בבניין שיש סיכסוך דיירים

googooloo777

New member
בבניין שיש סיכסוך דיירים

בבניין קטן 6 דירות, חצי מדירות שייכות למשפחות עולים שעם עוד דירה שגרים בבניין שנים רבות מהווים רוב טבעי, לא מפרסמים אסיפות דיירים או בחירת ועד, איש משפחה ותיקה מהוה בפועל תפקיד ועד, הם לא דואגים לאינטרסים שלי כדייר בבניין וליהפך עושים הכל נגד, למרר את החיים, דיירים האלה או לפחות אחד מהם כנראה עשו קומבינה והחליפו או קילקלו את סילנדר דלת ראשי בבניין.
שילשום עד הצהריים סילנדר היה תקין שניכנסתי לבניין ונעלתי דלת, בערב שרציתי לצאת התברר שדלת לא נפתח ואני כלוא בבניין, פניתי לאיש לכאורה ועד ושאלתי וראיתי מגמגם ולא נותן תשובה עיניינית ולא בוער לו בכלל ואז הבנתי שבלי ספק דם זה עוד חלק מפרובוקציות שמייצרים בבניין (יש תקדים לפני שנה שנתיים פעמיים חבלה בסילנדר דירה שלי שהתלוננתי גם במשטרה אז) , התקשרתי למשטרה תלונה על ועד ודיירים ועד ששוטרים בינתיים באו מישהו פתח את מנעול ואת הדלת ולשונית המנעול היה בחוץ , שוטרים אחרי שראו דלת פתוח אמרו זה לא אירוע פלילי והלכו, גם שאין צילום על חשוד בחבלה במנעול,
בינתיים אני נמנע לצאת מהבניין כמעט,
היום אני רואה שוב נועלים את הדלת ושאני בודק את המנעול, אפשר לפתוח את הדלת אבל אי אפשר אחר כך להוציא את המפתח,,,,
יתכן שעשו שינוי בסילנדר או החליפו , אין ספק, עובדה שמפתח שלי לא פותח ולא נועל ... האם אני יכול להוציא מהדלת את המנעול בכלל ? בכדי להבטיח אפשרות כניסה יציאה בבניין באופן מבטיח? האם אפשר לדרוש חקירה ממשטרה נגד חלק דיירים או דייר החשוד? איך אני יכול להבטיח מעבר בטוח לבניין ומבניין במידי בלי פחד מחילופי סילנדרים של דלת ראשי של הבניין או קילקולו לאורך זמן 24 שעות בימימה? אם יקרו מיקרה שלדוגמא בשעת לילה מאוחרת אין אפשרות יציאה מבניין עקב תקלה או חילופי סילנדר (וגם בבוקר ), מה תפקיד המשטרה בעיניין נגד החשודים בחבלה בסילנדים?

אם הבנתי נכון חלק מהדיירים מחבלים ברכוש המשותף

באופן שמונע מהאחרים שימוש בו.

במקרה שלך זה ממש לצאת מהבניין !

היינו אתה כלוא בבניין !

מיותר לציין - באם יש חבלה ברכוש המשותף באופן שכזה - זהו אירוע פלילי ! אתה צריך לגשת לתנת המשטרה ולהגיש תלונה מסודרת.

למעלה