בבקשה חוות דעת

hilabarak

New member
תשמע החיים הם סיכוי מול סיכון.

הסיכון הוא שבמקום שהיא תיעלם, בפעם בחודש שתראה אותה אתה "תאדים" כולך והיא גם. הסיכוי הוא שהיא באמת מאוהבת בך גם, או שלפחות יש לכם פוטנציאל לקשר. עכשיו אולי זה בכלל לא שווה, אז יאללה להיפגש עם אחרות והתחיל לחיות. 10 יסרבו ואחת תגיד כן. אם זה שווה, אז תציע לה. בכל מקרה אני כלכלן בהשכלה, תמיד אנחנו מביאים את החומר למנכ"ל כסיכון מול סיוכי. והוא צריך להחליט. במקרה שלך, אתה גם הכלכלן (בודק כמה סיכוי מול סיכון) וגם המנכ"ל שצריך להחליט. בלי קשר לכלום הרווחת כבר המון ידע בזכותה. זה כבר שווה משהו, אפילו אם תעבור לבאה בתור.

hilabarak

New member
דרך אגב, שמי ברק. פשוט טעיתי בהקשת

שם המתשמש עם המייל שלי ושל אישתי.

תגידו?אתם באמת רציניים??

מדובר בבת דוד שלו. W T F ? לי נראה שהוא יותר מחורמן עליה,מאשר אוהב אותה. הוא לא אחת מסביר עד כמה היא יפה ומושכת אותו.והוא גם לא בקטע של להתחתן איתה. אז אני מציע לך חבר,שאם זה הקטע שלך ואתה תהיה מרוצה גם מהעובדה שהיא תהיה ידידה שלך ואולי אפילו יכול לצאת לכם זיון ביחד או מגע גופני כזה או אחר-אז פשוט תזמין אותה לאיזה מקום. תתן לה נשיקה כל פעם שאתה רואה אותה. תציע לה לבוא אליך לנקות בפסח.קראתי בפורום אחר שכתבת שהיא באה לנקות אצלך לפעמים. תנסה לרמוז לה שהיא כן מושכת אותה. זרוק לה כמה היא יפה ומדהימה. הכל בעדינות. תראה איך היא מגיבה לנשיקה שלך. אתה נוסע איתה באוטו-תחזיק לה את היד בעדינות ותראה אם היא מרפה או לא. יש כל מיני שיטות.אני צריך ללמד אותך? פפפפחחחחחחחחח נראה לי שאתה יותר בקטע של להתחרמן איתה,מאשר ממש להפוך אותה לחברה העתידית שלך. אז לך על זה. סקס בין שני בני דודים ,דווקא נשמע אחלה.חחחח בתנאי שאם שמים קונדום כמובן.ושהיא מספיק חכמה בכדי לא לגלות לאף אחד. לך על זה.

מה הבעיה 'w t f ?

מה זאת המוסרנות הזאת? הוא לא הולך להתחתן עם אחותו אלא עם בת דוד. אין כאן שום בעיה של גילוי עריות לא מבחינה הלכתית ולא מבחינה חוקית ולא משום בחינה. מה קורה כאן? מה הבעיה לעזאזל ביחסי אחיינים? אתה נשמע בנאדם זורם. לא מתאימה הפוזה המוסרנית כאן. היא יכולה לגלות לכל העולם ואשתו. תאמינו לי: אני, ישראל שורק, בעשור החמישי לחיי (כאמור כבר ראיתי כמה דברים בחיים), חילוני, מרצה לפילוסופיה, אומר לכם שאין שום בעיה מוסרית או אחרת ביחסי בני דודים. אין תירוצים, בקיצור.

עמרי היקר, הנח את התירוצים לנפשם

עמרי היקר תודה על המילים החמות שלך. אל נא תתלהם בנוגע להיותה של אהובתך בת דוד שלך. זה פשוט לא לעניין אפילו כתירוץ. אין פה לא בעיה הלכתית, לא בעיה מוסרית, לא בעיה חוקית ואפילו לא בעיה אסתטית. "על כל פשעים תכסה אהבה"... אפילו היו אלה יחסי חטא ניתן היה להלבינם באבקת הכביסה המופלאה הקרויה אהבה. אבל הקטע הוא שפה אין שום פשע, וכדאי כבר להפסיק את השטויות. אין שום בעיה ביחסי אהבה, נישואים וכל מה שתרצה בין בני דודים. אולי הסבירות הגנטית למומים מולדים עולה באופן שולי, אולם בימינו ממילא מקיימים בדיקות גנטיות לעובר כך שאפילו זה לא תירוץ. אין תירוצים עמרי יקירי. פשוט אין. אתה יכול לחפש ברגע האחרון עוד אחד ועוד אחד ואולי התמכרת לחיפוש תירוצים, אבל ביני לבינך, בכנות נוקבת אלחש לך: אין תירוצים. אין. hic rodos hic salti. משמעות הביטוי הלטיני היא: כאן רודוס- כאן קפוץ (נאמר למי שמספר שבנסיבות אחרות הוא מסוגל לבצע משהו שבנסיבות הקיימות הוא מנוע כביכול מלבצעו). קפוץ למים עמרי היקר. היום... מקסימום מחר. ואיתה, כן. עם בת הדוד שלך בכבודה ובעצמה. אם יהיו למישהו בעיות עם זה שלח אותו אליי.

