזמן. והרבה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול. אני אוהב להיות בשליטה. 5.קפה או תה: גם וגם... 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: מבין האופציות: פלאפל. אני צמחוני... 9.פיתה או לאפה: פיתה. מאותה סיבה שצוינה בסעיף הקודם. 10.סמי או סוסו: גם וגם
11.אחמד או סלים: סלים. 12.מועדון או בית קפה: "קפה האונ'" בצפון-ת"א ו"ארומה אספרסו-בר". 13.פאב או דאנס בר: אין לי כזה... 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס. הוא היה מלך... איפה היינו שומעים על החורים השחורים בלי המצפה של קופרניקוס? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "never give up on the good times" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם לאנשים שצריכים את זה. 3.מעשה נועז שעשית? יש ילדים בפורום. 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל...
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: דן כנר, דן כנר, דן כנר. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לונדון ופריז. כשהייתי בכיתה ח'. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון או קנדה. ללא ספק. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: חזה. 10. מה סקסי בעיניך? בנות. 11. מה רומנטי בעיניך? חורף. גשם. אני והיא מתכרבלים מתחת לשמיכה עם שוקו. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כיתה ג'. הייתי משנה הרבה דברים שהיה לי ביסודי כבר אז... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא שלי.
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? חוש אמנות מפותח יותר, כנראה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "כן". 2.מה היא המילה השנואה עליך? "לא". 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? רדיו. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים רעים. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אני לא מקלל אנשים. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של דן כנר, הרעש של שמירה אימבר. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הרעש של בעלי-מלאכה שמשפצים או "מטפחים" את הגינה של השכנים. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם סוכריה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס. 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? שאלה מסובכת! אני לא מת על שני הדברים! 13. שקיעה או זריחה? זריחה. זה מהמם. 14. לילה או יום? כנראה שיום. 15. בזבזן או חסכן? חסכן. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות מאוד. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. אבל אני לא מיישם את זה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? הייתי רוצה להיות בטירונות, במחנה "זיקים". והמבין יבין.
20. למי אתה מתגעגע?
21. את מי היית לוקח לאי בודד? בחורה שאני אוהב? (לא שיש כזאת כיום... אבל בכל זאת...) דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול. 2.בעל חיים: סנאי. אומרים שיש לי לחיים כמו של סנאי. 3.ספר: "צנורות" של אתגר קרת. אחלה ספר. 4.סרט: ויקטוריה ואלברט או טירופו של המלך ג'ורג'. 5.שחקן: נייג'ל הות'ורן. ללא ספק. 6.שחקנית: אלישיה קאת'ברט. 7.דיסק: "קובי" של הדורבנים. הם עושים הרבה שמח. 8.שיר: זה משתנה. נכון לעכשיו - כל השירים של "החלונות הגבוהים". 9.מקום בילוי: רדיו. 10. פורום אהוב: הפורום הזה, פורום גל"צ, פורום רדיו של נענע...
11. עונה: חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה: אוסטרליה. 13. רכב: הייתי רוצה סמארט. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא שלי. למרות שאני כן אומר. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: זה ארוך. אבל יש ציטוט מ"כן אדוני רה"מ" שמדבר על העיתונות הבריטית. אני מת עליו. 16. עיתון: הארץ. 17. סדרה: סיינפלד, הבית הלבן, כן אדוני ראש-הממשלה. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה ימים... 2.זכית לחיוך? לא הבנתי את השאלה! 3.הענקת מחמאה? אני תמיד מעניק. אתמול בערב. 4.קיבלת מחמאה? ביום חמישי. 5.עשית משהו טפשי? תמיד. בשבוע שעבר "שיחקתי" עם האקסית שלי (גאד, שלא תקרא את זה!). זה היה כיף...
6.פינקת מישהו? תמיד. בפעם האחרונה עשיתי Foot-מסאג' לידידה טובה שלי. היא נהנתה. 7.פינקת את עצמך? חחחחח... בכל מקרה, לא. אני לא מפנק את עצמי. 8.צחקת? צחקתי. מתישהו. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול בערב. 10.התחרטת על משהו שאמרת? WOW! זה קורה לי לפחות 5 פעמים ביום! 11.בכית? מתחת לכרית אתמול בלילה. ושלשום. ולפני שלושה ימים. וארבעה... 12.הסתפרת? ביום שישי בבוקר. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא... 2.פחדת מהחושך? כן! כשהייתי ילד! 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא ממש. אני שומר על הישבן שלי. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. בחיים לא. 5.בכית בסרט? כן. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אולי בצחוק... לא ברצינות... 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן
8.הופעת בעירום בציבור? לא ממש. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? Maybe
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: האדם האמיתי האחרון? אתמול בערב. אמי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אתמול בערב. ידידתי מורן. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: שוב: מורן. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":
5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: שישן? אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להכנס למקלחת. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק. ללא ספק. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל. רק מכיוון וידידתי בת-אל הכריחה אותי לכתוב את זה. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. ממש לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תחייכו. ופקחו את העיניים. נ.ב: לא עשיתי הגהה לשאלון הזה. אני מצטער אם יהיו שגיאות כתיב פה.

