בבקשה בבקשה תחזיקו לי אצבעות

אפרת**

New member
רגע... תיקון טעות ../images/Emo70.gif

אני ממש לא חסידת המקלות האילו. זה מה שרציתי לומר עצתי האישית - עזבי את המקלון הזה. לכי מחר תעשי בדיקת דם לבטא. יותר בטוח יותר מדוייק.

יובל@

New member
המקלון לפעמים מפשל...

יעל, גם לי קרה בדיוק מה שסיפרת. אחרי דקה לא היה שום פס ואחרי כמה שעות פתאום ראיתי עוד פס וממש לא הבנתי והייתי לחוצה, למחרת כבר קיבלתי מחזור. לעומת זאת בהריון שכן נקלט (ואחר כך הפסיק להתפתח), עשיתי שתי בדיקות - אחת ביום ה 10 שהיתה שלילית ואחת ביום ה 13 שגם היתה שלילית. ולמחרת עשיתי בדיקת בטא שהיתה....חיובית. אז אני באופן אישי ממש לא סומכת על המקלונים ומעדיפה תמיד לחכות לבדיקת הדם. אז אני מציעה שתתאזרי בהרבה סבלנות עד אחרי בדיקת הדם. כי באמת חבל עכשיו להיות עצובים מידי או שמחים מידי. ורק אל תשתגעי לנו. מחזיקה לך עדיין אצבעות. יובל

הרמוניה

New member
במקרה...יש לי אצבעות פנויות....אז

מחזיקה אותן במתח עבורך נורא נורא מקווה הרמוניה

נוג

New member
אני חושבת שמגיע כאן ../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

אבל נחכה אחרי הבטא לאיחוליים ממשיים הרבה הרבה הצלחה מחזיקה לך חזק אצבעות שגם הבטא תהיה חיובית.
(משהי כאן אומרת שגם חיפושית מביאה מזל)
נוג

רונצי

New member
מחזיקה אצבעות לכוולן....

הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי ועוד מלאן הלוואי. רק בשורות טובות, וכן, חיפושיות משה רבנו מביאות מלא מזל אז,
(חוץ מזה שהן נורא יפות...)

TWEETY =^.^=

New member
הןלכת לאסוף את כל החיפושיות שבגינה

ובאותה ההיזדמנות גם את כל החתולים,,,,,יש עוד חיה שמביאה מזל????? מוכנה לפתוח את תיבת נוח מחדש
אבל לא שתיים שתיים, אלא את כל מה שמביא מזל ואת כל בני מינו

רחלי*

New member
מחזיקה לשתינו.. ../images/Emo24.gif

גם אני ככה בלחץ ומתלבטת אם בככל שווה לזרוק שוב פעם כסף על בדיקת הריון ביתית. הבעיה שאין לי מושג מתי אני אקבל כי החודש פעם ראשונה בלי כוריגון אז אני די תלושה באויר. שאלה- מאז הביוץ יש לי כאבים חדים בשחלות והם פחתו לאחרונה האם זה אומר משהו??? מחזיקה לשתינו אצבעות ומתפללת ומקווה לטוב..

לא יודעת אם הכאבים האלה טובים או

רעים, אבל הם מאוד מוכרים לי. אני לא יודעת את הסיבה להם. באותה פעם שנכנסתי להריון הרגשתי אותם, וגם בפעמים האחרות, כך שאין לי מושג מה לומר לך חוץ מלהמשיך להחזיק אצבעות, חיפושיות וחתולים....

למעלה