omri120

New member
חחחח,איזה איש רחב לב אתה. :) :)

אם הייתי יכול לחבק אותך,הייתי עושה את זה.
אני היום דווקא הייתי קרוב להחלטה שאני עושה את זה. החלטתי ,בעקבות מספר אנשים שרשמו לי (לאו דווקא בפורום הזה) שאני מתבטא כ"כ יפה,שאני יכול לכתוב לה מכתב ,ובזמן שאני נפגש איתה..או אפילו בניקיונות הפסח (אולי היא תבוא אלי) אני אתן לה את המכתב הזה. בנוכחותי כמובן.אבל שהיא תקרא. לא שאני אדבר. אז זה היה נשמע לי רעיון סביר. היום בעבודה ככה סתם התחלתי לכתוב,למחוק,לכתוב ולמחוק. עד שיצא לי איזשהי טיוטה די סבירה. והנחתי לזה. בדרך הביתה,היה כמובן פקק. התחלתי סתם לקרוא את המכתב הזה...וקיבלתי רגליים קרות. וניסיתי לדמיין אותה קוראת את זה. זה היה נראה לי כ"כ לא הגיוני....שפשוט קרעתי את המכתב וזרקתי אותו מהחלון.( טוב,לא מהחלון...אבל זרקתי). וזהו. שלחתי לה גם אתמול מסר באי סי. סתם רציתי כאילו לשאול אותה משהו. והיא ענתה לי היום. כמובן,ששוב תחושה של "ביאוס" מציפה אותי. הנחמה היחידה שלי שצפוי לי בעבודה,כ"כ הרבה אטרף בשבועות הקרובים...שהראש שלי קצת ינוח מכל ה 3 ימים האינטנסיביים שאני מדבר עליה איתכם. אולי זה ירפה אצלי קצת. מי יודע. נקווה להתפתחויות. וזה שוב

מ י ל י ה

New member
עומרי היקר,

הודעתך מאוד נוגעת ללב. יש בה משהו כל כך אמיתי, שהזכיר לי חוויות אישיות. אני יכולה רק לשתף אותך, שאני מכירה באופן אישי זוג בני דודים מדרגה ראשונה, שהם גם בעל ואשה, ויש להם שלוש בנות מקסימות ומוצלחות ואפילו נכדים ביחד... זה אפשרי, the sky is the limit בהצלחה!!! מחזיקים לך את כל האצבעות שיש בדרך לאהבת חייך!

מסכימה עם ישראל...

אבל אם יותר לי להוסיף... נכון שזה לא משנה אם היא בת הדוד, אבל יכול להיות שלה זה כן משנה ושאצלה הדברים נראים אחרת ולכן אני אומרת לך על זה אבל אולי כדאי שקודם כל תגשש קצת לפני שתהיה ישיר. בכל זאת היא חלק ממשפחה שמתראה אחת לכמה זמן ואולי עדיף להיות זהירים קצת בהתחלה כדי לחסוך אי נעימויות בעתיד במידה ולה זה לא יראה (משהו שצריך לקחת אותו בכל זאת בחשבון) בכל מקרה, מאחלת לך הצלחה רבה, מי ייתן וזו תהיה אהבת חייך!

omri120

New member
אור של רון...

