בא לכם...

חןשסק

New member
עניתי בכל זאת. חבל עליי ../images/Emo7.gif

1.שם: חן 2.גיל: 17 וחצי 3.מין: בת 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: שחום נראה לי 6.גובה: 167 7.מצבך הארוני: סטרייט 8.פירסינגים:
9.קעקועים:
10.משקפיים: רק למחשב למרות שאני צריכה אותם קבוע 11.אייסיקיו או מסנג'ר: 120258162 [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית וקללות בערבית ועוד כל מני 13.תכונות טובות שלך: אין לי שמץ. חוש הומור? 14.תכונות רעות שלך: הממ עצלנות ואדישות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'ולייה רוברטס
(סתם, לא) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? צחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "שיו! היום ניצנים!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בפנאן 6.מה מפחיד אותך? מוות 7.מה מרתק אותך? כל מני 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? כל מני שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? הממ הרבה דברים, בייחוד שאני אוכלת הכל חוץ מפירות ים בצל וחצילים 2.מה הארוחה החלומית שלך? תלוי בחשק
3.מה אתה שותה במהלך היום? כשאני שותה, אז אני שותה מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מה שנותנים לי
5.קפה או תה: תלוי מה בא לי, לרוב תה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה!
9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סוסה (
למי שמכיר אותו) 11.אחמד או סלים: שקיות 12.מועדון או בית קפה: תלוי במצברוח 13.פאב או דאנס בר:הממ לא משנה כ"כ 14.תאטרון או ז'אן דארק: ספר 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אס סולאס אס מיתאס (משהו בשפת האלפים בספר שאני קוראת...) 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מחזירה לאמאבא את כל הכסף שלקחתי מהם כי אני לא מרגישה נעים. 3.מעשה נועז שעשית? לא רוצה לספר
4.מעשה טפשי שעשית? המ עדיין לא עשיתי תיאוריה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לקרוא לאחי ג'ורג'
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת, הולנד תורכיה ופולין. בקורב איטליה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארץ ישראל!
8.מה יש לך מתחת למיטה? שדים אפלים! 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: זרועות
10. מה סקסי בעיניך? לבוש מינימלי לאור נרות 11. מה רומנטי בעיניך? כל דבר לאור נרות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הייתי רוצה לחוזר להמון תקופות! תקופת דוד המלך והמלך ארתור. פשוט כי אני אוהבת את הפשטות שבתקופות האלו (והקרבות והמלחמות והבגדים והמלכים
) 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אפשר כמה דמויות? דוד המלך וארתור. אני מעריצה שלהם 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? קיבינימאט 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא יודעת
3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
4.מה "מכבה" אותך? ריח רע
5.מה היא הקללה האהובה עליך? טיפש 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נחירות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "חלה טעות חזרי עוד 70 שנה" 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? גם וגם 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה (כי אחר כך בא הלילה) 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבוז חסכוני
16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם נעם בניצנים! 20. למי אתה מתגעגע? סבתא שלי ז"ל
21. את מי היית לוקח לאי בודד? זרקו ניחוש דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול! 2.בעל חיים: כלב (?) 3.ספר: סדרת מבוכים ודרקונים 4.סרט: הרבה 5.שחקן: אורלנדו בלום 6.שחקנית: לודעת 7.דיסק: הרבה 8.שיר: המוןןןןןןן 9.מקום בילוי: מסיבות פרועות 10. פורום אהוב: פורום ראשון (באמת!) 11. עונה: קיץ/אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: כל מקום קרוב לים 13. רכב:
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המורה שלי לביולוגיה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אסטה לה ויסטה בייבי" (מזפה? מבחן?) 16. עיתון: פילון 17. סדרה: לא יודעת מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני חצי דקה 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה? הממ אתמול 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו? אתמול (הרבה דברים קרו אתמול!!) 7.פינקת את עצמך? איך? לפני כמה שבועות עשיתי אמבטיה עם קצף. 8.צחקת? אתמול (יש לי דה ז'ה וו) 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול (
) 10.התחרטת על משהו שאמרת? הממממ לא זוכרת 11.בכית? לא זוכרת 12.הסתפרת? לפני כמה חודשים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא נראה לי שעשיתי משהו מסוכן... 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? חח ברור :) 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא, אוי לא התכוונתי לזה ממש, אבל לא שיקרתי 8.הופעת בעירום בציבור? עוד לא
9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? הממ כן
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: נעם 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מישהי מהמשלחת לונציה, אבל לא עניתי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": נעם 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אתמול נעם היה כאן אבל הוא הלך מוקדם, אבל ממש ישנה הייתה בתדודה שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ניצנים 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? האחים צנחני 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? משועממים שכמותכם! זה מה שאתם עושים?!
סתם כפרות, נהנתם? ספרו לי, לא נהנתם? אני יודעת איפה אתם גרים!!

