בבקשה לא להתנפל עלי

Sum41xGiRL

New member
זה כמו הקאבר של גרין דיי!

גרין דיי עשו קאבר I fought the law שמבוצע על ידי הקלאש, למרות שהשיר במקור לא שלהם!

healing drug

New member
של מי זה במקור?

אוי זה הזכיר לי ש... גם הרמונס עשו קאבר ל- I fought the law ...

Sum41xGiRL

New member
במקור זה של סוני קרטיס

ולא, הרמונז לא עשו קאבר ל I fought the law את אולי מתכוונת לגירסא של הדד קנדיז

healing drug

New member
יש מצב...

אני שמעתי של הדד קנדיז וזה היה ממש דומה אבל לא אותו קול... ואם כבר הדיסק הזה: Give Me Convenience or Give Me Death ממש שווה להורדה...:p ישמה תקאבר הזה גם של הדד קנדיז...

Sum41xGiRL

New member
נכון אבל

אני אישית מעדיף את fresh fruit for rotting vegetables שזה הדיסק האמנם הכי להיט שלהם, אבל מגיע לו וגם את bedtime for democaracy

healing drug

New member
כן הם דיסקים מעולים לטעמי...

הם בכלל להקה מצויינת... אגב אין קשר לגרין דיי אבל יש לי שאלה: מי שיודע זה מ-Minor Threat בלהקה bad religion ? גרע אפעם לא שמתי לב לאנשים שמה...:p זה סאקס

healing drug

New member
חח...

לא יודעת למה קראתי באיזה אתר אחד שהוא עבר אליהם...ככה זה היה מזמן ותמיד הייתי בתהייה האם זה נכון... טוב לפחות עכשיו אני יודעת
תודה... דווקא אם לחשוב על זה אם שני הלהקות היו עושות שיר ביחד או משו זה יכל להיות מעניין...

Sum41xGiRL

New member
לא צריך לסמוך על כל שטות אינטרנטי

אם הם היו עושים ספליט ביחד זה היה יותר מעניין...

HANSAMA

New member
מה שהולך פה זה הכי דפוק בארץ!!!

קודם כל שלא תתנפלו על אחותי זה לא אחותי כתבה את זה.... וחוץ מזה בגלל שהיא אמרה כמה מילים ואז היא לא עשתה את זה זה הופך אותה לחרא... דוגרי אתם מדברים שטויות.. אבריל לאווין השולטת!!!!... ודרך אגב.. מתי שהיו את המצעד של ה10 שירים של גרין דיי.. היו איתנו קצת מבוגרים והם אמרו לנו שיש שם מלא שירים שהם העתיקו מהחיפושיות!!! אלעק להיות להקה מוצלחת זה נחמד אבל לעשות הופעות זה יפה... דפוק בגובה מטר וחצי.... אבריל לאווין שולטת!!! אבריל לווין לא שרה שירים שלהם היא שרה שירים של החיפושיות!

healing drug

New member
כן של החיפושיות!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אם את אוהבת את אבריל לכי לפורום שלה! וגרין דיי כותבים את רוב השירים שלהם בעצמם... גרין דיי לא עשו אפעם קאבר לשום של של החיפושיות! וה"מבוגרים" שהיו איתך יודעים ממש הרבה! פששש צל"ש מגיע להם

HANSAMA

New member
זה לא אני כתבתי זה האח המוגבל

שלי!!!!!! איזה חרההההההההההההההההה לא נורא - לא להתייחס!!! ואני לא סובלת את אבריל!!!

SAMAR

New member
די כבר עם **** הזאת!!!!!

אני נאמנה לעצמי....לא אציין את שמה פה, כי זה לא פורום עלה/שלה, ויש פה יותר דיונים, מי חיכה את מי, מה **** עושה מאשר מה גרין דיי עושים.... מוכשרת לא מוכשרת, שתהנה, פלייבק לא פלייבק, הכול טוב....פשוט תמסיקו עם ההשוואת והויכוחים.... יום טוב לכולם!

על מה אתם מדברים?!??!

איך הגעתם מגרין דיי לאבריל בכלל!?!??!?! זה כמו שאני ישווה את פאנטרה לבריטני ספירס שתי זמרים ולהקות שבאים ועושים ז'אנר אחר של מוזיקה אוריל חרא אומנם .....אבל זה לא משנה כרגע במיוחד השיר הזה סקייטר בוי איזה שיר מצוץ היה לה שיר יפה שנקרא naked אבל חוץ מהשירים האקוסטים והשקטים שלה שזה בעצם היחיד אז כל השאר גרועים.. וגרין מעתיקים מהחיפושית?!?!?!?,מתי!??!!,איך!?!?!?,תראי לי שיר אחד....,אני חייב לראות את זה

למעלה