איך לרמוז לה בעדינות??? מבלי שזה ייראה שאני "חרמן" עליה?? או מבלי שזה ייראה שאני בן דוד חולני כזה ,שמנסה פתאום "להתקרב אליה" ....אחרי הרבה שנים שהיא ,כביכול,מכירה אותי. מבלי שהיא תתבלבל פתאום...וכו'. איך את ממליצה? חשבתי להזמין אותה בקרוב,לאיזה הצגה שהיא מאוד רצתה. אני פשוט מכיר את השחקנים בהצגה,והיא יודעת שאני מכיר אותם...אז אני לא מתכוון להגיד לה שקניתי במיוחד. אלא היא יודעת שכוכב ההצגה הוא חבר טוב שלי...כך שקיבלתי הזמנות. אז אני יכול להגיד לה אם היא רוצה לבוא איתי להופעה...כי בא לי שהיא תבוא איתי. אז לדעתי היא תסכים,כי היא מאוד רצתה. נו..ומה הלאה?? אני לא אומר שזה ייקרה בערב הזה...אבל,זו אחת הדרכים שאני יכול להיות איתה. אבל מה הכוונה "לך על זה. תגשש קצת לפני שתהיה ישיר...תהיה זהיר".--איך?? אשמח שתמשיכי איתי את הדיון

הרעיון שלך נראה טוב...

זה יכול להיות נחמד אם תזמין אותה להצגה הזאת. אתה יכול לשאול אותה אם בא לה ללכת איתך ותראה איך הערב יזרום. אם גם היא מעוניינת ותהיו שניכם לבד, אני בטוחה שאתה תוכל להרגיש את זה. ואם לא, אתה תמיד יכול ליזום שיחה ולשאול בידידותיות אם יש לה איזה חבר ולראות לאן השיחה זורמת. אני בטוחה שזה יוכל להבהיר לך כמה עניינים. אמנם לא תשובה פילוסופית מדי, אבל מקווה שזה עוזר...

omri120

New member
אמממ...

תראי,אני כבר יכול לאמר לך בוודאות,שהיא כן תרצה לבוא איתי...כי היא כבר הרבה זמן רוצה ללכת להופעה הזו. כך שאם גם היתה לה אפשרות ללכת עם סבתא שלי,היא היתה הולכת. חחחח. (כאילו,זה בחינם.) היא לא יכולה להרשות לעצמה להוציא כספים על כאלה דברים.(לא שהיא ענייה חס וחלילה.אבל את יודעת..חיילת...הורים גרושים ובלה בלה בלה). אז לבוא איתי היא בטוח תסכים. זה לא אומר כלום. ממש כלום. את יודעת כמה פעמים נסענו לבד?? (לסבא מידי פעם,לבוא לנקות לי את הדירה...הייתי בא לוקח ומחזיר ועוד ועוד ועוד מקרים). כך שאני לא חושב ש"היציאה" הזו שהיא יושבת לידי באוטו לבד איתי,אמורה לשנות משהו "באוירה". ז"א,גם בשישי האחרון ישבנו לבד באוטו.(החזרתי אותה הביתה). ולגביי חבר -אם יש לה או אין לה? אני יודע שאין לה. סתם..אני שואל אותה...את יוצאת היום? והיא אומרת נגיד כן. אז אני שואל עם החבר?? ...אז היא אומרת לי...."לא.עם החברות". או "לא נפרדנו". או..."לא...הפעם לבד" וכו' וכו'... זאת אומרת אני יודע את השאלה לתשובה אם יש לה חבר. אני לא אמור לגשש. תראו,אני יודע שלא יכולה להיות לי תשובה מדוייקת,אם אני לא אשאל בבירור אותה.(כפי שישראל אמר לי). ואני גם יודע שכל הנושא של "בינו לבינה" ותהליך החיזור הוא משחק כזה שצריך לשחק...אני מודע לזה. אבל,בגלל שמדובר בבת דוד,אני לא רוצה לעשות טעויות.אני לא רוצה שזה יהיה יותר מידי מביך. יותר מידי וולגרי. יותר מידי "משוגע". לכן,אני רציתי לשאול אותך למה התכוונת שאמרת "לגשש" "לרמוז".. זה פשוט סיקרן אותי.

הערה אחרונה

קח ברצינות רבה, בשיא הרצנות, ברצינות שאין למעלה ממנה את המשפט הבא של ניטשה. אני בטוח שהוא יעזור לך יותר מכל: מוטב לשפוט מאשר להסס. מוטב לטעות מאשר להסס תמיד! בהצלחה

hilabarak

New member
ישראל ברשותך הערה אחרונה אחרונה../images/Emo3.gif

עומרי, תראה כל הדיון הזה הוא פתח לעולם הפנימי שלך. אני לא מכיר טוב את ניטשה, אבל האימרה נשמעת מצויינת. כשהייתי צעיר יותר, עסקתי כמוך, יותר בחקירת העולם ופחות בהתנסות בו. והרבה שנים אנשים עם מוח פחות חוקר, חוו חוויות ואני רק הסתכלתי. למדתי שלחקירה ללא התנסות אין ערך - החיים הם חוויה. החקירה נועדה לשרת את החוויה. אין לה ערך בפני עצמה.

למעלה