חןשסק

New member
אתה גר בבית שלך, איפה שהסענו אותך

המלך ארתור!! איזה ארתור ריד?

cobainos

New member
עוד אחד?טוב נו...

1.שם:נעם 2.גיל:18 וקצת 3.מין:3 פעמים ביום
(בשבילך נעמה!!),זכר. 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.81 7.מצבך הארוני:הא? 8.פירסינגים:חס 9.קעקועים:ושלום 10.משקפיים:לא 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: מסנג'ר [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית,אנגלית,משפטים שלמדתי מהסבים והסבתות ביידיש וגרמנית
אהה..קללות בערבית!
13.תכונות טובות שלך:מה זה פה?השאלונים המעצבנים של הצבא?לא עונה על זה 14.תכונות רעות שלך:כנ"ל 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אינזאגי(שחקן כדורגל אפס ביותר),אלאדין(אני יודע שאני לא!אבל חן ועוד חבר שלי אמרו לי ככה) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מסתכל על השעה ומצחצח שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?קורא
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שיש לי עוד שבוע לחיות
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?העוזרת 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לצאת בחמישי או שישי
בערב,לטייל בשבת ולראות\לשחק כדורגל.אבל הכי טוב זה ליסוע לחו"ל!
6.מה מפחיד אותך?רופאי שיניים 7.מה מרתק אותך?סרטי מלחמה טובים 8.מה מעציב אותך?מוות של אנשים קרובים 9.מה משמח אותך?מוות של גילעד
סתם שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?אוהוו...אוכל של אמא שלי! וגם אוכל סיני ואיטלקי ובשרררררר(פאפא-גאיו זה המקום האהוב עליי) 2.מה הארוחה החלומית שלך?תלוי באיזה יום 3.מה אתה שותה במהלך היום?קולה,מיצים,מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?קוקטיילים למיניהם...בירה אהובה:לף בראוון.
5.קפה או תה:קפה
6.סוכר או סוכרזית:בטח שסוכר 7.מלח או פלפל:נו באמת 8.פלאפל או שווארמה:תלוי ברגע 9.פיתה או לאפה:פיתה לפלאפל ,לאפה לשווארמה 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים:כפה? 12.מועדון או בית קפה:בית קפה,מועדון לפעמים 13.פאב או דאנס בר:דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק?מה הקשר לעזאזל?תאטרון! 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?יש הרבה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?ניו-זילנד 3.מעשה נועז שעשית?לא זוכר 4.מעשה טפשי שעשית?לא זוכר כרגעע 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:ממממ...זה לא לכאן
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?גרמניה,ארה"ב,צ'כיה,גרמניה עוד פעם,הולנד,פולין,קפריסין,רודוס-יוון 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?סאן-פראנסיסקו 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים יפות של אישה(ע"ע חן
) 10. מה סקסי בעיניך?כל מיני דברים... 11. מה רומנטי בעיניך? קראו שורה אחת למעלה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?נשאר בתקופה הזאת...חוזר לתקופה של לפני סוף יב' גם ,כי היה כיף,כל התיכון. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?רבין,לנין,קורט קוביין,פרדי מרקורי,אבא של גילעד(נוו זה שהרג יהודים-לשאול אותו מה נסגר) 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?עסקים,כדורגל,ציור מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?יש דברים שלא עולים ברגע ששואלים,כמו השאלה הזאת וזאת שאחריה 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?קיבינימאט 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?פרסות של סוס! 7.איזה קול/רעש אתה שונא?חריקה של מזל על צלחת פורצלן
