בבקשההההה תעזרו לי

5cihh

New member
בבקשההההה תעזרו לי

מממ ראיתי שכמה כתבו שיש להם את TOTP וTV היטס וכו' ויש ראיונות עם מקפליי על בנותתתתתתת..אז בבקשההההההה תעשו טובה ענקית ותכתבו ת'שאלות ותתשובות! טוב די אני יודעת שזה המון לכתוב אבל אבל..בעעע אי אפשר לקנות פה אין באיזור הזה כלום רק את SH! מוכרים:( בבקשהההההה או שהכי טוב תסרקו בגדול שיהיה אפשר לקרוא.. אוף בבקשה מי שיש לו אחד מאלו (או הכי טוב שניהם) תכתבו מה הם אמרו...לפחות הארייייייייי!!(עדיף כולם אובייסלי חח:/) פליזז

DawnR

New member
אני אעביר את הכתבה לוורד...

עד 12 בלילה בערך או שאני אעשה את זה בשבת....טוב? שחר.

Hypnotise

New member
יש לי את שתי העיתונים...

אני ינסה לסרוק... אני פשוט לא בטוחה אם הסורק שלי עובד... מבטיחה לנסות!!

this is my way

New member
../images/Emo41.gifנ"ש../images/Emo70.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש אפשרות כולשהי ליצור קשר עם חברי הלהקה? או עם האמרגנים? צריך לעשות עצומה או משהו שיביאו אותם לישראל.. הם צריכים להכיר במעריצים שלהם פה! את הדיסקים הביאו עכשיו שיביאו אותם!
!
!|

DesertRose7

New member
בהגזמה..

אין מצב שיביאו אותם לארץ.. בנתיים לא! הם רק בהתחלה.. ואם את באסטד לא מביאים.. אין לנו על מה לחלום אפילו! אם באסטד יבואו גם מקפלי יבואו ולהפך! על דיסקים.. על זה צריך לדבר עם הד ארצי או כאלה שמייבאים את הדיסקים לארץ!!

Miss Kitty

New member
הדיסק של מקפליי יגיע לארץ..

עשיתי כמה בירורים.. הוא אמור להגיע לארץ בערך בספטמבר..

this is my way

New member
תאמת דיברתי על באסטד..

אבל אני מניחה שעם יצליחו להביא אותם יביאו גם את מקפליי.. פעם מארו לי שדני הוא מישראל (זה נכון?)

DesertRose7

New member
לא!

איפה קראת אתז ה? בפורום בהיידפארק במקרה? קיצר.. אם הוא היה ישראלי.. אני חשובת שהייתה לנו קצת יותר תשומת לב!

Hypnotise

New member
סרקתתתתי..

אבל אין לי מושג איך מקטינים את התמונה כדי שזה יסכים לשלוח את זה פה... אבל אם יש לך אי סי קיו אני יכולה לשלוח לך את זה שמה... או לכל מי שרוצה...

5cihh

New member
תודה..

אבל אין לי אייסי יש לך מסנג'ר? אם כן- [email protected] תוסיפי ואם לא אז אולי תעלי בוואלה? סתם תירשמי באיזה שם ותעלי באיזה פורום זה לא חשוב..פליזז.. ותודהההההההה על זה שסרקת חמודהה

למעלה