קיר קמט

New member
יום אחד, אתה באמת תצטרך

להסביר את הסטייה הזו עם דן כנר. ואגב, אתה אומר לנו לחייך, ופעם אחרונה שחייכת זה יום חמישי? לא לעניין בכלל. ותתחדש על התספורת. ומי אלו השחקנים האלו, לאלף אלפי עזאזל?

ההסברים ../images/Emo122.gif

באמת הגיע הזמן המתאים שאני אסביר לכם את הסטייה על דן כנר. אני אוהב את הקול של דן כנר כבר ש-נ-י-ם. זה מתחיל בזה שאני אוהב את הטקס הממלכתי ליום הזכרון (זה נורא מרגש אותי) - טקס אותו מקריין דן כנר כבר שנים. חוצמזה - דן כנר הוא, כיום, הקריין הידוע ביותר בארץ. וכאחד שמתיימר להיות קריין מתישהו בחייו - דן כנר הוא הרול-מודל שלו. ו... יצא לי לפגוש את דן כנר. זה היה ב- 21 במארס השנה. הוא בחן אותי במיון הקול הראשוני שהיה לי בגל"צ, זה היה ב- 11:00 בבוקר בערך. ואני לא אשכח איך נכנסתי לאולפן א' ביפו, וראיתי אותו, עומד מבעד לזכוכית עם המשקפיים שלו. מסתכל עלינו. יצא לי גם לעבור את השלב הראשוני ולהגיע לעוד 2 שלבים במיוני הקול. בשלב האחר (שלב ב') הוא גם-כן היה. אבל בניגוד לשלב הראשוני, פה ישבתי ממש מולו ומול שאר ששת הקריינים הבכירים ביותר שיש בארץ (השמות שלהם בטח לא יגידו לרובכם הרבה...). וזה היה מאוד מרגש.
ועצם זה שדן כנר חשב שיש לי "קול טוב", גורם לי להבין שעוד יש לי עתיד ברדיו. ולכן אני ממשיך לעסוק בתחום, למרות שמגל"צ ספגתי הפסד רציני (הצבא חסם ממני את האפשרות לשרת שמה, בגלל הפרופיל הקרבי שלי. 82.) ו... זאת גם הסיבה שאני לא מחייך בזמן האחרון, למרות שאני מטיף לאחרים לחייך. אני עובר תקופה קצת קשה... ותודה על התספורת. אלישיה היא הבלונדינית מ- 24. ראיתי אותה בסרט "איזו מין שכנה" והתלהבתי. נייג'ל הוא השחקן הבריטי הידוע ביותר שהיה במאה ה- 20. בחור מדהים. נפטר לפני כשנתיים.

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif"מה מפחיד אותך? היהודים" ../images/Emo6.gif

נפלתי מצחוק!

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

1.שם: שיר
2.גיל: 15 וקצת 3.מין: נקבה
4.צבע עיניים: חום כהה, ברגיל
5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 1.53 משהו כזה 7.מצבך הארוני: טוב 8.פירסינגים: נואאפפפפ 9.קעקועים: נואאאפ 10.משקפיים:יש אבל מי שם 11.אייסיקיו או מסנג'ר, : 277200090 אייסי 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית וערבית
13.תכונות טובות שלך: אמממ צניעות(
) 14.תכונות רעות שלך: מבריזנית (איי נו ט'אט) 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קישה מאוטובוס הקסמים,כן הכושית
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת TV
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?פותחת TV
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?על החלום שחלמתי
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?מאמא שיר 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשיעמום 6.מה מפחיד אותך? פיגועים ורוחות
7.מה מרתק אותך? חלל
8.מה מעציב אותך? שמישהו עצוב
9.מה משמח אותך? שמישהו שמח
וחופשששששש
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? גלידה 2.מה הארוחה החלומית שלך? מגש פיצה בקלוריה 1
3.מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קוקה קולה לימון
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לא שותה! 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק |!?||!?|!?|! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אפעם לא היה לי מוטו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה דירת סטודיו בניו יורק
3.מעשה נועז שעשית? נועז?אמממ 4.מעשה טפשי שעשית? אוייי הרבה... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אמממ סטייה קטנה לאכול מהריצפה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? בהרבה אין לי כוח לפרט 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק
8.מה יש לך מתחת למיטה? פוסטרים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עינייייייייייים
10. מה סקסי בעיניך? ביישנות 11. מה רומנטי בעיניך? שמישהו אומר "אני אוהב אותך" ומתכוון לזה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ספתא שיר
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הייתי רוצה לדעת לרקוד
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? וואטאבר 2.מה היא המילה השנואה עליך? שיאללה' 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ~צריכה לחשוב על זה~ 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים שאוכלים בפה פתוח
5.מה היא הקללה האהובה עליך? אמממ אני? מקללת?! פחחח 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?
7.איזה קול/רעש אתה שונא?
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? ~צריכה לחשוב~ 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל רולזזזזז 10. שוקו או וניל? וניללל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישוןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה
14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידדדד
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה
20. למי אתה מתגעגע? חברה בניו יורק
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: צהוב 2.בעל חיים: דוב פנדה 3.ספר : סיפור אהבה בלתי נשכל 4.סרט: נערה בהפרעה 5.שחקן: ג'וד לאו 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי ודרו ברימור 7.דיסק: יש הרבהההההההההההה
8.שיר: יש הרבההההההההההההה
9.מקום בילוי: אמממ ים 10. פורום אהוב: הפורומים שלי
11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: קריביים
13. רכב: חיפושית
: 16. עיתון: ראש 1 17. סדרה: מלאך שחור ז"ל
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? כל הזמן 4.קיבלת מחמאה? לפני שנים 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו? לפני רגע דפקתי נשיקה לכלב שלי
8.צחקת?אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? אמממ 11.בכית? לפני יומיים 12.הסתפרת? לפני שניםםםםםםםםםם האם אי פעם ? 2.פחדת מהחושך? תמידדדד 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטחחחחחחחחחחחחחח 5.בכית בסרט? אמממ לפני הרבה זמן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן אבל לא במובן ההוא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? נואפ 8.הופעת בעירום בציבור?לעעע9-{ 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? בטחחחחחחחחחחחחחחחח ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לניצניםםםםם ב4
2.צביקה הדר או צביקה פיק? שיהיה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לאאא אפחדדדד 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אייי לאב יו גאיייייייייז

