בבקשההההה תעזרו לי

Hypnotise

New member
ועכשיו הפוסטר שגם נמצא בעיתון...

אני מקווה שתצליחי לקרוא את הכתבות.. אם לא תגידי לי ואני ימצא דרך לשלוח לך את הכתבות בגדול יותר...

5cihh

New member
או גאד או גאד או גאד

ביקשתי מה' שיברך אותך תוווווווודדדדדדדדדדההההההההההההההההההההה הארי שליי הארריי תודהה דדיי גאאדד

Hypnotise

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

בבקשה!!!!!! :) חחחחחחחחחח.. איזו מצחיקה את!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח..... תהני!!! :)

blink me1

New member
יואוווווו הם כאלה מקסימים יא רבאק..

אני מפחדת להגיד את זה אבל...הם עוד יותר מקסימים מבאסטד.... למרותצ שאני אוהבת את באסטד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!! פיו...זהו אמרתי את זה....ירדה לי אבן מהלב

Hypnotise

New member
למרות שקשה לך...

את יכולה להסביר לי למה לדעתך הם יותר מקסימים?? חחח.. סתם נורא מעניין אותי לדעת..

blink me1

New member
תקעת אותי......./images/Emo3.gif

באמת אין לי שמץ....אבל לא יודעת אני מסתכלת עליהם והמילה הראשונה שעולה לי בראש זה *מקסימים* *מקסימים* *מקסימים* את באסטד אני יותר אוהבת....והסטייל שלהם יותר שווה....והמוזיקה שלהם יותר טובה....אמממ שני הלהקות מונה ( חחחחחחחחחחחח ) חברים כוסונים כמו לא דעת מה ככה שאנלא יודעת איזה להקה יותר שווה במראה.... אבל מקפליי יותר מקסימים לדעתי.....מאץ' מור מקסימים!

blink me1

New member
רק אל תשכחי....שגם באסטד היו נמלים

ליפני שנה!!!!! וחוצמזה זה דעתי...

סתיוית

New member
זה ברור שבאסטד יותר טובים ממקפלי

אבל מקפלי מעוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! ממש ממש מעוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אבל באסטד ממש ממש ממש ממש ממש מעוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה