בבקשה לא לעשות הון פוליטי מההוריקן

Heathen Dawn

New member
בבקשה לא לעשות הון פוליטי מההוריקן

יש אלפי הרוגים בניו אורלינס ועוד יותר מאלה אנשים חיים בתנאי גיהנום. ובכל זאת, כבר עשו אנשים מסוימים הון פוליטי מכל האסון הזה. מהצד הנוצרי, יש כמרים נוצרים שאמרו שההוריקן בא לטהר את עיר החטאים (ניו אורלינס היה המקום שבו מתקיים הפסטיבל ההומוסקסואלי מרדי גרא (Mardi Gras)). מהצד המוסלמי, כבר נאמר שאללה שלח את ההוריקן כעונש לארה"ב על הפלישה לעיראק והתמיכה בישראל. מהצד של היהודים היה כבר מי שאמר שההוריקן בא לארה"ב כעונש על שלחצה על ישראל לצאת מעזה. ובכן, אני שומע כבר אנשים מסוימים, אתאיסטים ופגאנים, אומרים שההוריקן בא על ארה"ב כתוצאה מהזנחת הסביבה. נאמר שהמדיניות האנטי-סביבתית של ממשל בוש גרם להתחממות גלובלית, והיא זו שגרמה להוריקן. אין לי ספק שהמדיניות המחפירה של ממשל בוש בנוגע לאיכות הסביבה ראויה להוקעה. גם אין לי ספק שההתחממות הגלובלית היא בעיה קשה שצריך להקדיש לה תשומת לב. אבל, ראשית כל, הקפיצה על ה-"הזדמנות" להרוויח הון פוליטי בזמן שיש סבל ומצוקה, הריקוד הזה על הקברים, הם דברים פסולים מכל וכל, בין שנוצרים או מוסלמים או פגאנים או אתאיסטים עושים אותם. דבר נוסף הוא שאיננו בטוחים שההתחממות הגלובלית קשורה קשר ישיר בהוריקן הזה. אפשר, ואפשר שלא - היו אין-ספור הוריקנים בעולם גם לפני המהפכה התעשייתית. אז בבקשה, נא לנהוג התנהגות הולמת בעת אסון.

RainBird

New member
../images/Emo7.gifבעיקר שספקי הוודון שלי ירדו מנכסיהם וחנויות הוודו נשדדו. עכשיו איפה אני אשיג שרוכי השטן ולב עטלף טרי?!

ebony

New member
אווו מותק ../images/Emo24.gif

לא לדאוג, תמיד יש אנשים שאפשר להקריב במקום

מרגוט

New member
בבקשה לא לכפות את הערכים שלך עלינו

אם אני חושבת שהדת שלי קשורה מחייבת מעורבות בפוליטיקה סביבתית ודאגה לאיכות הסביבה, אני אעשה את הקשר בין דת לפוליטיקה ואגיד כל מה שבא לי. ההתנהגות *שלך* היא לא הולמת ולא שונה מכפייה דתית אחרת.

Heathen Dawn

New member
"לכפות"?!

כן, ממש כפייה. בגלל זה המילה הראשונה היא "בבקשה". כולם חופשיים להתנהג בצורה מרושעת (לרקוד על הקברים), וגם את. אבל גם, כולם יכולים להתעלות על עצמם ולהימנע מהתנהגות כזו. האם את אוהבת שמטיף נוצרי מנצל את האסון כדי לומר שהוא עונש מאלוהים על עזיבת הדת? אם את לא אוהבת, אז תדעי לך שניצול האסון על-ידי פגאנים כדי לומר שהוא עונש מאמא אדמה על הזנחת הסביבה הוא בדיוק המראה ההפוכה של זה. ואם אין לך בעיה עם המטיף הנוצרי הנ"ל, אז אני יכול רק להתפלל עלייך. לצטט משפט חילוני ידוע: "בפעם האחרונה שהדת והפוליטיקה נקשרו זו בזו, אנשים הועלו על המוקד". אני לא מערב את הדת שלי בפוליטיקה. אני כן אוהב להתעסק בפוליטיקה לפעמים, אבל אז אני תמיד מדבר מנקודת ראות חילונית.

Weirdi

New member
ומה איתך?

הרי, את משתמשת באירוע כדי לעשות את ה'הון הפוליטי' משלך... את מנצלת את הארוע כדי להפיץ את זה שכולנו צריכים להיות הומנים יותר וללכת לדרך המחשבה שלך. מה זה אם לא פוליטיקה? כמו אנשים שדואגים לסביבה משתמשים בארוע כדי לחדד את צומת הלב של אנשים לבעיה האקולוגית, גם את משתמשת בארוע כדי לחדד את צומת הלב שלנו להומניות וcompation. לדעתי חשוב מאוד להגיע למסכנות אחרי ארוע כזה קשה. לדעתי חשוב מאוד לדבר על 'מה השתבש' ולדעתי שכמה שיותר אנשים יביעו את הדעה שלהם ככה יותר טוב.

Heathen Dawn

New member
לא

1) זה "אתה", קודם כל. 2) להגיד לאנשים לא לעשות הון פוליטי זה לא לא לעשות הון פוליטי. 3) הפתיל הזה הוא לא עליי, אז לא להפוך אותו לכזה. אני מתחרט על פתיחת הפתיל הזה. גלוי לפניי שאי אפשר להגיד משהו פה בלי שתצמח מזה מריבה. הבעיה הגדולה ביותר שכל נתיב רוחני נעמד בפניה במוקדם או במאוחר היא הפוליטיזציה שלו. אין-ספור נתיבים רוחניים הרסו הפוליטיקאים.

gwizard

New member
ואני חשבתי כי את וויקאנית

כי התגובה שלך ממש, אבל ממש לא מתאימה למישהו אשר אמור לחיות לפי מוטו של ולא תפגע. מעניין, זה מה שלימדו אותך בעץ רענן או שמה את למדת את זה לבד ? נ.ב. Ring a bell ?

gwizard

New member
למה מי רב ?

ומה את קופצת בכלל ? ההודעה בכלל לא הייתה מופנת אליך.

ToryMaster

New member
הופההה

אולי אתה תוכל להאיר את עיני, למה אנשים חושבים שכשהם כותבים הודעה בפורום, הם יכולים לייעד אותה לאדם אחד בלבד ולאחרים אסור להגיב?

gwizard

New member
היי

לא אמרתי שאסור להגיב, אך ההודעה הייתה מכוונת רק לאפרת ולא לאף אחד אחר. ואני לא מעריך את העובדה שאת חושבת כי את עדיין מנהלת את הפורום הזה. שת"צ.

ToryMaster

New member
מעולם אל ניהלתי את הפורום הזה

אבל אני כן חלק ממנו ויש לי כל זכות שבעולם, כחלק מקהילה מסוימת, לבקש שאנשים בה יפסיקו להתנצח ולהעליב אחד את השני. ויש לי כל מקום שבעולם, כמנהלת פורומים בתפוז, לציין שחוקי תפוז נרמסים פה הודעה אחר הודעה.

gwizard

New member
ERR, אופס

רגע רגע רגע...אם מורגיין = אפרת אז מי זו מרגוט ? נראה לי כי אני חייב לך התנצלות
בטעות חשבתי כי מרגוט זו את. אני חושב שאני אלך להתחבא בפינה עכשיו...:)

gwizard

New member
ובסוף זה חוזר אלי

הממ, יש כאן שיעור חשוב ללמוד...אם אתה מתכוון לעקוץ מישהו, אז לפחות תתכונן כראוי.
שוב, אני מתנצל על הטעות...לא הייתה לי כל כוונה שבקטנות לגרום לך לאי נחת.

RainBird

New member
כמו שהאינדיאנים אמרו: "המילים הם כמו חצים- הזהר לאן שאתה מכוונן, כי יום אחד אתה עשוי להיות מטרתן."

gwizard

New member
האינדיאנים אנשים חכמים

וחוץ מזה השאמאנים שלהם כישפו את החצים כאשר היו חצי שיכורים אז זו זו הסיבה שהחצים עפו חזרה.

למעלה