קיר קמט

New member
אם ביישנות הייתה סקסית

הייתי צריך להיות סמל-מין בגודל של בראד פיט, או משהו.

NoWords

New member
גמני קראתי!

ואני קוראת את של כולם!
ואני ממש מסכימה איתך בהרבה דברים כאן כמו: "מה מכבה אותך? אנשים שאוכלים בפה פתוח"

חןשסק

New member
אם אני אענה, זו תהיה הפעם ה4 שאני

עונה על השאלון הספציפי הזה. אז לא

אז רק בגלל שאני בבית ואין לי כח

לכלום , אני עושה זאת!!! .שם:רויטל 2.גיל:27 עוד שבוע.... 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נ 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.60 נראה לי... 7.מצבך הארוני:סביר 8.פירסינגים:לא 9.קעקועים:לא 10.משקפיים:כן 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית ערבית 13.תכונות טובות שלך:לב טוב 14.תכונות רעות שלך: חוסר סבלנות וסקרנות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא אמרו וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?PP 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?בודקת את אלון 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מה שלום אמא שלי שבבית חולים 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אלון 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?עם המשפוחה 6.מה מפחיד אותך?מוות של אנשים קרובים 7.מה מרתק אותך?סיפורים אמיתיים 8.מה מעציב אותך?לשמוע שמישהו אהוב עליי לא מרגיש טוב 9.מה משמח אותך? שאנשים שמחים ולראות את אלון מחייך שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? יש הרבה.... 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין משהו מיוחד 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לא שותה 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:לא זה ולא זה 11.אחמד או סלים:לא זה ולא זה 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק שו הדדה ? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה זה השאלות האלה..... אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לא יודעת אם יש לי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?סוגר את המשכנתא 3.מעשה נועז שעשית? אמממ. .... לא לפה 4.מעשה טפשי שעשית?הלאה.... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:ונראה לכם שאני אגלה?. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?פראג , לונדון , צרפת, וינה , אוסטריה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא רוצה לגור בחול 8.מה יש לך מתחת למיטה?ארגז מצעים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עניים 10. מה סקסי בעיניך? שחייה ליילית 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה לאור נרות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגן הילדים 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? צריכה לחשוב על זה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? סבבה 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?שקר 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כXXX אמXXX 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הצחוק של אלון 7.איזה קול/רעש אתה שונא?יתוש באוזן 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא משנה איך העיקר שיקבל 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? כלום 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם לירון ואלון בבית מלון 20. למי אתה מתגעגע? .... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אלון ולירון דברים אהובים עלייך: 1.צבע:סגול 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)לא רוצה 4.סרט: חומות של תקווה 5.שחקן:יש המון... 6.שחקנית:ג'וליה רוברטס 7.דיסק:ריטה האחרון 8.שיר:יש המון 9.מקום בילוי:מסעדה בתי קפה 10. פורום אהוב: ראשון , נשואיםטריים, הורים לתינוקות 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת 13. רכב:לא מבינה גדולה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא שלי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון:ידיעות 17. סדרה:סקס והעיר הגדולה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי?לא זוכרת 6.פינקת מישהו? היום 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) לפי כמה ימים 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? עבר הרבה זמן 11.בכית? אתמול 12.הסתפרת? חודש .... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן , אבל בהתנדבות... 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?בטח 6.אמרת "אני אוהב אותך"?בטח 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?...... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אחי השני 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אותו אח מהשאלה הקודמת 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" הבן שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: בעלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ישיבה בעבודה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?ותודה שהגעת עד הלום

קיר קמט

New member
איזה פורום של בוקים

4 אנשים ענו עד עכשיו, וכולם אמרו שהם לא שותים.

למעלה