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם יגואר חדשה 9.גלידה – בכוס או בוופל?תלוי ברגע 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לקום 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?לא זה ולא זה,זה סתם נחמד 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?דיי כבר עם הטמטום הזה!! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם חן בכנרת! 20. למי אתה מתגעגע?לסבתא שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?נחשו דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול 2.בעל חיים:כלבים 3.ספר (רק אחד?זובי!!לפחות 5):הארי פוטר,פוליאנה,חכמת הבייגלה,נאמנות גבוהה וחופן של כוכבים 4.סרט:חומות של תקווה,נאמנות גבוהה,שר הטבעות,פורסט גאמפ 5.שחקן:טום הנקס,ג'וני דפ 6.שחקנית:קיירה נטלי(חן,תירגעי
)רנה זלוויגר וכמובן אנג'לינה.ויש עוד 7.דיסק:nirvana-nevermind,איפה הילד-האוסף 8.שיר:יש כ"כ הרבה...כרגע עלה לי בראש nirvana-drain you,queen-don't stop me now 9.מקום בילוי:שוובל'ה ת"א,טראזינה ויש עוד כמה 10. פורום אהוב:ראשון,שרה"ט וכדורגל 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה?כרגע בא לי תאילנד,איי פוקט 13. רכב:יגואר קופה!אבל מסתדרים עם אופל אסטרה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אחותי אולי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון:הארץ 17. סדרה:חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום בבוקר 2.זכית לחיוך?אתמול 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?שלשום 5.עשית משהו טפשי?שלשום 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!)-
.היום אני מפנק ת'צמי בהופעה של שלום חנוך! 8.צחקת?שלשום 9.גרמת למישהו לצחוק?לא זוכר!!די כבר עם זה!!! 10.התחרטת על משהו שאמרת?מתישהו 11.בכית?לפני כמה ימים,שהכלב של סבא וסבתא מת
12.הסתפרת?לא זוכר
האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן 2.פחדת מהחושך?לא 3.עשית משהו מסוכן? מה?קפצתי בסח'נה(גן השלושה) מ3 מטר 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כן
6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?ממממ כן
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אחד מטומטם..לא אגיד תשם שלו פה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חן 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" חן 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:לא כולל אותי?חן ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?הופעה של שלום חנוך,היום בניצנים! 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?ששניהם ימותו. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא ממש 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?דיר באלאק,עלה לי בעצבים השאלון הזה.כל אחד שולח לי בדואר 10,000 שקל במזומן בשטרות לא מסומנים.

