בבקשה לא להתנפל עלי

בבקשה לא להתנפל עלי

טוב, אני יודעת שהיו הרבה ריבים בזזמן האחרון בגלל אבריל לאבין... יש משהוא שאני רוצה לדעת, אבל בבקשה אל תתנפלו עלי אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה הקשר בין גרין דיי לאביל לאבין.אבל בבקשה אל תחילו לריב בגלל זה....

Cut Up Angel

New member
../images/Emo29.gif

נראה לי הכול התחיל מזה שהיא התחילה לעשות קאברים לגרין דיי.. ואז כולם התחילו לרדת עליה... הלא ככה

אבל....

את זה שכולם התחילו לרדת עליה ראיתי...ריתי לדע מה גרין דיי חושבים על זה...

BlueBeIl

New member
אבריל היא ילדת פאנק פופ קטנה

אז חלק מהעניין הוא שהיא מתלהבת מסקייטבורד, מגיטרות חשמליות, מבלינק182 ומגרין דיי... אז היא כל הזמן דיברה עליהם ואמרה כל מיני הערות משונות כמו שהיא תמיד אומרת שעצבנו אנשים... אני-הסיד-ווישס-של-שנות-ה2000-סטייל עכשיו המעריצים של גרין דיי (אלה של לפני שנה לפחות) לא אוהבים את אבריל או את הסגנון שלה כי זה מן פאוור פופ ממסוחר כזה, אז עצבן אותם שהיא מדברת על הלהקה "שלהם" ובמיוחד שהיא משווה את עצמה אליהם. וזה שהיא עושה קאברים בהם היא מנסה לחקות את הקול של בילי ג'ו (לא ממש בהצלחה יתירה) לא עזר. וזה שיש כל מיני מתחסדים שאומרים "מה אתם רוצים מאבריל אתם התחלתם" גם לא.

BlueBeIl

New member
דייייי אני לא יכולה אתכם יותר

מתי תתבגרו ותפסיקו להתעצבן על כל דבר שאומרים על אבריל שהוא מעבר ל"אבריל מושלמת"?? נראה לך שהיא לא אמרה עליהם דברים? שסתם המצאתי?

WoRd LiFe WWE

New member
לא

זה לא אבריל לא מושלמת.. זה תמונות של אבריל עם כדור בראש ועם עוד ג'יפות על הפנים.. אני לא יתחיל ויכוח אבל שתדעו שזה לא עוזר לסיכסוך המתמשך הזה

WiseL

New member
אבל מה אכפת לנו?

זה פורום גרין דיי! לא צריך לעשות ויכוחים על אבריל. היא לא קשורה. ואין לי מוזג מי התחיל לדבר עליה אבל שיפסיקו כבר.

BlueBeIl

New member
כי התחשק להם

מישהו פה חייב משהו למעריצי אבריל לאבין?

זה ממש משנה?../images/Emo163.gif

יש אנשים שאוהבים את אבריל ויש אנשים שלא אוהבים את אבריל. אז שמו תמונות... וואו. שאנשים יעשו מה שבא להם.

אני לא באתי לתמוך בה או משו!

רק רציתי לדעת מה היא אמרה על גרין דיי כדי לכעוס עלייה! ולא חשבתי שאת משקרת או משוOO

BlueBeIl

New member
טוב, מצטערת

הפרצוף הכועס הזה בסוף השורה נראה כמו התחלה של עוד ריב.... במיוחד שכשכתבתי את ההודעה ממש השתדלתי לא להגיד עליה שום דבר רע שלא יתעוררו פה עוד פעם כל המעריצים שלה... אני לא זוכרת בדיוק דברים שהיא אמרה.. נראה לי שהיה משהו על זה שהיא מחכה לזה שהם יזמינו אותה לשיר איתם דואט באחת הפעמים... אבל זה גם כל העיתונים שאומרים שהיא ממשיכת דרכם, או שמאז גרין דיי לא צמחה פרפורמרית פאנק מעולה כזאת, וזה מרגיז את המעריצים של גרין דיי שיודעים שאין בינהם קשר בכלל, אבריל עושה מוזיקה שונה מאוד.

כן ואפשר להבין למה../images/Emo45.gif

אני לא אורמ את הדעה האישית שלי אבריל כי באמת יש כאן מעריצים שלה וזה ואני לא רוצה לפגוע או גם להתחיל ריב>< אניבכ"א מצטערת אם גרמתי לך להרגיש שפתחתי ריב כי זאת לא הייתה המטרה

BlueBeIl

New member
אההההה

אז הפרצוף הכועס היה בעצם במשמעות של "מה אבריל הזאת העזה להגיד על גרין דיי?"

למעלה