NoWords

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אתה באמת דומה לאלדין!
וגם לשחקן קולנוע מסוים שאני תמיד שוכחת ת'שם שלו

חןשסק

New member
../images/Emo25.gif

בגלל זה לקלח לך שעות לענות לי באייסיקיו! טוב נו. איך ידעתי שתגיד קיירה נטלי שם
.

חןשסק

New member
אה! ועוד משהו!

מתי הכרת את תחנת המשטרה מבפנים? המממממממממממממ תספר לי!

cobainos

New member
זה היה בשנת תרש"ח..סתם

כשהייתי בכתה ח' ושני ערסים אתיופים שדדו אותי,אז הגשנו תלונה.

NoWords

New member
כמה משועממים יש פה.../images/Emo3.gif

גמני זה בסדר. 1.שם: נעמה 2.גיל: עוד חודשיים וקצת-15 3.מין: נ' 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: 1.66 משהו כזה 7.מצבך הארוני:
8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין, עוד יהיה. 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר: אייסיקיו- 306634840 (מסנג'ר במסרים
) 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית, קצת ספרדית 13.תכונות טובות שלך: תומכת, עוזרת, כנה 14.תכונות רעות שלך: לפעמים אני מתרגזת מהר מדי וגם עצלנות מדי פעם 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא חושבת שאמרו לי שאני דומה למישהי
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? דואגת שהחתולים שלי בתוך הבית (כי יש לנו גג ואני מפחדת שהם יהיו תקועים בחוץ) 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "פאק מתחיל עוד שבוע, אה רגע, אני לבדדדדדדד איזה כיף"
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא ראיתי אף אחד מאז שקמתי, אני לבד בבית, החתולים שלי נחשבים?
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? סרטים בעיקר 6.מה מפחיד אותך? מצבים של חוסר אונים 7.מה מרתק אותך? אנשים שעברו חוויות מיוחדות 8.מה מעציב אותך? לראות הומלסים ברחוב
זה עושה לי מצב רוח נורא רע 9.מה משמח אותך? קראו את המשפט בחתימה שלי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פיצה וגבינת פרמזן (זה לא צחוק
) 2.מה הארוחה החלומית שלך? אני וכריסטינה אגילרה בארוחה עם נוף לים כשיש זמן לדיבורים כי יש לי הרבה מה לומר לה(
) אוכלות פיצה או משהו.
3.מה אתה שותה במהלך היום? מיץ או מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה. 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: אפחד 11.אחמד או סלים: אפחד
12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לודעת 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: לודעת את: 1.מה המוטו שלך בחיים? live and let live? לא יודעת, זה תלוי. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? יא אני לא יודעת. בטח איזה משהו בחו''ל, קצת להורים וגם לאיזו עמותה. כן, זה חשוב. 3.מעשה נועז שעשית? עוד לא הספקתי לעשות.
4.מעשה טפשי שעשית? קצת אישי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: קסיסת ציפורניים?
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, והייתי בכל מיני אבל הנה כמה: אנגליה, ארה"ב, איטליה, קפריסין, הולנד, אוסטריה, דרום אפריקה, נורבגיה... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? זה תלוי בגיל, בתור מבוגרת-ארה"ב או אוסטריה, בתור קשישה-באיזה כפר באיטליה.
8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אויש לודעת:] 10. מה סקסי בעיניך? דוגמנים? 11. מה רומנטי בעיניך? בני זוג על הקומה האחרונה של עזריאלי, רואים את הזריחה
ואז אוכלים ארוחת בוקר שם. (אני והרעיונות שלי חחח
) אבל גם דברים קטנים זה רומנטי. נשיקה בחדר עם אור מעומעם וכל מיני! 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מהעבר האישי שלי: את הסבים והסבתות שלי שלא יצא לי אפילו לראות. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? וואלה לא יודעת! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: 1.מה היא המילה האהובה עליך? אין לי מושגגג 2.מה היא המילה השנואה עליך? צ'חצ'חים
3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? don't know 4.מה "מכבה" אותך? אנשים לא מטופחים (מכל הבחינות) 5.מה היא הקללה האהובה עליך? יא ראבק או פאק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול של כריסטינה אגילרה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מסור 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? תשובה שאמרו ואהבתי - עם סוכרייה.
9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הריםםםם 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? גם וגם! 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? בדר"כ מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם כריסטינה (בכל מקום שתרצו)! 20. למי את מתגעגעת? לאחים שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את החתולים שלי, את אחים שלי, ואת כריסטינה
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כתום/שחור 2.בעל חיים: חתולים 3.ספר: שכחתי מה אני קוראת עכשיו
(נו, רק התחלתי אותו) 4.סרט: אני מתה על סרטיםםםם! אז יש כל מיני ואין לי כח לפרט. 5.שחקן: ג'וני דפ
6.שחקנית: לא יודעת 7.דיסק: Stripped 8.שיר: כמעט כל השירים בדיסק הזה 9.מקום בילוי: קולנוע או בית קפה 10. פורום אהוב: פורום כריסטינה 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: אוסטריה/אוסטרליה 13. רכב: לודעת 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין לי שמץ 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אני אוהבת הרבה ציטוטים מ"חברים" 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: חברים! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? אתמול בלילה 4.קיבלת מחמאה? לפני 4 ימים נראה לי 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת 6.פינקת מישהו? המממ לפני שבוע! 7.פינקת את עצמך? איך? לא זוכרת 8.צחקת? אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? שלשום 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? לפני שבועיים 12.הסתפרת? לפני חצי שנה האם אי פעם... 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא חושבת 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ 5.בכית בסרט? אולי פעם אחת
6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן 8.הופעת בעירום בציבור? חח לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה... 1.האדם האחרון שראית: חברה שלי אתמול 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי לפני כמה דק' 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכרת
5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לאכול 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא יודעת, אם מישהו קרא- הוא מוזמן להגיד לי. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? קבלו צל"ש

dilan angel

New member
קראתי../images/Emo110.gif

איזה כיף לךךךך , הייתי מתה להיות בדרום אפריקה
וstripped הוא באמת אחד האלבומים! כרסטינה רולללללזזזזזז

Hii BiTcH

New member
בא לי לעשות אחרי כולם :)

1.שם:גנית. 2.גיל:15 [עוד מעט נו] 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):בלי עין הרע..סתם נו,נקבה:] 4.צבע עיניים:חומות. 5.צבע שיער:חום-שחור. 6.גובה:1.66 7.מצבך הארוני:נחמד.. 8.פירסינגים:אמן. 9.קעקועים:אמן. 10.משקפיים:אין. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 325649451 :] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית,אנגלית וקצת ערבית וספרדית. 13.תכונות טובות שלך:אני חמוטה:] ואני חברה טופה... 14.תכונות רעות שלך:קנאית בטירוף,שונאת אנשים מהר מידי ומתעצבנת ונעלבת די בקלות. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אמרו לי שיש לי כפילות בכל מקום :] וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?צחצחת שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?חושבת "ראבק כבר בוקר" 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?למה אני ערה בשעות כאלה? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?הכלבה שלי כפרעלייה:] 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?חברות.. 6.מה מפחיד אותך?המון דברים אבל במיוחד ליצנים. 7.מה מרתק אותך?סיפורים של אנשים. 8.מה מעציב אותך?שזוגות שאני מכירה נפרדים. 9.מה משמח אותך?המון דברים.כרגע מישו מסוים משמח אותי:] שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?ג'אנק פוד :[ 2.מה הארוחה החלומית שלך?מקדולנס דיאטתי. 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים,דיאט קולה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?מה שיש.:] 5.קפה או תה:נס קפה :] 6.סוכר או סוכרזית:סוכר :[ 7.מלח או פלפל:מלח! 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה
9.פיתה או לאפה:לאפה עם שווארמה כל השאר פיתה. 10.סמי או סוסו:סמי.:] 11.אחמד או סלים:מה כפת לי? 12.מועדון או בית קפה:תלוי בחשק :] 13.פאב או דאנס בר:תלוי בחשק אומרים לכם! 14.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון.:] 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו כפרעלייייייו.. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?ליודעת? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?טסה לחו"ל לצמיתות בבית ע-נ-ק :] 3.מעשה נועז שעשית?כלמיני נו:] 4.מעשה טפשי שעשית?כל גיל 13 שלי היה טיפשי ביותר. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לקרוא אוואי ופרטים של אנשים באייסיקיו יותר מידי פעמים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא טסתי במקום אינעל אבוק:[ 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אנגליה נראה לי. 8.מה יש לך מתחת למיטה?כל מיני דברים שנפלו? =\ 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים,תחת:] 10. מה סקסי בעיניך?הרבה דברים. 11. מה רומנטי בעיניך?מישו שמשקיע רק בשבילך. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתקופה שחמש אבנים היה שוס,סתם בא לי ללמוד את המשחק הזה:] 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?סבא
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?נגינה,גיטרה! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?ביץ'. 2.מה היא המילה השנואה עליך?כרגע. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?נרות:] ודברים כתומים מדליקים אותי מכל הבחינות שיש. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?כמו שאמרו,אנשים שאוכלים בפה פתוח [יאקקק] 5.מה היא הקללה האהובה עליך?סאחטק,אינעל אבוק,פאק.אה וגם טיפש :] 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של שקית נייר שמקמטים אותה. 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של השיפוצים פה למטה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?"אהה כפרעלייך..סוף סוף בחורה לעיניין..את לא יודעת כמה כוסיות שמרתי לך.." 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל. 10. שוקו או וניל?שוקו. 11. חוף או הרים?חוף. 12. לישון או לקום?לישון. 13. שקיעה או זריחה?שקיעה. 14. לילה או יום?לילה! 15. בזבזן או חסכן?אני מבזבזת בשיקול דעת :] 16. קור או חום?קור! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחיד. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?אני רוצה להגיד המלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם אלי בסופרלנדדד. 20. למי אתה מתגעגע?אבא,למרות שראיתי אותו אתמול :] 21. את מי היית לוקח לאי בודד?אבא :] דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כתום. 2.בעל חיים:הכלבה היפה שלי:] כפרותתתתתתת 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):אני לא קוראת משו מסויים עכשיו. 4.סרט:יש הרבה. 5.שחקן:אני אוהבת את ויל סמיתתתת לא יעזור לכם :] 6.שחקנית:אנג'לינה. 7.דיסק:MUZE 8.שיר:BURN של אשר:] 9.מקום בילוי:מועדונים. 10. פורום אהוב:ראשון,סקס לנוער.:] 11. עונה:חורף,אביב. 12. מקום להעביר בו חופשה:חו"ל? 13. רכב:?! 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אחותי הגדולה. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"אל תנסה להיות חכם,פשוט פחות טיפש". לא זוכרת מאיפה. 16. עיתון:מעריב ראש1 כל אלה. 17. סדרה:חברים,מיכאלה. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני 20 דקות בערך. 2.זכית לחיוך?אממ? 3.הענקת מחמאה?לאלי,לפני 20 דקות שדיברנו נו:] 4.קיבלת מחמאה?מאלי:] 5.עשית משהו טפשי?אמרתי לאלי שהוא מתנהג כמו גיי :] חיחיחיחי.. 6.פינקת מישהו?הורדתי את הכלבה שלי ונתתי לה אוכל משובח:] 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!):למה את לא אומרת לבנות להוציא ת'יד מהמכנסיים?! מזה?!!?! 8.צחקת?עם אלייייייייייי נו. 9.גרמת למישהו לצחוק?לאלי. זה משעמם כבר. 10.התחרטת על משהו שאמרת?הקטע עם הגיי.הוא נעלב! 11.בכית?מזמן. 12.הסתפרת?מזמן. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן:] וגם חקרו אותי. מי פושעת מי?! 2.פחדת מהחושך?פחדתי מהגנבים שבאים בחושך. 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא זוכרת. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?כן.תירגעו זה הגיע למניאק הזה. 5.בכית בסרט?כה. 6.אמרת "אני אוהב אותך"?אהא. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?זה לא ששיקרתי,הרגשתי משו אבל לא אהבה ולא היה נעים :[ 8.הופעת בעירום בציבור?כה אבל לא הרבה ראו,רק שתיים :] 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?כה :] לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:הכלבה שלי.כפרות אמרנו? 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אלי:] 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אלי:] 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":לכלבה שלייייי..:] משוש חיי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אנוכי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ליודעת.. 2.צביקה הדר או צביקה פיק?פיק,שניהם קקות אבל פיק לפחות לא מנסה להצחיק בכוח. 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעתתתתתתתתתת! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?ברור:] סתם ליודעת:[ 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודיעו לי מי קרא אולי אני אקנה לכם קרמבו :]

חןשסק

New member
אפשר את הקרמבו גלידה הזה?

אני יותר אוהבת (נראה לי. פשוט בא לי גלידה
). בעצם לא. קרמבו רגיל יהיה טוב. גם שינה עכשיו. באמת עכשיו לילה טוב!

למעלה